Ebbe a topikba többségében betegek és hozzátartozóik írnak. Sajnos előfordul, hogy a betegeket gátlástalanul kihasználni akaró fórumtagok (csalók) privát levélben különböző hatástalan csodaszereket ajánlanak a topikban megjelenő új betegeknek.
Gratulálok! Én is szeretném így vagy úgy, de megérni a 70. életévemet. Nekem ma van pont két hete hogy volt a ct, ez a nyavalyás leletvárás éveket elvesz az életemből, úgy hogy nem valószínű! :)
Nem is tudom, mi az, amiröl irsz, nem Magyarországon élek. igy ki vagyok szolgáltatva egy kis majomnak, akit az elöbb hivtam és pökhendien azt mondta, ha ráér, megnezi. eddig nem ért rá. Japipapi, örülök, hogy túl vagy legaláabb a vizsgálatokon, lésöbb meglesz a CT is. A hozzáállásod a legjobb gyógyszer.
Sikeredett a kontroll. Jó sokat kell várnom, éppen egy órás műtétre készülődött, hörpöltem unalmamba a kávéházi nevezett műanyag, forró pöttyös.
Végül is székbe kerültem, dokim alaposan belém túrkált, kívül-belül. A következő kontroll augusztus első keddi napja. Akkor utal CT-re.
És, hogy azért ne menjen minden rendbe, időpontot kell szereznem fülészetre. Eddigi jobb oldali fülem rakoncátlankodott, de egy vödörrel jól kimosták, jobb lett. Most hülyül a bal fülem is, sokszor már azt sem hallom meg, amit akarok. :-) Drágám szerint alkalmi süket vagyok.
Most valami nagyon messze hallok, lehet valami trutyi letapadt.
A rosszabb az, hogy vénülök, apai ágon folyamatos a hallás károsodás. Lehet, valami génhiba?
Erről jut eszembe, két napja benyeltem a 70 évet! A fene gondolta két éve, hogy megértem!
Tesóm nem megy a szomszédba hülyeségért, meglepett, hozott egy valag - 8 liter!- kelkáposzta főzeléket, megfelelő mennyiségű pörköltet feltétnek. Imádom, sok fokhagymával, köményesen, persze ......annánkkal.
És még egy kis mérget is: rohadék nyerték írták a szárnyasaimat! Eddig 11 tojó tyúk, 23 japi, 4 gyöngyös, 17 napos kacsa, 3 kotlós 31 napos csibével és 1 tojásokon ülő japi kotlós, tojásokkal együtt!
Nincs megoldás, nem tudom elfogni. A rohadék védett állat. Gondolkodom, valami is kotorék ebet be kell szereznem, vagy megszüntetem. Attól még ki ver a víz, ha esetleg műanyag csirkét kellene ennek.
Még jó, hogy "lazán" fogod fel. Úgy gondolom, amikor romok beletúrkálnak szervezetünkbe, tényleg a jobbításért, mindig találnak valamilyen biszbaszt, ami nem 100-as. :-) Gyerekkoromban volt valamilyen szíves gondom, de lehet kinőttem. - gondoltam én. Aztán stroke kapcsán, lelkiismeretes doki szívemet is górcső alá vette, persze hogy talált hibát. (pedig én tökéletes vagyok! -:)))) ) Mutatja a képernyőn, egyik billentyűk össze-vissza nyit-zár. Ez 2000 táján történt. Persze azonnal belém szorult a zabszem. Ő mosolyogva meg inkább nyugtatott, ettől élhetek akár mennyit. S lám igaza van. Ugye most életemre tőr a rák, de emberére talált! Őt is legyengített. :-) Mindig eszembe jut Tibi, fényvédő sorstársunk, mindig azt mondta, "úgy tűnik, nem tüdőrákomba halok meg" Igaza lett. Lehet engem majd esetleg egy féltégla szenderít el?
Nincs hozzáférésed a EESzT-hez? Elvileg minden felkerül amint meg van az írásos értékelés, letölthető. Már nem megyek vissza leletekért, letöltöm, felteszem a felhőbe, onnan bármikor visszanézhetem. Sokan itt is személyiségi csorbulásnak érzi, értékelte, én mobil tárnak, hasznosnak tekintem. Aki betegségekben csámcsog esetleg, lelke rajta. Végre nem kell cipelni kilószámra az eü. előzményeket, az illetékes láthatja számítógépen.
Szia eti! Persze, türelem kell, de azért dühöngök. Ugyanis a leletem megjött, de az elöl ülö, idöpontokat a gépbe pötyögtetö fruska nem volt hajlandó ma utánanézni, mert ö a mindenható. Az ilyesmi nagyon idegesit. Neki nem fontos, nekem meg fontos. Aspiusnak igaza lesz, mert azt irta, hogy szerdán tudom meg. Ùgy is lesz.
Édesapám 58 évesen elhunyt hasnyálmirigy rákban. Megmaradt 3 doboz bontatlan Culevit Max filmtabletta(112db-os) és 1 bontott amiből 4 szem hiányzik. 1 doboz Avemar 150 darabos bontott de nem vett be belőle egy szemet sem. És egy 90 db-os Flavin 7 amiből 2 szem hiányzik. Szeretném az eredeti áráért olcsóbban eladni. Érdeklődni: heindlzsuzsanna@gmail.com
Kedves eti, köszönöm az érdeklödésedet. Kiszedték a varratokat, de a lelet még nem jött meg! Csalódott voltam, mert jövö héten el akartam utazni, igy most várnom kell. Àlitólag az ünnepnapok miatt van a késés, de engem ez nem vigasztal. Várnom kell, mint másoknak....
Sziasztok,Edesanyam kapcsan regisztraltam a forumra. 7 eve kezdodott a kalvariank,vegbelrakkal.3x mutottek az evek alatt,tobb eve mar colostomaja van.Tavaly tavasszal derult ki,h egy hasi nyirokcsomoban visszajott a daganat,helyzete es merete miatt nem volt mutheto,a kemot nem birta felvenni. Nagyon nagy a kitartasa es a kuzdeni akarasa,de sajnos egyre tobb panasza,tunete es fajdalma van. fentanyl tapaszt hasznalunk,100mg-osat, de a napokban eros hasi fajdalmai vannak,amin mar nem segit ez a dozis.tapintasra jo ket tenyernyi kemenyedes van a gyomorszaj es a hasa kozott.gondolom ez mar a megnovekedett daganat :(. Van barmi tippetek,hogy az ilyen jellegu feszito,nyomo fajdalmat mivel lehetne csillapitani? koszonom elore is!
Köszi! Párom is Közalk., és vélhetően te is a maximált összeg miatt kapsz ennyit, nálunk is plafon várható. a táppénze alapján becsülve...
Nem lehet, hogy azért nem kaptál véglegest, mert kapsz kezelést és reagál rá? Párom már kezelési javaslatot sem kap. Ezen nem tudom mit akarnak felülvizsgálni, de úgy legyen, hogy 3 év múlva ezen kell rágódni :)