Keresés

Részletes keresés

thala Creative Commons License 2001.10.26 0 0 118
Köszönjük a részletes ismertetést, jókat derültem rajta, miközben okultam. De még jobban köszönném, ha nem tennél derogáló megjegyzéseket bizonyos szereplőkre, mert a "ki a f..."nevű halmaz egyik eleme én (is ) vagyok, gy. k.: Jen nagyon kedves szereplőm. Úgyhogy e tekintetben a megjegyzéseket ha nehezen is, de fojtsd vissza, különben!!
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (115)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.26 0 0 117
Na, jól megkaptam... Baj van a szexuális identitásommal...:)

Tökre bírom ezt a sorozatot, de azért inkább Pacey, mint Dawson, és inkább Joey, mint Jen, és inkább a romantikája, semmint a nyálassága fog meg a sorozatnak. És igazából egyik szereplőnek sem drukkolok olyan hagyományos nézőstílusban, csak úgy jó az egész hangulata.

Dawson és JOey nem békült ki, csak Joey jól bevallotta, hogy miért írt 2 különböző csávót, és ezt olyan haragosan mondta el, amire aztán Dawson köpni nyelni nem tudott. Majd mondták egymásnak, hogy jobb lenne, ha össze sem jöttek volna, mert akkor még barátok lehetnének. Persze ezt úgy mondták, hogy közben meg mindketten mást gondoltak. Szóval nem kibékülés, inkább csak olyan hullámlecsitítás volt.

Előzmény: Dalí (116)
Dalí Creative Commons License 2001.10.26 0 0 116
Köszönöm szépen a részletes tájékoztatást, jókat röhögtem az előadás módón. :-D Dawson és Joey nem békültek ki végülis?
Te fiú létedre kedveled ezt a sorozatot?
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (115)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.25 0 0 115
Akkor hát komolyan, a szövegkönyv olvasása alapján a 207-es epizód.

Dawson anyukájával mozizik Joey helyett, és zon töprengenek, hogy mindegy, hogy az ember hányéves, az érzelmek okozta viharokat nem egy könnyű dolog átvészelni.
A suliban Jen-nek kedveskis levéllel udvarolni kezd ez a Chris srác (most őszintén ki a f...t érdekel ez a két szereplő?...)
Az irodalomtanár külön órát eszel ki délutánra.

Joey próbál beszédbe elegyedni Dawson-nal, de az kemény gyerek ám (különben miről szólna még 25 rész...), és aszongya, hogy "hoppá, élo, cica, te akartál távolságot, most megkapod, mint üveggolyód, csá gyíklány, én leléptem!"

Pacey és Andie üddögélnek a menzán, Pacey sziporkázik poénokkal, például: "Egyszer el kell jöjjön az az idő, amikor ez az étterem olyan sültkrumplit süt, aminek sültkrumplis az íze!" Aztán Andie egy Cosmo szerű újságból egy "mennyire vagy ártatlan?" teszt kitöltését kezdi erőltetni. Ott még nem töltik ki, de lesz ebből még bonyodalom!

Na, a délutáni suli el is marad, ezért mindneki elmegy a kib.gazdag Chris gyerek budai villájába. Ott kéne tanulni ám mindenkinek, amit Andie szorgalmaz is, de ehelyett csak szúrják el az időt elfele.

Sz'al összeáll a horda (D, J, J2, A, P, +gazdagcsóka), és elmennek. Srácok nyomnák a dominót, de persze kéne tanulni. Idő csak megy, végül még a hülye ártatlansági tesztet is kitöltik, amiből két dolog sül ki:
Pacey volt már idősebb emberrel, sokszor, és jó volt neki, és ezen Andie persze berág, hogy miért nem tudta.
Joey pedig azt vallja, hogy kétszer is szerelmes volt életében, ezen meg Dawson rág be, mert asziszi, hogy a 2. az Jack.
Aztán persze kisül, hogy Joey a közben megváltozott két különböző Dawson-ra gondol (Dawson ezt be is szopja...)
Aztán hosszúhosszú bekábelezési szertartás, hogy Chris nem is olyan ám, és Jen sem olyan ám, de azért jól lefexenek egymással (dehát ki nem sz... le, hogy mit csinálnak ezek...??)
Chris azzal próbál jófejekdni, hogy Dawson-t bíztatja, hogy szerinte összejön majd ő Joey-val, és csinálhassa majd ő is. (Ilyen haver kell ám mindenkinek...)
Végül mindneki megembereli magát, átveszik az anyagot, reggel bemennek a suliba a nagy dolgozatírásra, de a tanár megint beteg, így alhatnak az udvaron.
persze az egész rész tök romantikus, meg feszültségteli, meg kedves, de most így hirtelen elmondva joban esett gonoszkodni.

