A vacsi alatt beszélgetett Zsolttal, és ha jól hallottam - de fenntartom magamnak a tévedés jogát, mert közben jelmezt varrtam - Krisztiánt ekézte, aki az eddigi legőszintébb kapcsolata volt.
Tényleg ennyit ér ez nő?
Krisztián és Zsolt okés volt, Józsit szántam. Au nagyon lealacsonyította magát, Iza, Zsófi, Dorka és Sári magát adta.
"Te", ha fiú és "te", ha lány, vagy fodítva? Amint korábban már írtam volt: férfi, nő, nemes, vagy nemtelen. Tisztára olyan, mint a telefonszexnél, amikor egy közel hetven éves nagymama, aki egy otthonkában ül, a combjain pihenteti a kebleit, horgolgat és közben belebúgja a telfenonba, hogy 24 éves, fullszolis, hosszú combú, olyan kemény keblekkel, amikkel diót tudna törni.
"Ahogy tetszik" avagy "Vízkereszt, vagy amit akartok". :)
Attiláéknál csak azért volt "nyilvános megszégyenítés", mert nem tudta Vera felrakni. Amikor Attiláék konkrétan pénzt loptak Gergőtől (szintén tematikus héten Gergő büfés volt), akkor hasonlóképp nem történt semmi, hiszen azt is csak a kamerák látták
...van abban valami, amit írtál, de én kivárom, mi lesz a vége, utána "dohogok" (10-20 milliós adótartozó, jogerősen elítélteket is láthatnánk naponta, ha odakapcsolnánk..., de nem megyek bele, mert "felhúzom magam és ez nem az a fórum).
Tény, hogy kellene legalább valami "nyilvános megszégyenítés", mint ahogyan Attilának és Péternek kellett bevallania a vállap ellopását a zsaruk előtt (a különbség eddig az: Viki nem idegelt ki senkit és nem a társait "lopta" meg. Egyelőre?)
Én is így gondolom. Azért vehette volna az RTL a fáradságot amikor a villakrajcár dolgot kitalálta, hogy felméri 2 óra alatt kb. mennyi karkötő, kukorica, báb készíthető, mert ez így nagy szívás pl a bábosoknak. Teo 3500-át én sem értettem, de ez a legkevesebb. Még minimálbér sincs, a hülyék létrehozhattak volna szakszervezetet és a szakszervezeti vezető tárgyalhatott volna főnök Péterrel. :-) A másik. Viki lopására Lilu annyit mondott. "Viki ügyes." Mondjuk mit várunk egy olyan országban ahol a lakosság bagy része természetesnek tartja az ingyen parkolást, BKV bliccelést, az adó elkerülést, vagy akiket a "Magyarok ne lopjatok" táblával vártak anno Nickelsdorfban. Ez Robin-Hood duma is annyira gyennyláda dolog volt Vikitől. Nem láttam pl. hogy a második legkevesebb pénzt kapó Charlotenak adott volna, mert hogy ő szétosztja a szegények között. Mondjuk Charlote rühelli annyira Vikit, hogy nem fogadta volna el, benne van még gerinc! Ami még felkúrta az agyamat Vikivel kapcsolatban az a kukorica mérése volt. Ott legyeskedett, okoskodott, hogy nyissuk ki a zsákokat mert biztos kövek vannak benne, stb. Miközben egyedül ő csalt a villában a "másnapos" bábokkal. Nem az a baj, hogy csalt, mert a buksza lopással ellentétben erre még azt mondom, hogy élelmes húzás volt tőle, hanem hogy a kukorica zsákoknál ott osztotta az észt, hogy a srácok biztos csalnak. Jah, mondjuk mindenki magából indul ki. Nem tudom mit szólt volna, ha Charlote beszól ahogy ő a kukoricánál (mert ő látta mennyit csinált) hogy az a báb nem ma készült. Ha büntetlenül marad a lopás (márpedig úgy néz ki, hogy igen) akkor mi értelme ennek az egész hétnek? Semmi.
Még annyi, hogy nagyon szurkolok Auréliónak, hogy az életben sose kerüljön börtönbe, mert a legköcsögebb köcsög lenne belőle már az első másodpercben. Ezt láttuk tegnap.
Nézd, én figyelmeztettelek. Nagyon vékony volt a jég azon a hsz-on és alattad pont ott szakadt be, ahol a leggyengébb volt. Én már akkor is temettem Cézárt és nem dicsértem, amikor mindenkinek figyelmébe ajánlottam Mészáros Márton nyílt levelét Kolosihoz. Viki viselkedése egy nevetséges műsor, nevetséges részletecskéje, amin én kizárólag csak röhögni tudok és picit sem veszem komolyan. Minden egyes hsz-omat ennek figyelembe vételével kell értelmezni. :-)
Nem tudom, ki, hogy van vele: én nagyon igazságtalannak tartom, hogy a "boltos" 3.500 krajcárt kap, a többiekhez viszonyítva ez aránytalanul magas összeg. Nem beszélve arról, hogy az egyes munkákkal elérhető kereset is aránytalan. Sokkal könnyebb lemorzsolni a kukoricát, ha rájön valaki a technikájára, mint azt az aprószemű gyöngyöt fűzögetni (pláne azokkal a műkörmökkel), vagy öltögetni a bábokat, ráadásul kiszabni...
Már várom, mikor jönnek rá erre a lakók és tör ki a sztrájk, vagy a "parasztlázadás"!
