A leszakadás koncepciója. A milliónyi bérrabszolga koncepciója. Pénzkivonás. Egyetemek megszállása. Még pár év és sikerül Bulgária mögé verekedni az országot.
Tudod megint velem lehet a baj, de egy stadionnál jelenleg többet ér, ha az árát pályázati formában szétosztják pl. lakások hőszigetelésére és energiatakarékos tartós fogyasztási cikkekre, vagy ezek ÁFA tartalmát csökkentenék. Ezek a beruházások az egyénnek, az országnak is jók lennének hosszútávon. na ja a Nagy Vezető szereti a focit, kiszolgáljuk. Voltunk már lovasnemzet is... :-)
Szerintem meg a netadó elleni tüntetőknek most örömtüzeket kellene gyújtaniuk a működő demokrácia miatt (a formális logika szabályai szerint), de ez egy másik történet...
Ha ezt kéred, beszkennelem/screenshotolom a tavalyi bizonylataimat, ami bizonyítja, hogy meghaladja a 20 000 Ft-ot, amibe a 4 db megye matrica fog kerülni. Ami lehet, hogy csak 3 lesz, mert állítólag a Veszprém megyei M7 szakasz miatt csak hármat kell vennem.
Tudsz értelmesen, érdemben válaszolni, vagy hagyjuk abba itt veled az egészet? Pontosan tisztában vagyok vele, hogy mit írtam, és azzal is, hogy rámutattam az érvelésed hibás pontjaira, így azóta arra nem is reagálsz, csak próbálsz mindenféleképpen belém kötni. Nem fog sikerülni, szólok előre, türelmes ember vagyok, nem gurulok be, nem kezdek személyeskedni, satöbbi. Legfeljebb figyelmen kívül hagylak, ha úgy véled, hogy ennél többre már nem vagy alkalmas.
Mi értelme lenne egy fórumon fizetett postokat benyomni?
Kb. 3 perc, és elvész a komment, plusz ez nem befolyásolja se pro, se kontra a közvéleményt.
Ez egy kis homokozó, aminek egyesek túl nagy jelentőséget tulajdonítanak, pedig csak virtuális játszótér, ahol pár ember szórja egymásra a mondanivalóját.
De ha szeretném azért baxná a csőrömet az a 10 ezres stadion, ahol 100-2000 nézőnél nem jön össze több. Tudod erre nem részben fedett stadion kell, hanem a összetúrt földkupac a pálya szélén, ahol a nép elhelyezkedhet.
Szerinted ezeknek a stadionoknak milyen fenntartási költségei lesznek? Szerinted egy ekkora túlmétretezés közpémnzből rendben van? Szerinted nortmális esetben nem kellene előszedni a beruházás tervezőit, előkészítőit egy "szakmai" beszélgetésre?