Keresés

Részletes keresés

wog33 Creative Commons License 2011.08.27 0 0 2362

Szia,

szerintem erre nem lehet válaszolni, mert nagyon sok a bizonytalansági tényező.

- a magyar bíróság, szerintem, nem tud és nem is akar őutána nyomozni, pl. ha ki is jön a közvetítő cégen keresztül, nem hiszem, hogy bárki is nyomozgatna, hogy tényleg kapott-e munkát, mennyiért stb.

- szerintem, ha a srác nem beszél a gyerekeiről egy angol munkahelyen, képtelenség, hogy ez kiderüljön

- ha viszont bármi folytán kiderül, az angol cégek nagyon szigorúan veszik a gyerektartás fizetését (CSA-nak nevezik), de nem tudom, hogyan megy ez: bajlódnak a pénz utalásával külföldre...?

 

Szerintem az egész azon áll, hogy az exei feljelentik-e valahol, ill. az exek mit akarnak. Két különböző nőről van szó, szerintem kicsi az esélye, hogy mindkettő úgy döntsön: "jó, a volt pasim elment külföldre, mostantól nincs gyerektartás". Biztos, hogy lépni fognak valamit.

 

Nem nagyon lehet megmondani szerintem, mi történne vele, ha kijönne.

A másik, hogy figyelembe kell venni a lakhatási költségeket is, ami irtóztató. Ha tényleg levonják valami módon a gyerektartást, határozottan mínuszban lesz!

 

Angol pasit ismerek, akinek gyerektartási ügye van, de magyart nem.

Hátha mond valaki valami okosabbat...

Előzmény: Röné72 (2361)
Röné72 Creative Commons License 2011.08.27 0 0 2361

Sziasztok!

 

Remélem, valaki tud majd segíteni nekem egy felettébb érdekes kérdésben.

Adott egy pasi, aki ki szeretne menni dolgozni Angliába, de van itthon 2 gyermeke. Az egyik az exfeleségétől van, a másik csak egy kapcsolatból. Ugye, megítéli neki a magyar bíróság, hogy fizetnie kell a gyerektartást. Namármost, a srác egy munkaerő közvetítőn keresztül (a nevük Team Support co. hátha valaki már hallott róluk, jöhetnek a vélemények a cégről :-))) menne ki, egy raktárba, kulimunkát végezni.

Mire számítson, ha kimegy? Vonják majd valahogyan tőle a 2 gyerek után a gyerektartást? Utánanéz ennek valaki odakint, mondjuk, egy magyar bejelentést követően és elvonják a fizetése 2x20%-át vajon?

Mert úgy akkor nem is tudja, van-e értelme kimennie, mert ha mindent kifizet, nem marad egy kanyija se, holott nagyon szeret és tud dolgozni (39 éves, angolból középfokúja van, targoncavezetőije van, B;C vezetői engedélye van, dolgozott logisztikában 10 évet, építőiparban is valamilyen szinten járatos, és sokat vezet autót.)

 

Érdemes belevágnia?

 

Köszönöm előre is a válaszokat...

Röné

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 2360

2012. Augusztus (Az Olimpia alatt) Ha megnézed köszi, de miattam ne kóborolj mérföldeket a föld alatt! :-)

Előzmény: Manyi55 (2359)
Manyi55 Creative Commons License 2011.08.27 0 0 2359

.hmmmmmm.... Mikor is lesz ez aktuális? Addig még lehet, hogy megyek Londonba. De, hogy Wimbledon fontos lesz-e számomra azt csak akkor tudom megmondani. Ha igen, akkor tesztelem az útvonaltervezőt!:)

 

Előzmény: Törölt nick (2358)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 2358

Közi szépen! :-)

 

Na ez a te oldalad pl. azt mondja, hogy

 

1 At Greenford take the Central line.

2 Change at Notting Hill Gate to the Circle line.

3 Change at High Street Kensington to the District line.

4 Leave the train at Southfields.

 

Vagyis menjek egy megállót a sárgával (Circle) a High Street Kensingtonig, és ott szálljak át a zöldre (Discrit).

 

A http://www.tfl.gov.uk/ szerint viszont nem kell átszállni sehol. Na pont ez az én igazi problémám, hogy melyik a hamis a kettő közül? Azért Greenford az indulás, mert ott lesz a szálloda. Valaki menjen már el arra! Na jó ez csak vicc volt. :-)

 

 

Előzmény: Manyi55 (2357)
Manyi55 Creative Commons License 2011.08.27 0 0 2357

Bocs, ha már ajálották- nekem ez mindig bevált még eddig.

http://www.tubeplanner.com/

Előzmény: Törölt nick (2356)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.27 0 0 2356

Köszönöm!

