figy:a jegy 1500,-(de lehet nem kell venned)Ezt majd megoldjuk.
A számomat nem adom meg ország világnak:anyit elmondok schumacher cégénél vagyok előfizetve majd 578 61 minusz 31....ha ügyes vagy akkor meglesz:)
Hát remélem megtalálom azt a büfét de ha esetleg nem akkor jó volna ha adnál egy telefonszámot ha lehet arra az esetre ha esetleg bénáznék és nem találnám meg. Apropó mennyi a jegy??
És lesz eggyáltalán jegy úgy halottam már nem sok van???
Ja és kik azok a "Mi megyünk"????
Ja és ugye a kapunál be fognak engedni (nem úgy mint a Bozsiknál) vagy a kapu előtt kell jegyet venni vagy hol ?? Tudod ott úsztam 5 éved (ja de ezt mát írtam) de nem sok mindenre emlékszem a parkolóra meg a kinti büfére végképp nem.
Nem találkozhatnánk a kapu előtt (A az uszi területén kívül ne aggódj ha mondasz egy ídőpontot biztos pontos leszek!!!)
????????????? (hihetetlen mennyit tudok kérdezni)
:) :) :)
Csütörtökön este megérkezett Budapestre a horvát Jug Dubrovnik együttese, amely szombaton 18 órától az Euroliga D-csoportjában a Domino-BHSE csapatával mérkőzik. A horvátok Zágráb érintésével, busszal érkezettek Magyarországra, éppen ezért a csütörtöki edzésidőpontot le is mondta a gárda, mivel még az elindulás előtt Zágrábban edzettek a játékosok. Sérültek sem horvát, sem magyar oldalon nincsenek, ami a mérkőzés fontosságát ismerve egyáltalán nem meglepő. Péntek délelőtt előbb a horvátok, majd a Domino játékosai is edzettek, majd a magyar csapat játékosai a szigetre „vonultak”, hogy immáron együtt bentlakásos módszerrel készüljenek a mérkőzésre. Az edzésen hallottakkal kapcsolatban az élre kívánkozik, kitűnő jósnak bizonyult Molnár Tamás még az ősz folyamán, aki a kinti elveszített összecsapás után azt nyilatkozta a Magyar Televíziónak, „…ebben a nehéz csoportban kiemelten fontosak az idegenben lejátszott mérkőzések, ezek közül most a legfontosabbat, a legkönnyebben nyerhetőt veszítettük el”. Valóban, normál körülmények között két-három góllal jobb csapat a Domino, de lehet-e ilyenről beszélni akkor, amikor kötelező legalább két góllal nyerni a magyar bajnoknak a továbbjutáshoz. Vári Attila is erről beszélt a meccs kapcsán. „Jobb csapat a miénk, de más dolog ezt tudni, és más bebizonyítani. Szerintem továbbjutunk, de magunknak tettük nehézzé a helyzetet. Ilyen a sport, hogy most rendbe kell tennünk, amit csináltunk.” Az elkapott mondatok alapján feltételezhető, hogy a horvátok semmit nem akarnak majd siettetni, lévén nekik a döntetlen is elegendő a továbbjutáshoz, ezért lassítani fogják a játékot. A Jug egyébként akár még csoportelső is lehet, de mi ne számoljunk ezzel. Gondoljunk arra, amit Molnár Tamás az edzés végén mondott, „Engem általában doppingolnak az ilyen helyzetek. Két hete ezzel a mérkőzéssel kelek és fekszem. Volt ugyan egy Fradi elleni, a bajnokság szempontjából presztízs fontosságú rangadó, de arra is úgy készültem, hogy jövő héten lesz ez a Dubrovnik meccs. Ahogy ismerem a csapattársaimat, ezzel mindenki így van. Tudjuk, hogy mit kel tennünk.”
www.domino-bhse.hu
MINDENKI KŐÉRBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ma 2 góllal kell nyerni!!!!!
Ami a következő hazai meccset illeti, nem akarom az ördögöt a falra festeni, de ha továbbra is folyamatosan esik az eső, a szerdai Honvéd elleni találkozó ismét veszélybe kerülhet.
Jerry6: mi megyünk vizire ma.Ha jönnél akkor gyere 15:50 re a Kőér uszihoz.Ott gyere be a kapun majd egyenesen a büfébe:)De ne az uszoda büféjébe,hanem ami kint van a parkolónál(bent az uszoda területén belül)OK?
Hát igen. Nehezen sorolhatjuk a dicsőséglista menühöz a másodosztályú címet. Ez az egész egy tudathasadásos állapot. Örülünk a bajnoki címnek, viszont ez a Klub történetének legnagyobb szégyene, hogy egyesek miatt idejutottunk.
Köszi majd igyekszem sokat használni. Majd a ZTE ellen ott úgy is sokan lesznek. Belegondoltam milyen nagy lehetőség előtt állunk UEFA kupa meg minden. Milyen szép is lenne Bajnoki cím UEFA kupa.
Egyébként ugye ezt az esetleges bajnokicímet is éppúgy bajnokicímek közé fogják sorolni mint a többit úgy értem hogy majd ugye nem fogják azt mondani a híradóban vagy az újságokban jövőre hogy "14-szeres bajnok de abból 1 másodosztályú bajnoki cim" ??? Szóval az ugyanolyan értékű???
Na de én még nem voltam (bár ott úsztam 5 évet de az régen volt) nem találkozhatnánk mondjuk Határúton (50-es villamos végállomásánál???)
tudod még azt sem vágom hol kell bemenni
Találkozzunk valahol ha lehet!!!???
Kéne menni...aki tud jöjjön,vagy menjen,holnap Domino BHSE-Volgograd vizimeccsre!!!!
Ha 2 góllal nyer a Honvéd akkor bent van a legjobb 8 ban!Ha 1 góllal nyer akkor sorsolás lesz:(Ha nem nyer akkor viszlát:(
A sporfólió bezáratta...1 hónapja tudtam,hogy így lesz:)
Dr: én nekem még dolgom volt a stadionban,ezért csak most értem haza.(Safit és Nánát sikerült lekapni az öltözőfolyosón,úgyhogy hamarosan ők is fent lesznek a kispesthonved honlapon.