A "csókosok" ideje lassanlejár az elmúlt 5 évben voltak jellemzők az ilyen szülűk és gyerekek akik azért játszottak mert........
De idén az én csapatomba nincs ilyen (szerencsére)
Viszont olyanok játszanak akiknek szemernyi alázatuk sincs a focihoz, KISPEST-hez stb...
például ha vasárnap van a mérkőzés én itthon várom a holnapot de ők Disco-ban vannak isznak stb.. szarnak az egész meccsre, edzésre aligjárnak
nemis érdekli őket, de fizikailag nagyobbak mint én erősebbek így meccsen az edző szerint böbb haszát vesszük az ilyeneknek..... nem értem az egészet én amióta tudom az eszemet azóta arról álmodok hogy ha felnöttleszek a KISPEST-be fogok játszani de ők párévmúlva úgysem fognak edzésekre járni és úgyse fognak alázattal a dolgokhoz álni,abba fogják hagyni de mégis rájuképítenek és én miattuk nem válthatom valóra az álmomat
ez a nagybaj...
Most is úgy van mint régen?
A csókosok játszanak?
...tudja mesterkém a fiam igazán beférne,meg aztán az a garnitúra szerelés amit hoztam a múltkor,tudja...
Más kisebb klub érdeklődik felőlem és mivel a csapattársaim egy bizonyos csoportját rühellem csapat közösség bomlaszó tevékenységük miatt (ezenkívül beképzelt, bunkó, gizda, társaság) ezér "örülük" hogy válthatok a másik ok pedig az hogy a KISPEST-be akármennyire is szeretném csak ritkán férekbe (az idén) 2-4 év múlva már a nagycsapatban vagy a tartalékan kéne játszanom a korom miatt de nem hiszem hogy komoly szerepet kapnék a csapatba ezért inkább megyek egy olyan helyre ahol a körülmények jobbak és jobban számítanakrám......
Ettől függetlenül természetesen úgyanolyan KISPEST szúrkoló leszek mint voltam !!!! :) :) :)
Akit érdekel, mert esetleg jön a holnap 11-kor kezdődő Cegléd-Domino vízilabdameccsre, akkor az tudjon róla, hogy nem a Budai úti Termál Strandfürdőben lesz a meccs (ahol októberben egy számomra igen emlékezetes, zivatarral megspékelt Cegléd-UTE meccsen voltam) hanem a Rákóczi úti Sportuszodában lesz! Ez a ceglédi vasútállomástól gyalogolva kb 10 perc alatt elérhető. A Nyugatiból minden óra 25-kor megy vonat Cegléd felé, ami 1 óra 20 perc alatt ér le, azaz mindig óra 45-kor érnek le, így tehát vagy éppenhogy ér oda az ember az uszodához vagy kb egy órával előtte, lehet választani... Tehát a 08:25-ös (09:45-ös érkezés) illetve a a 09:25-ös (10:45-ös érkezés) vonattal lehet lemenni a meccsre. Sajnos Joker és Tomi szinte biztosan nem megy le a meccsre, így valszeg igen kevesen leszünk lennt, hacsak nem csatlakoznak estleg a kecskeméti focimeccsre utazó Honvéd-szurkolók. Mindenesetre én a 08:25-ös vonattal utazom majd le gondolom pár lány szurkolótársammal.
Remélem tudtam segíteni azoknak, akik esetleg jönnek a meccsre!
Csak az nem mindegy, hogy milyen fizikai állapotnak hozza valaki a 60%-át. Mert a Budo olyan erős, hogy láthatóan hidegen hagyja a bioritmusa, a Borgulyán meg a Vadóczon mostanában látszott, hogy fenn vannak, de főleg a Borgin látszik az is, ha lenn. A profizmushoz szerintem az önmagunk megismerése is hozzátartozik. Szurkolok a fiúknak szombaton: HAJRÁ HONVÉD!!!!
Öcsi bácsi: a kínai szerint Nyúl, akinek nagyon jó érzéke van a finom dolgokhoz, nagyon-nagyon-nagyon jószívű. A zodiákus szerint Kos, vállalkozó kedvű és őseleme a tűz, a Kelta horoszkó szerint szerint Éger, tehát ismét jó barát, a numerológia szerint a művészi dolgokhoz van érzéke, és az emberi kapcsolatokhoz. Boldog szülinapot Öcsi bácsi!
Nem hiném, hogy a bioritmust előre tudni mentálisan terhelő lenne, mert így föl is lehet rá készülni, pl. a meccs napján rossz lesz a fizikai állapot, előtte jó erős alapozás, meccs előtti nap csak átmozgatás. Jelen pillanatban az lenne jó, ha a sérültek felgyógyulnának és bevethetőek lennének (nem krumplival!). És mentálisan felrázni a társaságot, mert az másfajta energiákat tud felszabadítani. Azért azt jó látni a Honvédban, hogy van pár játékos, akinek a tudása és az akarata akkor is jó teljesítményt hoz, amikor nincs meg ez a fajta hátszele.