Előzmény: Dalí (113)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.25 0 0 114
veszexenek, kibékülnek, de azért Dawson lefexik Jen-nel, de mégse, ehelyett hülyén néz, kicsordul a nyál a szájából, Joey meg szemlesütve, szexisen mosolyog másvalakire...röviden ennyi.

:)))
Na jó, csak vicceltem, ennél sokkal részletesebben leírom, ha hazaérek.

Előzmény: Dalí (113)
Dalí Creative Commons License 2001.10.25 0 0 113
Az utolsót tudom neked megmondani, amit láttam. Abban a részben az volt, hogy Dawson és Joey (ismét :-)) összevesztek, mert a Jack megcsókolta a csajszit és egy bálon kiderült. Dawson és Joye szerelmet vallottak egymásnak, de Joey mégis elment. Dawsonka pedig gyermeki méreggel (ami szerintem édi volt) ellökte azt a bizonyos fontos létrát a házuktól. Hát, ami ezután van rész, annak kellene a tartalma. Hálás köszönettel:
D.
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (112)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.24 0 0 112
Bibi, én már majdnem elolvastam a második szezont végig...

Ha megmondod melyik, leírom röviden neked, hogy miről szólt.

Előzmény: Dalí (111)
Dalí Creative Commons License 2001.10.24 0 0 111
Szombaton melózni kellett, így nem láttam a pro7-en a legújabb részt. Valaki aki látta, írja már le, hogy mi történt benne! Köszike.
ambrozia Creative Commons License 2001.10.12 0 0 110
Itt van angolul:

Jack holds back and picks up a napkin and under it there was a $100 bill.

Jack: Joey!

Joey: $100?! Oh my God! Jack, we're rich! Joey hugs Jack Oh my God.

Jack: Hey, look at this. Look what else he left.

Joey: reading By moonlight many years ago my true love did I know, and by
that moon I begged her wait but that night did she go. So, young lovers,
heed my words, don't squander love away. The moon is changinger ever still,
soon comes the light of day.

Joey starts to walk away when Jack grabs her by the arm and kisses her

Előzmény: Dalí (106)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.11 0 0 109
Ha hazaérek megénzem neked a szövegkönyvben, és beírom pontosan. Már múltkor is akartam, de napok óta csak hazai oldalakt érek el a szolgáltatómnál, külföldit egyet se. :(
Előzmény: Dalí (108)
Dalí Creative Commons License 2001.10.11 0 0 108
Köszi, várom a további infokat!!!
Előzmény: thala (107)
thala Creative Commons License 2001.10.11 0 0 107
Én csak annyit tudok, mivel az illetékes a végét látta a résznek, hogy Andy elmesélte az anyja mitől dilizett be: balaesete volt kocsival és az egyik fia meghalt. Dwson pedig valami emberről beszélt a holdon. Hát kábé ennyi, sajnos többet nem tudok...Ez nem sok, tudom...
De szombaton jön a következő! majd bevadítom az embereket, hogy nézzék és utána fordítsanak, így jó lesz?
Ja, esetleg meg lehetne nézni a D-honlapon.
Előzmény: Dalí (106)
Dalí Creative Commons License 2001.10.08 0 0 106
Hétvégén aki látta a Dawsont a pro7-en segítsen nekem! Én nem tudok németül, így azon idegeltem ki magam, hogy nem tudtam mi írt a szalvétára az a vendég Joeyéknak. Valaki megmondaná nekem.
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.06 0 0 105
Francba nem látom a holnapi részt.
Előzmény: EbiHall (104)
EbiHall Creative Commons License 2001.10.06 0 0 104
Nahát, mennyi vicces ember egy rakáson!!!!
:-))))

Előzmény: vega (102)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.05 0 0 103
És akkor mostantól éjjelente vetítik?
Előzmény: vega (102)
vega Creative Commons License 2001.10.05 0 0 102
Közel jársz, közel jársz. ;))
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (100)
Dalí Creative Commons License 2001.10.05 0 0 101
:-DDDD
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (100)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.05 0 0 100
Pacey és Dawson?
Joey és a tanárnő?
Vagy nagy négyesben?
Előzmény: vega (99)
vega Creative Commons License 2001.10.05 0 0 99
Hehe, azt te el sem tudod képzelni. :)
Előzmény: Dalí (98)
Dalí Creative Commons License 2001.10.05 0 0 98
Még ennél is nagyobb kavarások???
Előzmény: EbiHall (96)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.04 0 0 97
Az igaz, hogy Joey bénázik most ezzel az önmegvalósítsak vagy se dologgal, de Dawson abszolút nem jó partner ebben, segíteni kéne a csajnak, nem csak ráhagyni.

