Kedves Motorbarátok! Jöjjön mindenki, aki szereti az öreg motorokat, márkától, bőrszíntől, vallástól, politikai hovatartozástól függetlenül. Túrázzunk, motorozzunk együtt Zala megye környékén, vagy éppen amerre kedvünk szottyan. Körmendtől Kamutig.
Én sem akartam eladni, de 5 motornak nem tudok helyet szorítani. Ha meg kivonod a forgalomból, akkor viszont nem használhatod. Ha meg nem, akkor meg fizetsz.
Azért én /lélekben/ továbbra is kis Ts-es maradok. A jó barátok továbbra is jó barátok maradnak. A motoros barátokat nem csak a motorok típusa köti össze.
Magamnak elég lett volna, de mióta párom szenvedélyes benzintyúk lett kettőnknek már kevés volt. Különben soha nem adtam volna el. Szomorú is vagyok. Már benyomtam két felest. Nem gondoltam volna, hogy egy gép így hozzánő az emberhez. Előjönnek a régi szép emlékek. Remélem a mostani is ilyen megbízható lesz.
Június 3-5 Egerszegen Rendezik a középiskolás Országos KRESZ verseny döntőjét. A rendőrség kérése,hogy a veteránosok járműveiket 4-én 10 órától 15 óráig a Dechatlon parkolóban mutassák meg!
Az egerszegi veterán klub hoz veteránautókat, de szeretnénk ha szép, restaurált motorkerékpárok is lennének!
Kartitsch – Lago di Sauris – Torrente Raccollana – Sella Nevea – Lago di Predil – Bovec – Trenta – Kranjska Gora – Seebergsattel – Logarska Dolina – Velenje
Ne izgulj. Nagyon kezd úgy kinézni, hogy leszünk annyian, hogy érdemes lesz egy kocsinak velünk jönni, így nem fog kelleni útszélén szerelgetni. A csomagokkal is könnyebb dolgunk lenne így.
Remélem hogy jó lesz. Legnagyobb baja hogy 2 évet állt, és a tulaj a gyertyacserén kívül mindent szervizben csináltatott. A karbit 5-6-szori szétszerelés után úgy néz ki sikerült belőni, a szerviz trehányságát is kiküszöböltem, most már kb 100 km-t mentem. Remélem jó lesz. Asszonykám is megutaztattam, nagyon tetszik neki. Ezzel nincs gond 2 személlyel. Majd meglátod.
Piszokul készülök Erdélyre: hogy mindig kéznél lehessen, feltöltöttem a gépem teljes service manualját (igaz, japán nyelvű) a weblapomra, hogy egy netkávézóból bármikor elérhető legyen: http://bogyofoto.hu/data/cbx125.pdf
Aztán majd nyáron megnézem, vagy hamarabb egy jó közös túrán.
A többi majd kiderül, más véleményére nem kell adni, lényeg, nektek kell jónak lenni.
Ti ültök rajta, ti használjátok, nem más. ;) :)
Ha nektek jó lesz, akkor jó. Ennyi.
István! (tatai)
Hát igen. Egy személyre, napi használatra, kisebb túrákra, (hegyekbe) egyszerű, kisember kis pénzéhez szerintem tökéletes kis gép. Főleg, hogy a gyengeségeit pont erősségére cseréltem-/hol tervezéssel/ hol véletlenül/- de egyre jobb kis túra gép lett ezer km alatti túrákra, meg a városba. Igaz, soha nem terveztem sem autópályára, sem a forgalom ritmusára a gépet. Ez tény....
(Persze, van még mindig valami, ami lehetne jobb, de jobb mindig, mint ami volt.
Mint ahogy én is változok, úgy változik a gép is a gazdival együtt.)
Részemről arról szól a túra, utazni, látni, élvezni, kikapcsolódni inkább a jelszó.
Kis pénzből... saját, nekem tetsző tempóval. Más nem érdekel/t.
Aki menni akart, menjen.. ha neki így jó, nekem máshogy. :)