Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Volt. Minden légvédelmi rakéta osztálynál volt egy ilyen. (legalábbis a Volhovval átfegyverzés után) A Nyeva osztályoknál alapfeltétel volt, hiyzen ezt a két eszközt szinte egymásnak telálták ki.
Az Rt. századoknál is volt belőle. Nagyon jó paraméterekkel bíró kis lokátor volt, és ha azt a kis feltételét kielégítették, hogy milyen helyre kell telepíteni, akkor nagyon jól mért. Na persze a beszabályozásához, kezeléséhez azért érteni kellett.
Nem feltétlenül OFF. Ennek egy korai változatára az orosz lőtéri célanyagot épített. Mert nekik megmaradt. Úgy látszik, a szláv ember nem dob ki semmit. Akárcsak a jugoszlávok. Bezzeg mi...
P-15 (Dzsigit) kismagasságú felderítő lokátor. A két fektetett narancshéj a képek által ábrázolt helyzetben van alapon. Volt hozzá egy antenna magasító is, amikor a két antennát valami négy méterrel magasabbra lehetett telepíteni.
Volt hozzá még egy AMU antenna is, az egy 20 méter magas árbócon forgott, de az csak egy narancshéj volt.
Az M-5 kivezető szakaszának a vége egy felüljáró, az már a Bólyai főiskola felett megy át. Mikor ott keresztül jöttél, a körutat megismered, onnan meg már csak jobbra kell fordulni. A két ágyút viszonylag hamar megtalálod.
P-15 (Dzsigit) kismagasságú felderítő lokátor. A két fektetett narancshéj a képek által ábrázolt helyzetben van alapon. Volt hozzá egy antenna magasító is, amikor a két antennát valami négy méterrel magasabbra lehetett telepíteni. Általában úgy használták, és semivel sem volt bonyolultabb telepíteni. Volt hozzá még egy AMU antenna is, az egy 20 méter magas árbócon forgott, de az csak egy narancshéj volt. Ja, és deciméteres hullámhosszon működött. Alapvetően azt szerette, ha viszonylag sík terepen egy kis huplira telepítették, de olyan sehol nem volt.
Mi vagyok én, hogy én döntsek. Én csak javasoltam. Bár a vasárnap jó, a Bólyai főiskola jó. HPASP tudja, Mérnök tudja, Mezenguz meg majd megtalálja. Meg lehet találni, mert van ott két kis ágyú, és az egészet eltakarja az Üllői-úti felüljáró.