 

Tehát a mozdony "homlokán" lévő feliratot figyeljem majd leginkább. :-)

 

Ha ezt a két PDF-et nézem akkor van közvetlen "járat" a Noting Hill Gate és Wimbledon között csak az oda útnál a Wimbledon vissza útnál pedig az Edgware Road legyen kiírva a mozdonyra. Legalábbis így tűnik logikusnak innen:

 

http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/AHF/TLJJP08P1__00004b66.pdf

 

http://journeyplanner.tfl.gov.uk/user/AHF/TLJJP08P1__00002b68.pdf

Előzmény: Nincstöbbnick (2354)
Nincstöbbnick Creative Commons License 2011.08.26 0 0 2355

Mi szoktunk járni Croydonba időnként, elég sok üzlet stb. van arrafelé, bár nem valami bizalomgerjesztő a környék. A közlekedés viszonylag jónak mondható, van busz, vonat, villamos is, egyedül a metró nem kanyarodik arra, de végülis az már kijjebb van a központtól. A belváros irányába így vonattal érdemes onnan menni, az elég jónak és gyorsnak mondható.

A meló esélye 1:2-höz, vagy találsz, vagy nem :D

(Ne haragudj ezért, éppen Magyarországon főlök a 30+ fokos tetőtéri szobában :I  )

Szóval melót találni viszonylag "egyszerű", ha kitartóan, akár napi 100 helyen beadja az ember az önéletrajzát, előbb-utóbb valami "alap" munkát azért lehet találni, bár nem olyan egyszerű, mint régebben. Talán érdemes olyan helyeket választani, ahol sok emberke dolgozik, ott nagyobb a fluktuáció, ha valahol szimpatikusnak tűnsz, akkor hamarabb bekerülhetsz (mekibe, primarkba, ilyenekbe). Bár a fizetés a béka segge alatt lesz, a meló meg húzós az ilyeneknél, azért ideig-óráig ki lehet bírni, amíg nem talál jobbat az ember (vagy ha tetszik neki, akkor mondjuk előléptessék).

Amúgy meg nem kell alábbadni annál, amit tudsz és szeretsz is csinálni, közben nyugodtan pályázz olyan munkákra is, amit Magyarországon is szívesen csinálnál, elvégre sosem tudni, mit hoz a holnap ;)

Előzmény: Sancho Panda (2352)
Nincstöbbnick Creative Commons License 2011.08.26 0 0 2354

Mivel több vonal keresztezi egymást, mindenképpen figyeld, hogy hova megy a szerelvény (ne a kijelzőt nézd csak, hanem az érkező szerelvény elején lévő írást is!). Nem néztem utána, de elképzelhető, hogy nincs közvetlen járat Notting Hill irányából dél felé, hanem Earls Courtnál esetleg át kell szállni egy wimbledonira. Tapasztalatom szerint több ilyen mellékvonali megy inkább a város irányába (és vica versa), mint más mellékirányokba, így elképzelhető, hogy csak óránként mondjuk 1 járat menne pl. Notting Hill irányából Wimbledon felé, de lehet, hogy annyi se. Tehát a lényeg: ha zavarosnak tűnik, akkor menjetek le Earls Courtig és onnan a wimbledonira szálljatok át, akkor nem lesz gubanc.

Előzmény: Törölt nick (2348)
apojani Creative Commons License 2011.08.26 0 0 2353

Bocsáss meg és tényleg a segítő szándék okán kérdem: egész véletlenül nem a gombhoz keresitek a kabátot;-) ?! 

Lehet, hogy tévedek de az első a munkalehetőség! Hiszen abból tudod kifizetni a szoba vagy lakásbérletet! És az teljesen mindegy, hogy 1-3 zóna vagy Crydon! 

Ha rászánod a "drága" időt akkor a kinti munkalehetőségekről, annak keresési módjáról, akkor elég bőségesen olvashatsz, csak kicsit vissza kell olvasni sok-sok hsz-t:-( Nem éppen kecsegtető:-(!

Bár azért az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy (legalábbis ahogy olvasgattam) azok akiknek "bejött" a kimenetel, azok nem igazán szólnak hozzá! 

Megértem! 

