Stevens simán 4:1re verte Ronnie-t.A rakéta sokat hibázott és nagyon enerváltnak tűnt,de Stevens szinte tökéletesen játszott mutatja ezt a 98%-os golyóbelökési mutatója! Megérdemelt Stevens továbbjutása.👍👌
A wiki is a mostohaanyja húgát írja (stepmother's sister), rosszul fordított a gugli. Az más kérdés,hogy mennyire pontos a wiki, mert bárki beleszerkeszthet.
Nálatok is rossz a mikrofon hang az English Open ES közvetítésénél? Állandóan recseg (mint amikor bele fúj a szél), időnként torz. Még jó, hogy keveset beszél a kommentátor.
Volt olyan időszak, 2007-2013 között, hogy csak egyszer (2010.) nem Ronnie vagy Higgins nyert vébét.
Azóta már nem így van, de mégis Ronnie nyerte legutóbbi vébét, 2018-ban Williams, Higgins 2017-2019. között ott volt három döntőben (három különböző döntő: sima vereség, előnyről kikapva szoros vereség, hátrányt ledolgozva szoros vereség).
Amíg a fiatalok nem nyernek pontszerzőket, nagy tornákat (erre most több esélyük van, kevesebb helyszíni nyomás van jelen helyzetben), addig nem lehet komoly őrségváltásról beszélni, csak mert Aaron Hill 5-4re nyert Ronnie O'Sullivan ellen, vagy Mark Williams 5-4-re kikapott Peter Devlintől.
Az igazán komoly tornákat továbbra is az O'Sullivan, Trump, Selby, Murphy, Robertson, Williams, Higgins, Ding csoport fogja többnyire nyerni.
Bár bírom a játékukat, de James Cahill, Luca Brecel és Jack Lisowski szerintem soha nem fog vb-t nyerni például.
Teniszben is "tönkretett" egy generációt a Federer-Nadal-Djokovic(-Murray) hármas, a snookerben is gátat szab (vagy sokáig szabott) az O'Sullivan-Higgins-Williams hármas.
“Ha megnézi a feltörekvő fiatal játékosokat, az amatőrök között remek sznúkeresek lennének, de néhányan még ott sem. Annyira rosszak, hogy látva őket azt gondolom magamban, ha elveszteném az egyik karomat és lábamat, talán még akkor sem esnék ki a top 50-ből”
Előző héten NEM tesztelték a játékosokat a Championship League-ben. Emiatt Anthony Hamilton vissza is lépett.
Ehéten már igen, s rögtön lett két pozitív: Daniel Wells és Gary Wilson.
Elliot Slessor és David Lilley Wilsonnal, Michael White pedig Wellsszel került kapcsolatba.
Ők is visszaléptek (vagy vissza lettek léptetve).
Sajnálatos, de sajnos benne van ez. Hálistennek ezelőtt nem volt ilyen, reméljük mostmár a Championship League-ben is tesztelni fognak, mert lehet gócpont egy ilyen esemény is.
Nagyon bírom Hendryt és nézni is fogom de szerintem ezt nem kéne, a saját szobrát dönti le. Ráadásul ilyeneket nyilatkozik, hogy "I have no expectations in terms of performance". Ugyan már, éppen emiatt hagyta abba, anélkül nincs is semmi értelme.
Tegnap megnéztem a 3 utolsó frémet:)))) Nem tudom mért volt kiakadva Selby????? Suli van teljesen simán nyert, no jó 1 kis mázlival, de ez mindig is kellett a slukkerhez:))))) Örülök neki, hogy vissza tudott vágni!!!!!!!