Pacey ügyben én is arra drukkolok, hogy a kiscsajjal jöjjön jól össze.
Amúgy a film végén amikor Tamara volt a kávéház előtt, akkor Pacey-n inkább azt láttam, hogy tisztázta a dolgokat, és rendbejött.

Sz'al hajrá új kapcsolat.

Előzmény: Dalí (95)
EbiHall Creative Commons License 2001.10.04 0 0 96
Andie-nek hívják Pacey barátnőjét és nagyon jót tesz mindkettőjüknek ez a kapcsolat.

Tamara fog még kavarni egy kicsit, de Pacey túljutott rajta, ahogy nézte a távolodó Tamarát, akire Andie hívta fel a figyelmét, kérdezve, hogy nemde ismeri azt a nőt, arra azt válaszolta, hogy valaha ismerte, de már nem.
Jó jelenet volt.
Amikor tudom, én is megnézem szombatonként, sajnos a múlt hetit nem láttam, de ami most lesz (ezt se fogom látni) innentől már láttam régebben. Most jönnek a nagyobb kavarások.
:-))

Előzmény: Dalí (95)
Dalí Creative Commons License 2001.10.04 0 0 95
A csókolózás után látszott, hogy megbánták, szerinted nem? És a film végén Pacey beült a kiscsajjal a kávézóba. Jól megcsinálta a rendező, tetszett ahogy a kávézó ablakján keresztül a távolban a Tamarát lehetett látni. Mindig ügyelnek az ilyen apró részletekre.
A harmadik szezonban, amikor a "True love" feliratú táblát ez a lány (most nem jut eszembe a neve) viszi Pacey-nek, az is olyan jó. Azt láttad?

Azért vannak olyan emberek is mint a Dawson. Én most felidegesítettem magam azon, hogy ismét összevesztek Joey-val. Joey kombinálja agyon a eseményeket, mindig ő sértődik meg.

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (94)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.04 0 0 94
Nekem nem úgy tűnt, hogy Pacey nem békült ki Tamarával. Elég viharos puszipárbaj volt ott ahhoz, hogy azt mondjam igenis jól elvoltak. :)

Szerintem attól, hogy valaki nem felnőtt, nem kell hogy naív legyen, és nem kell, hogy ilyen lelkizős gumicukor legyen, miközben még ráadásul iszonyatosan önző is, mert csak a kis lelkiválságai érdeklik, a világból meg jól nem vesz észre semmit.

Előzmény: Dalí (93)
Dalí Creative Commons License 2001.10.04 0 0 93
Sokan nem kedvelik Dawson-t. Véleményem szerint Ő nő fel a legkésőbb a sorozatban, ezért érezheted azt, hogy nem ábrázolják racionálisan.

Hétvégén a pro7-en játszották a második szezont. Visszajött a Tamara, nem békültek ki Pacey-vel, de a Dawson apjával lehet, hogy lesz közöttük valami. Habár németül nem tudok, ennyit azért megértettem.

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (92)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2001.10.03 0 0 92
Sziasztok!

Tetszik ez a sorozat, de érdekes módon Dawson-t ki nem állhatom. Naív, elkényeztetett, nem életszerű, és olyan búr módon szőke (mert ugye búr, de erről nem tehet)

Katie Holmes a legszexisebb girl-next-dorr típusú lány a világegyetemben. Pacey abszolút jó arc, a tanárnős bonyodalmak remekre vannak megcsinálva, ilyen kapcsolatot ilyen jól még nem láttam sehol sem feldolgozva.