Egyrészt mert úgy tűnne, hogy dicsekszik, másrészt esetleg bírálnák a "segítőkészségüket" amikor elzárkóznak felelősséget vállalni egy vadidegen miatt! 

Ismétlem: Megértem őket!!!! (

Azt már viszont egyáltalán nem, ha úgy szólnak hozzá, hogy akinek nem sikerült az ami neki akkor az az Ember megérdemli!!! Akkor már inkább maradnának továbbra is csendben!)

Tehát a lényeg:

         Szánjátok rá az időt és NE előbb a szállást, hanem a munkalehetőséget és azt, hogy egyáltalán miként is tudtok bármilyen munkát vállalni azt keressétek! 

Sok sikert;-)!

 

 

Előzmény: Sancho Panda (2352)
Sancho Panda Creative Commons License 2011.08.25 0 0 2352

Sziasztok!

A barátnőmmel Londonban szeretnénk dolgozni, egyenlőre csak a szállásokat nézegetjük. Találtunk egy szép kis szobát Croydonban, de az eléggé messze van a belvárostól. Van valaki aki esetleg arrafelé lakik? Tudna mesélni arról, hogy milyen arrafelé a közlekedés? Vagy hogy mennyi esély van arrafelé melót találni? Valami egyszerűbb melóra gondoltunk, amihez nem kell különösebb szakképzetség. Előre is köszönöm a segítséget!

Törölt nick Creative Commons License 2011.08.25 0 0 2351

Köszönöm mindkettőtök válaszát, de azért biztos van olyan aki már járt arra és el tudja mondani nekem hogy kell oda menni. Bár az is lehet, hogy lesznek kimondottan Olimpiai buszok amik egy-egy csomópontról megállás nélkül kivisznek az események színhelyére és akkor nem is kell ez a hülye Discrit Line...

Manyi55 Creative Commons License 2011.08.25 0 0 2350

Szia! Nyugi! Addig még ezerszer változhatnak a dolgok, a térkép meg olyan dolog, hogy otthon belezavarodsz, a helyszínen megérted!:) tapasztalat. Mi is csalinkáztunk néha a londoni metrón, volt, hogy segítséget kellett kérni mert X vonal le volt zárva, sárgamellényes , a helyszínen dolgozó egyén símán megmagyarázta, hogy X vonalon kell menni ennyi meg ennyi megállót. Mikor megemlítettük, hogy de ott van kiírva, hogy zárva, akkor csak széttárta a karját, hogy " sorry' Végül azért csak eljutottunk oda ahová indultunk. Máskor meg ott álltak hivatásos segítők a bejáratnál, akik azt lettek volna hivatottak megmondani, hogy ha zárva a metró- hétvégi karbantartás miatt- akkor menjünk busszal. Szerintem az olimpiai idején rengeteg ilyen segítő emberke lesz, tekintettel " hülyemagyartúristára" meg a nem magyar hhhhtúristákra!:)

Előzmény: Törölt nick (2348)
wog33 Creative Commons License 2011.08.24 0 0 2349

Tudom, mit nem értesz, mert a District Line-nak ez a része tényleg össze van zavarva, más van a térképen és más a valóságban. A valóságban van pár megállója, ami a térképen fel sincs tüntetve, meg ilyenek.

Azt tanácsolnám, hogy ne készülj előre (mert nem tudsz), hanem, majd ha felszállsz a metróra, kövesd azt, ami oda ki van írva, ott már egyértelmű, közben ne nézz rá a kis térképedre :), csak a kiírás szerint menjél és szálljál át, ahol kell, és látni fogod, hogy stimmel.

Élőben nem annyira ijesztő.

 

Előzmény: Törölt nick (2348)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.24 0 0 2348

Sziasztok! Olyan segítségét kérném aki a (zöld) Discrit Line metróvonalat jól ismeri. Szeretnék jövőre Londonba utazni az Olimpiára és tervezem a Wimbledoni pályák megtekintését is. Odáig rendben van a térképek szerint a dolog, hogy eljutok a (piros) Central metróval a Noting Hill Gate-ig. Onnan kellene eljutnom a Discrit vonalon lévő Southfiels megállóig. Onnan busz a teniszpályákig megint Ok. Viszont teljesen belezavarodtam a térképekbe, mert a (sárga) Circle Line-al itt még közös a vonal, aztán az Eart's Court-nál össze-vissza keresztezi egymást egy csomó Discrit mellékvonal. Ha van olyan segítőkész ember aki így (vakon) elmagyarázná nekem hogy merre menjek és mire figyeljek, hol tudok rossz irányba szállni, azt megköszönném.

wog33 Creative Commons License 2011.08.24 0 0 2347

Hát, muszáj kitartani, mivel más választásom nincs. Hazamehetek, de nem fogok, mert minden ismerősöm az elbocsátásokról panaszkodik.

