Ja ettol a flac + torrent megoldastol egyszer biztos megtebolyodok... Foleg az ilyen bootleg cuccoknal. Bar ahhoz kepest korrektul szol, de egy kozepes mp3-m is boven jo lett volna! Nem is ertem...
Nekem ugy tunik, hogy csak a From the edge... jott le hibasan ugyanebbol a csomagbol. Probalom orvosolni...
Mac-re egy FLACer nevu kis progit talaltam. Egyszeru, de mukodik szepen.
ja, én vagyok, csak újraregeltem, mert nem tudtam a jelszót lekérni itt :)
macre is van pár flac dekódoló, mint minden unixra, tehát nem lesz gond kicsomizni, csak fölös küzdés (ennyi erővel wav-ban is maradhat, az is lossless :) )
bántani mit értesz? egyszer szakadtam meg, mert állítottam a torrentet, de nem 35x :(
md5 checksum még nem volt, de fene tudja, ráküldöm, hátha...
majd kicsomi után derül ki, mennyi is a nyersanyag, bevágom egy hangberhelő progiba, és utána lezúzom szerintem DVD-Audio lemezre, azt is megeszi a rendszer :)
Á szóval Te vagy az :))), még nem volt ez a hozzászólás, amikor az előbbit beírtam.
nekem úgy látszik akkor hiba nélkül jött le. jobban jársz a mac-el :))
bár mivel felteh. Winfos alatt konvetrtálták, ezért lehet, hogy csak az alatt lehet jól lejátszani (mégiscsak freeware a flac). Nem 'piszkáltátok' a már részben letöltött flac fájlokat, letöltés alatt?, mert tapasztalataim szerint nem minden cliens veszi jó néven :(.
Örüljetek neki, hogy flac formában jön le, mert így legalább egy 'master' felvétel van a tulajdonunkban, így mindenki tudja szíve/szája/füle ügye szerint alakítani a hangzását..., ilyenkor inkább az idegesítő, hogy miért nem gondolnak a kissebességű kapcsival rendelkező felh.-kra is pl. lehetne mp3-ban is.
azt töltöttem le, amit küldtél emailben. kicsit több mint 1giga, flac audió+képek
mindenképpen megpróbálom visszakonvertálni, csak nem a jelzett programokkal, mert hála istennek, a windowshoz csak melóban van közöm :) (bár soundforge-ot használtam 5-6évig winen, és nem rosz dolog :) )
már leszedtem flac decodereket mac-re, majd este nekiugrok. bár kissé félő, hogy a hibánál kiugrik az is. majd meglátjuk
nem tudom melyik valtozat lehet az, de azzal, amit Mishproton beírt a fórumba azzal nincsenek ilyen bajok (most amiről beszélsz az audió, vagy videó?).
Olvass vissza egy kicsit egészen a (10118) hozzászólásig...
real_geri: próbáld meg visszakonvertálni wav-ba (amúgyis ráfér egy hangszínelés /minimum/ SoundForge-al pl.), vagy használj másik lejátszót (WinAMP. FooBar :)))
Ha valakinek még van flac-al kapcsis problémája, akkor látogasson el ide
http://flac.sourceforge.net/download.html , és ne felejtse el megnézni a dokumentációt se, azon belül főleg a decoding rész érdekelhet most mindenkit :))), ha így sem megy írjatok minyaút :)))
nekem egy olyan van, ami 1GB, és veszteségmentes flac-ben van, és majd minden szám hibás, ilyenkor ugrik a köv. számra a player
a számok szerintem amugy megvannak végig, méreteit tekintve, csak hibás
mondjuk ilyenkor mindíg rendesen fel...om magam agyilag, és az ilyennek visszaküldenék mondjuk 30fps-es ntsc videot, azt röhögnék, hogy a szabványos 29.5fps-es ntsc nem boldogul vele, vagy csinálnék olyan apple lossles kodekkel zanét, amit ő nem játszik le csak mac-en.
nem értem, mi a bokámnak veszteségmentes kodek és 50-60mb/szám egy amugy max. tűrhető minőségő recordnál, ahol a 160kbit-es mp3/aac nagyon bőven elég lenne, és lenne 200mb az egész műsor veszteségmentes kodeket akkor használunk, ha irdatlan jó minőségű stúdiófelvételem van, vagy komolyzene, ahol csúnya a tömörítés, flac-t és monkey's audio-t meg akkor, ha szo..tni akarunk valakit.
szerintem, de biztos inkább örülni kéne, hogy van ez is, csak épp a "van, de hibás" és a "nincs" nem sokban tér el egymástól...
majd este megpróbálom kitömöríteni, és kiírni audio dvd-re, hátha akkor menni fog.
Nektek milyen verzió van a szegedi koncertről? ami nekem van az teli van hibával sajnos. fascination street nincs meg végig, meg van vágva szinte az összes szám plusz nincs is meg mind...
na, a koncert lecsorgott, egész jó felvétel (van olyan mint a hasonló módon rögzített kraftwerk :) ) bár a FLAC okozott némi fejtörést, meg nem tudom belőle kiírni dvd-audióba sem, de mindegy, fő hogy van :)
előbb hallgattasd meg mielőtt eladnád az új embernek, és ha valóban méltónak találod rá, hogy nem csak zöldségeket fog karatyolni ezekről a remekművekről, és valóban fáj és érzi azt, és keresi rá a gyógymódot, akkor azután talán már nem is kell eladni neki :)))). Ez viszont már majdnem 'szentségtörés' ;-)
Írj e-mailt testvérem.Nekem van egy pár írott lemezem teljesen feleslegbe. Ha gondolod elküldöm Neked postán. Away megszeretette velem ezt a csomagfeladást:))))))))))))))))) Úgyhogy Away,ez Neked is szól. Ha érdekel még az a bizonyos,írj te is mailt a címeddel,és elküldöm. drowningman@vipmail.hu Ide próbálkozzatok.
Na udv mindenkinek a kotdazur-rol, 2 euroert lehet kapni 13 percet, amibol pontosan 6,5 volt, mig ide jutottam, hogy elkezdjem a hozzaszolasomat... Ugyhogy eselyem sem lenne felterkepezni az elmult nap torteneseit, ha nem kapnek smseket a forumos kollegaktol... :-) Na, van meg mit fejlodnie a 'lelkes' nyugatnak... :-S Jelentem viszont, hogy itt a korutazason a csoport tobbi tagja mar lassan de biztosan kezd tisztaba jonni azzal, hogy mit jelent az a fogalom, hogy THE CURE :-D masreszt aprankent ugyan de kezdik memorizalni a szegedi es berlini tracklistet! Nem konnyu feladat ez egy kb 56,4 ev atlageletkoru "bandaban" de hajra! :-))
megkerte a fenytechnikust hogy legyen szives lekapcsolni egy lampat ami allandoan ravilagit a gitarjara es helyette inkabb kapcsoljon be egy masikat. majd bocsanatot kert az illetlen szavakert.