Kedvenc jelenetem:
Joey üldögél a szépségverseny után a mólón, Dawson meg rá akar moccanni, hogy "jaj eddig fel sem tűnt, hogy milyen helyes vagy, nem is tudom, mintha most nem simán csak a barátomnak éreznélek, hanem nemistudom"
Erre a csaj a nagy szép szemeivel ránéz, és szépen kifejti neki, hogy mennyire béna dolog, hogy némi smink hatására itten beindul, és neki nincs türelme arra, hogy szívjon mellette, ha mindenféle Jen-ek, meg többi szöszi esetén mindig belezúg másba, ahelyett, hogy jól összejönnének.

EbiHall Creative Commons License 2001.09.24 0 0 91
Kedves Thal,

csak asszociáltam, Jen ugye, ismerte Abby-t, azért tudta elmondani az igazat a temetésen, szemben a többi nyálgéppel.

OFF
Egyébként a Holtak szószólója tényleg csak a halála után ismeri meg az elhunytat, az a dolga, hogy megértesse a visszamaradottakkal az elhunyt életét, érzéseit.
Szerintem klassz dolog, nem?
És azért csak a halála után, mert az után szokták hívni, pl. egy rokon, aki nagyon gyászol.
ON

Én is hallottam, hogy Joey teljesen hülye lesz a következő szezonban, már előre sajnálom!
Kár érte!

Előzmény: thala (89)
Wittergirl Creative Commons License 2001.09.21 0 0 90
Sziasztok!

Asszem Nomen est Omen az esetem...
Én is nagy fan vagyok, de valami X-akta folytán csak most találtam rátok (bár EbiHallal már ismerjük egymást a Sorozatok topicból:))

A sorozat nagyon jó, legalábbis csúcs volt amíg Kevin "zseni" Williamson keze is benne volt a dolgokban. De miután kiszállt sajnos a pancser Paul Stupin maradt az egyedüli főnök és elszaladt vele a ló (egyenesen Beverly Hills irányába).
Csak arra akarok kilyukadni, hogy a 3. szezonban elkezdték jól keverni a dolgogat. PL.Joey/Pacey.Mondjuk nekem semmi kifogásom nem volt ez ellen, mert szerintem Pacey sokkal éretteb egy kapcsolatban és valahogy joban elhittem neki, hogy Jo a mindene.Viszont Dawson miatt a kapcsolatban mindíg 3-man voltak. Jo nem tudott elszakadni tőle úgy ahogy kellet volna, ne meg az a gyerekes megoldás, hogy Dawson le se szarja Joeyt az elején (elküldi, kavar Eve-el stb.)de mikor végre a csaj beleszeretne vki másba és esélye lenne egy normális kapcsolatra csinálja ott a fesztivált, mint egy sértődött kisfiú.
Meg egyébként is, mikor volt rendes szerelmi viszony D és J között? Alighogy összejöttek máris szakítottak...összejöttek-szakítottak.
Emiatt a Dawson-ügy miatt nem volt szerencsés összehozni Paceyt Joval.Kevin ezért nem akarta és nem is tetszett neki ez a storyline. Aztán rájöttek az "okosok", hogy Jonak mégis Dawson mellett a helye: totál kavarás akció megkezdődött a 4.szezonban. Joey és Pacey alig érkeztek haza már kezdődtek a problémák. Jo végigszenvelegte a szezont--mindíg volt valami baja. Szegény Pacey a 100%-ot nyújtotta ebben a kapcsolatban, de Joról ez nem volt elmondható. Dawson miatt. Pedig reménykedtem mikor Gretchen bejött a képbe. Majdnem rendbe jött minden. De a végére megint felborították az egészet.

Fú, leállítom a rizsagépem, mert kifolyik a szemetek.

Bocs, hogy ennyit írtam, de elragadott a hév:)

Egyébként a 2. CD-t is kiadták Mo-n. Még tavaly év végén.

thala Creative Commons License 2001.09.19 0 0 89
Sziasztok!
Örülök, hogy kicsit megmozdult újra a fórum! Na és hogy vetítik a pro7-en, bár németül, szerencsére van, aki fordítson.
Szaporítom azok táborát, akik D+J párosnak szurkolnak, szerintem nagy romantikusok vagyunk, azért. Bár én is úgy érzem sokszor, hogy a Pacey+Joey teljesen passzol.

EbiHall:Érdekes, amit a könyvről mondtál. A halotti beszédet mondó ember csak haláluk után ismeri meg a halottat? Ez főleg érdekes. És kapcsolódik ehhez valahogy Jen beszéde, vagy csak úgy eszedbe jutott róla?

Előzmény: Dalí (88)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!