MÁS! Józsit sajnálom, nagyon fájdalmas, ha a vízhólyag kifakad, pláne, ha véresre feltöri a kezét a kukorica. Ha ma is ilyen kézzel kell dolgoznia, még el is feltőződhet. Kíváncsi leszek, segít-e rajta valamelyik srác (vagy ez is tilos?).
Viki szerintem jól játszik, ez egy játék! ...vagy elfelejtettétek, amikor pl. Attila és Péter ellopta Vera vállapját? ...na én meg azt nem mondan ám "játéknak" !
Vikit abban hibáztatom, hogy az "aljas módon" megszerzett vagyonát arra pazarolja, hogy
- megvásárolja Iza hallgatását, illetve
- kisegítette az "éhező" Auréliót.
Jobban tenné, ha befektetné például DOHÁNY-ba és a bolt mellett nyitna egy TRAFIKOT, mert úgy a szabályos! :D
Egyszer már elmeséltem, hogy kezdő koromban, majd harminc éve, egy olyan hivatalban dolgoztam, ahová bejárt néhány régi vágású, idős ügyvéd, akik kézcsókkal köszöntek. Szürreális dolog volt, ahogy ott álltam farmerben, pulóverben, az örökké tinta foltos mancsommal, és halvány gőzöm se volt, hogy mit kell tenni, ha egy úriember megragadja a praclimat, hogy ő akkor most nekem kezet fog csókolni. Legszívesebben elsüllyedtem volna szégyenemben és zavaromban.
Édes jó istenem! Fut az a szegény ámokfutó, csak úgy lobog a haja, te meg galád módon betartasz neki, mire ő akkorát zuhan, hogy belereccsen a képernyőm. Nem kéne az ilyen hsz-okat mellőzni? Nem szégyeled magad? Mert ha nem, akkor ne is és nehogy mellőzd ezeket, mert irtó nagy röhögésektől fosztanál meg.
Hát a teste??ahhoz kicsit alacsony,a feje meg nagy és nem valami jó,ebből a fiúból árad a nagyképűség,celeb az már lesz,de nem mindegy milyen képet alkotnak róla az emberek.Befuthat mint Majka,ami nem valószínű,de lehet utálni mint Kiszel Tündét
Köszönöm, nagyon kedves vagy, csak az a baj, hogy olyan jó slájmosan gejl módon csak magázódva (szükség esetén önözve lehet) komplementálni (ez egyébként tetszett). Ígyhát, ha megint bóklászni volna kedvem, akkor azt engedelmeddel továbbra is magázódva tenném, de hidd el én lélekben akkor is tegezlek. Lélekben én itt mindenkit tegezek. Lélekben én némelyikkel még csendőrpertuban is vagyok.
Zsófika egy bölcsészalkat. 95%-ban elégedett magával, mert 10 karkötőt akart csinálni és 9 sikerült is. Viszont úgy rémlik, mintha az egyik bulin (amikor cuki kis testhez álló rózsaszínűjét viselte) alig tartott volna szünetet a metszőfogacskái között. Lehet, hogy van neki egy bulizós fogbetétje?
Au szerint a morzsolóknak azért jó, mert pont annyi eszük van, amennyi a morzsoláshoz kell. Egyik sem jött még rá a csutka-trükkre, ígyhát erősen kétlem a dolgot.
Zsolti egy lócán ül.
Au: Pénzt vagy bugyit!
Au: Lehetek a csicskád? (Ő még sokra viheti ebben az életben.)
Ezek be voltak kakkantva, amikor a nánási eljárta részegen kardtáncát. Persze akkor még nem látták Józsi Bates-et késsel kukoricát morzsolni. Én mindenesetre éjszaka magamra húznám a takarót és minden zajnál rákérdeznék: "Norman....izé...Józsi, te vagy az?"
Miért akar Józsi celeb lenni? Mert megvan az arca és a teste is ehhez a szakmához.
Viki viselkedése felháborító. Lop, csal, hazudik. Hagyja magát megzsarolni és még akkor is csal, amikor a hallgatás egyetértésben megállapított ellenértékét ki kell fizetnie. Azon túlmenően megpróbál lekenyerezni másokat a lopott pénzzel. Nagyon rossz példát mutat az ifjúságnak, szégyent hoz a magyar kövérségre, mert dagadt is és le is húzta Simon nadrágját.
Aztán miért? A kamerák elméletileg csak a néző miatt vannak, a szerkesztők nem avatkozhatnak be a játékba (persze tudom). Ha a munkafelügyelő hülye, akkor így járt. Egyébként meg vicces is lenne, ha minden ilyet tiltanának. Azt néznéd 50 percig, hogy bábút varrnak?
Ha már itt tartunk: A játékba eleve bele van kalkulálva a simliskedés. Két órát dolgozhatnak, a bábos csoport, ha megszakad, sem tud két óra alatt 1500-nál többet kitermelni, az árak meg az égben. Velük ellentétben Teo a semmiért felmar 3500-at.
VV4-ben volt kétszer is pénzes hét. Az egyik héten együtt kaptak egy minimál összeget, amihez lehetett plusz pénz nyerni feladatokkal. Jó feszkós hét volt, mert alig tudtak a pénzből valamit venni, aztán volt, aki rögtön többet vett ki a közösből - Olivér kenyérevése és hatalmas köpése talán a legemlékezetesebb.
A másik héten meg mindenki kapott egy ládát és egymással sefteltek. Egyrészt voltak árucikkek, másrészt szolgáltatások. Ott volt az, hogy nem tudtak például ágyban aludni mert Alekosz iszonyú árat kért az ágyhasználatért.
A VV5-ben is volt valami pénzes játék. Annál csak arra emlékszem, hogy Attila is lopott Gergőtől.