Köszönöm a kérdés: már megint bentlakásos ápoló vagyok, amiről jópár hozzászólásomban, nyilvánosan megfogadtam, hogy soha többé... :(

Mindent megtettem, hogy találjak valami mást, és mivel nem találtam semmi mást, visszatértem erre a területre, erre még mindig van kereslet, igaz, ez a piac is teljesen átalakult, a pénztelenség miatt: már csak a legsúlyosabb betegek fogadnak bentlakásos ápolót, a könnyű eseteket ellátja a család, a rokonok. (amikor kezdtem, még voltak nénikék, akik csak teát és társaságot akartak - ezek a nénikék mára már eltűntek, most már csak azok az esetek hívnak, ahol a beteg a szemén kívül semmijét nem tudja megmozdítani)

 

A diplomáim a "haszontalan" kategróriába tartoznak külföldön. Szerintem az itt használható diplomák: orvos, mérnök, diplomás ápoló. Szerintem más nem, vagy csak óriási szerencsével, ismeretséggel, de ez nagyon ritka.

 

Nehezíti a dolgot, hogy Angliában nincs honosítás. Nincs is ilyen intézményük. Igaz, "megnyugattak", hogy ha valakit meg is győzök, hogy az én diplomám kompatibilis az angollal, lehet, hogy azt mondják: "all right", de utána ugyanúgy nem fogják elfogadni :)

 

A magasabb szinten tengődés jó megfogalmazás. De ezt előttünk már többen írták. Az az általános vélemény, és egyetértek, hogy itt sem élünk igazából jobban, mint otthon (a magas lakhatási költségek és elképesztő útiköltségek miatt), de jobban megengedhetem magamnak, hogy vegyek pl. gyümölcsöt, amire otthon sose telik :( Az itteni fizetésem és itteni élelmiszer-árak viszonylatában itt nem annyira nagy dolog gyümölcsöt, zöldséget, tejterméket venni (otthoni luxuskategóriákról beszélek).

Pont az előbb voltam a boltban, és simán vettem magamnak barackot, almát, banánt, nagy adag tortát stb. - otthon, bemegyek a spar-ba, és félóráig állok a pultok előtt, mi a legolcsóbb, és a végén alig veszek valamit.

Előzmény: apojani (2346)
apojani Creative Commons License 2011.08.24 0 0 2346

Isten ments hogy az idegeskedést direkt keressem ;-) 

Nekem bőven elég az itthoni (MO) ingerszegénynek igazán nem mondható lét :-(

Más.

Ha nem veszed tolakodásnak,: sikerült már valami "normális" állást találnod? 

Kicsit visszaolvastalak és mit mondjak...? Csodálom a kitartásod!

Azt már végképp félve kérdezem, hogy mi az a három diploma amid van? Olvastam a különvéleményedet ( http://kortefa.x-web.hu/sajat_irasok/utazasi_elmenyek/Kulonvelemeny.pdf ) is.

Ahhoz csak egy kis hozzáfűzni valóm lenne: 

Annak idején (2007-ben) amikor a fiam kiment csak azt tudtam neki mondani, hogy legalább arra lesz esélye, hogy magasabb szinten fog tengődni;-)   (Természetesen a "tengődést" anyagi értelemben!!!)

Mert itthon max. csak létezni volt kilátása :-( 

 

 

Előzmény: wog33 (2345)
wog33 Creative Commons License 2011.08.20 0 0 2345

http://mandiner.blog.hu/2011/08/10/miert_zavargok_richard_jackson_2011  

 

Tessék, egy másik link, ha ideskedni akartok... 

Ez  a cikk pontosan arról szól, hogy "szegény zavargók, őket is meg lehet érteni". Meghatódom, ha lesz egy kis időm. (kommenteket is olvassátok)

Igen, a vidéki villában, kényelmesen a bőrfotelban hátradőlve jogszabályokat és érzelmes monológokat olvasnak, és "ne büntessünk meg senkit, nehogy véletlenül túllőjünk a célon".

