Roger már be is covidozott ezen a turnén, okt. 11-én produkált pozitív tesztet. Pár nappal később írta Twitteren. Tehát úgy játszott végig több koncertet is, azóta meg biztos kigyógyult.
Én is arra hajlok, hogy Perryt elsősorban valamilyen magánéleti probléma miatt vitték magukkal, nem turnébiztonsági okokból. Robert így vezekel a korábbi méltatlan kirúgása miatt.
Részemről felkészül, megnézi, és meghallgatja, élvezi, aztán várja új dark folytatás, vagy utolsó záróalbum, már ha tényleg lesz egyáltalán. Attól, hogy most van pár új dal, meg pár nyilatkozat, meg elvileg albumcím is már, ez még nem biztos most sem számomra...a remény hal meg utoljára...
Már írtam ezt, hogy én meghallgattam a 39-et (talán Helsinkiben volt?), szerintem nagyon erős dal, jó gitárok vannak benne, én szívesen meghallgatnám élőben. A Deep Green Sea-től viszont a falra megyek. És a Kyoto is unalmas, szerintem túl hosszú. Head on the Door lemezen is át szoktam gyakran ugrani.
Az új lemez a "trilógia" negyedik része lesz, főleg mert egy újabb életkorszak borongós és rettentő szomorú gondolatait tartalmazza majd (feltehetőleg). És szerintem stúdióban jobban fog szólni, mint élőben. De ez csak megérzés.
Az Endsong gitárja sokat visszhangzik a fejemben és ettől libabőrös leszek. Ez pedig nálam jót jelent.
Ez szerintem nem olyan nagy képtelen ötlet. Mindkettőt tudná helyettesíteni, persze nyilván nem olyan színvonalon, de mégsem kellene koncertet lemondani emiatt.
Ez reális. Pont azért mert annyira súlytalan a jelenléte, hogy más indokot nem tudok felhozni, miért van ott.
Bocsánat, de szerintem ez ökörség, ilyen alapon akár azt is feltételezhetnénk, hogy Reeves beugrója Perry. :D Nonszensz, se őt, se Rogert nem tudná helyettesíteni.
Nekem a bánatos képe alapján van egy olyan elméletem, hogy talán valamilyen hullámvölgybe került (válás stb.), és azért hívták el a turnéra, hogy ne otthon lógassa a fejét.
Én mindig csipáztam Perryt a Cure-ban, de tegnap direkt figyeltem, nulla hozzáadott értéke van az egész koncert alatt, kezdem elhinni a Covid cserepados pletykákat….
Prágában mindig jó setlistek szoktak lenni, Pestre megint a szokványost dobják be.
Mondjátok már meg, hogy mit keres ebben a formációban Perry??? Teljesen jelentéktelen a színpadi jelenléte, úgy néz mint valami zombi, kifejezéstelen arccal, mint aki tényleg totál be van szívva.
Sziasztok! Hosszas gondolkodás után úgy döntöttem, hogy nem megyek el a pesti koncertre, és eladom a jegyemet. Akit érdekelne 1 db kiemelt álló jegy, jelentkezzen itt, aztán megdumáljuk priviben.
Alone, Pictures of You, Kyoto Song, A Night Like This, Lovesong, And Nothing Is Forever, Cold, Burn, Fascination Street, A Strange Day, Push, Play For Today, Want, Shake Dog Shake, From the Edge of the Deep Green Sea, Endsong.
Encore 1: I Can Never Say Goodbye, At Night, Charlotte Sometimes, A Forest. Encore 2: Lullaby, The Walk, Friday I'm in Love, Close to Me, In Between Days, Just Like Heaven, Boys Don't Cry.