Egyelőre még csak képeken láthatjuk a Peugeot 5008-at. Próbáljunk összehozni egy jó kis oldalt arról, hogy kinek mennyire tetszik, min változtatott volna, illetve ha majd kapható lesz, kinek mi a benyomása, milyen hibákat talált, illetve mi az, ami a többi autóhoz viszonyítva pozitív értelemben említésre méltónak talál. Hiba és balesetmentest!
Ma oldottam meg, hogy a RT6-os GPS ne kérjen többet aktiváló kódot térkép frissítéskor és lett 2db új képernyő témám is (az Astra igen tetszik) az RT6_MiraScriptssegítségével. Leírása hamarosan majd a weblapomon. :)
Sziasztok! A nyomásérzékelő cső ára, 6720 Ft (-5 %, ha kicsit jópofizol az eladóval), a Láng autónál. Kompletten a hosszabb és a rövidebb cső és a gumicső is rajta van, így ennyi az ára. Szerintem teljesen baráti, és így nincs ekecselés, csak csere.
Sziasztok! Látom sikerült megoldani a kérdést, nekem marad a cső beszerzése (nem tudom ezüstel megforrassztatni). Egyenlőre bekentem hőállló sziloplasztal, kiderül meddig bírja. Ma kérdezek rá, hogy mibe kerül a cső, ha lesz infóm jelzek. Üdv!
Nem is gondoltam erre! Ha gondolod szívesen adok adatot a pálcáról. Ha esetleg volna árinfód a lehetőségekről (gyári megoldásokról) szívesen várom (küldtem megint mailt).
Bízom benne, hogy tartós lesz a megoldásom, de jó tudni, hogy mik az alternatív megoldások!
Igen, át! A csó 8mm-es. Olyan helyen dolgozok, ahol cseppfolyós levegő gázokat gyártunk (N2, O2, CO2, Ar), és szerelünk ilyen berendezéseket. Az ehhez használt ezüstforrasszal forrasztottuk. Ezek a forraszok nagy hőtűrésűek és rezgésállóak. Ettől már csak az avizás lenne jobb (csak azt ilyen piciben nagyon nehéz).
Szia! 16 vagy 17 colos a felnid? Most cseréltem 17 coloson, TOYO lett felrakva, csendes, esőben jól tartja a kocsit, a fogyasztás meg szerintem jobb láb függő.
Most készülök nyári gumit venni, kinek melyik vált be? Újat vennék és olyan kellene, ami azért olyan 5 évig ki is szolgálna. Nem igazán megyek hosszabb utakra a kocsival. Köszönöm előre is a válaszokat!
Most forrasztottuk meg ezüsttel. Esztergáltunk egy (pontosabban kettő) megfelelő saválló tárcsát (12x2 mm-est, 8-as lyukkal) és ezüsttel szépen fel lett forrasztva. Majd képeket rakok fel este. Ma beszerelem és remélhetőleg egy jó darabig nem lesz vele gond. A biztonság kedvéért bekenem kipufogóba való hőálló szilóval is a felületeket.
Szerintem az a gond (és lehet, hogy ez típusiba), hogy a cső a hollandiba kicsit tud kottyanni és a motor rezgésétől ez az apró kottyanás elfárassza a kiperemezést tőben. Be akarom kenni a cső és a hollandi között is, hogy fékezzem a mozgási lehetőségét minél jobban.