Ugyanez van nálunk otthon: "már megint a szegény cigányokat bántják", mondják azok, akik életükben nem láttak még igazi borsodi vagy zalai falut. Nem véletlen, hogy általában bp-iek a liberálisok.

Liberális = ne büntessünk meg senkit, a bűnözőket is meg lehet érteni.

Amúgy tetszett, hogy David Cameron azt mondta, hogy a rendbontóknak részt kell venniük a helyreállítási munkálatokban - nagyon helyes. Dolgozzanak, főleg, hogy ők csinálták a károkat, és ne a börtönben egyenek-igyanak-tévézzenek, vagy még inkább még börtön se jár, szegények nagyon meg lennének büntetve.

GRRRRRRRRR

Amúgy Anglia szerintem jobban csinálja, mint Mo., itt azért jellemzően tényleg megbüntetik, aki megérdemli. (nagyobb százalékban, mint nálunk, szerintem itt több következménye van a tetteknek)

Meg egyszer már beszéltük itt a fórumon, hogy itt Angliában kiírják a neveket, és nem K.L., ill. lazán felrakják a videókat facebookra, tévébe, nem úgy, mint Mo-on, ahol eltakarják szegény bűnözők arcát, nehogy sérüljön a személyiségi joguk.

Előzmény: apojani (2344)
apojani Creative Commons License 2011.08.20 0 0 2344

Háát igen:-(!

Sok "álmom"van és ezek egyike, hogy az "embervédőknek" is át kellene élni azokat az élményeket amit ha ítélet ér ők habzó szájjal kikelnek az ítélet ellen:-(

Ahogy olvasom a mostani híreket, már felszólalnak a parlamentben a zavargásokban résztvevők "túlzott" ítélete ellen! Nem általánosságban, hanem konkrét bírósági ítéletek ellen!  

http://kitekinto.hu/europa/2011/08/18/brit_zavargasok_tul_kemenynek_talaljak_az_iteleteket/    

Most mi van???

Mi az, hogy  "az igazságszolgáltatásnak nem megtorlásnak kellene lennie " 

Egy ilyen eseménysorozat után akkor minek is kéne lennie? 

Vajon ha az ő autóját gyújtották volna fel, vagy akár egy hasonló történne az utcájukban mint amit te írsz akkor mit mondanának a családjuknak, gyereküknek akik félve mennének haza? 

Ismétlem! Nem az általános előítéletek elleni felszólalást kritizálom! Azt viszont határozottan, hogy egy ehhez hasonló esetben még a társadalomnak  kelljen kussolni és tűrni!

 

 

Előzmény: wog33 (2343)
wog33 Creative Commons License 2011.08.18 0 0 2343

Pl. ebben a percben itthon pihenek, szabadnapos vagyok (London). Velünk szemben, egész nap, oltári hangos zene szól egy nyitott autóból, körülötte ebben a percben nyolc, 18-30 év közötti fiatal férfi lézeng, dumál, ordít, a bandához folyamatosan érkeznek és távoznak, számuk 6-20 között mozog folyamatosan. Minden szabadnapom ezzel telik: az egész utca hallgatja a hangos zenét, plusz az ordításukat. A zene olyan hangos, mintha valaki itt hallgatná a szomszéd szobában.

Szemmel láthatóan nem éheznek... Munkába menni még nem láttam őket, fáradtnak sem tűnnek... De megélnek, jól vannak. 

Azt hiszitek, ki merek menni, és szólni nekik, hogy vegyék lejjebb a hangerőt...? Ha nem tetszik, el kell innen költöznöm. Ilyen alakokkal van tele az egész ország. Ezek zavarognak aztán az utcán.

Falu végén kurta kocsma hangulat, "isten áldja meg kendteket, szegény édesanyám beteg", na ha itt ilyet szólnék, következő utcára lépésemkor meglincselnének. 

nlfun Creative Commons License 2011.08.13 0 0 2342



Ha szeretnél jó szórakozóhelyeket felfedezni, bulizni járó magyar arcokat felkutatni Londonban,
vagy egyszerűen csak imádsz bulizni, akkor:

https://www.facebook.com/pages/Buliz%C3%B3s-Londoni-Magyarok/141532249266843

nlfun Creative Commons License 2011.08.13 0 0 2341

Szia! 

