az a legviccesebb az egészben hogy sziginek (ha jól követem hosszú évek hozzászólásait) tényleg a WMS a kedvenc albuma bárki véleményétől függetlenül (nálam mondjuk tuti ez kapná a citromdíjat), tehát nem azért írja hogy gyalogos barátunkat idegesítse. ilyenkor mit lehet tenni?
Én tényleg kezdek aggódni érted. Mindig ilyen görcsös vagy?
Tehát neked az összes topicba való összes hozzászólásommal problémád van. Szigi. Azért ezen gondolkodjál el. Szerintem ez qrvára természetellenes. Sőt, azt kell mondjam, hogy ez beteges. Szabadságon voltál mostanában, vagy mindig csak a meló? Néha lazítani is kell.
Azonkívül óriási emberi erény, ha valaki képes önmagát is kiparodizálni, nem túl komolyan venni magát
Ha ezt így folytatod ebbe bele fogsz őrülni, efelől semmi kétségem.
Ott van a barátnőd, Severina. Miért van az, hogy ő mindig érzi a humort, iróniát, játékos gúnyt, és tökéletesen reagálja le a dolgokat, ragyogó intelligenciával? Te erre képtelen vagy. Ezek után azt kell hinnem, hogy ő neked sokkal több mint barátnő. Támasz, mi több, ápoló. De már jó, hogy megtaláltad őt.
Sok sikert a továbbiakban, úgy magánéletedben mint karrieredben.
A továbbiakban én ignorálni fogom a hozzászólásaidat, szerintem tégy te is így, természetesen erre még válaszolj, ha van kedved.