Ha esetleg érdekel, lehet van benne vmi számodra használható infó:

http://www.youtube.com/user/ItsLondonCalling

 

üdv,

nlfun 

Előzmény: wog33 (2248)
wog33 Creative Commons License 2011.08.10 0 0 2340

Igen, mert a magyarok a "segítség" szó alatt azt értik, hogy én segítek neki: tanáccsal, pénzzel, munkakereséssel, ingyenszállással, ingyenkajával, és ha mindent megkapott, lelép.

Igaz, ehhez nem kell kijönni Londonba, otthon is ugyanez van...

 

Franco Pinna: bocsi, de megerősítem egy korábbi "vitánkban" az álláspontomat: igen: az angol emberek a szabadidejüket komplett unatkozással töltik. Most vidéken dolgozom, legalább 100 új angol embert megismertem az elmúlt két hónapban, és nézni is rossz, hogy csak várják, hogy valahogy elteljen az élet. Beleértve 30-40-50 éves, életerős férfiakat. 

Nem kell egyetértened :) meg sok értelme sincs erről vitatkozni :)

 

Amúgy pont ezt írta az egyik cikk a jelenlegi londoni zavargások egyik kiváltó okaként. Nyári szünet van, és az iskolás gyerekek otthon ülnek, unatkoznak, mint a fene, tele vannak lekötetlen energiákkal, sok a munkanélküli, aki jól megél a segélyből (szintén lekötetlen energiák), aztán ilyen módon (is) kitörtek a balhék. Mármint ez csak egy ok, de tapasztalataim alapján igencsak látom az alapját.

Előzmény: apojani (2337)
apojani Creative Commons License 2011.08.07 0 0 2338

Elnézést kérek!

A mondat, hogy:  

-"És az alapján amit olvastam, hallottam, tapasztaltam -taál szégyellni kéne de- megértem:-("

 

helyesen:

És az alapján amit olvastam, hallottam, tapasztaltam -TALÁN szégyellni kéne de- megértem:-(

így írodott volna! 

 

apojani Creative Commons License 2011.08.07 0 0 2337

Bocsi, de szerintem meg az ilyeneket úgy kell kezelni mintha egy spam-et kaptál volna. Még egy bejelentkezést sem ér meg ;-)

Mellesleg speciel ez -szerintem- kimondottan spam.

Csak nézzétek meg: munka -van, bankkártya-van, lakás- van. Ezt csak az "apróságok"érdeklik. És ugyebár arra könnyebben talál olyat aki segítőkész és nem ide hanem egy e-mail címre ír ;-) 

Mindamellett egyre több helyen olvasok olyan véleményt, hogy a kinnt élők nem szívesen "segítenek", sőt kifejezetten kerülik a honfitársakat :-( És az alapján amit olvastam, hallottam, tapasztaltam -taál szégyellni kéne de- megértem:-(

Előzmény: Törölt nick (2336)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2011.08.06 0 0 2335
Ezt ugy szeretem...
A legtobb magyar meg meg sem vette a repjegyet, de mar azt szamolgatja, hogy milyen segelyt vegyen fel.
Ezert aztan nagy kar ide kijonni!
Előzmény: Törölt nick (2334)
freesia Creative Commons License 2011.07.31 0 0 2333

sziasztok!

 

Mi egy par vagyunk, egy hete jottunk ki londonba, agencyvel dolgozunk, West Londonban Middlesexben lakunk.

 

Szuksegunk lenne olyan emberre aki tudna segiteni a kezdeti nehezsegekbe. Munkank, bankkartyank van. Aprosagokra gondolok, mint pl segelyek, vagy akar csak egy atalakito konnektort hol lehet venni :)

 

Koszonom elore is annak aki tud segiteni. Ide nem tudok feljarni, kerlek emailben irj!

csillagadry@tvn.hu

nlfun Creative Commons License 2011.07.31 0 0 2332

hasznos lehet, nézz bele

http://www.youtube.com/user/ItsLondonCalling

 

üdv

nlfun

 

Előzmény: Kukackivi (2324)
apojani Creative Commons License 2011.07.19 0 0 2331

Igazán nincs miért! Én is a "kályhától" szoktam elindulni ;-)

Ó de kár! Akkor igencsak rá kell gyúrnunk az angolra :-( 

Köszönöm!!

Előzmény: Mrs Fred Weasley (2330)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2011.07.19 0 0 2330

Bocsánat, hogy nem voltam világos, igen, csak a "hozzád" tartozó orvosok közül választhatsz.

Minden GP-nek megvan határozva, hogy hol a "határ", azon kívülről nem regisztrálhat betegeket.

Előzmény: apojani (2329)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!