Jár focizni a férjem, én egyrészt szívesen elengedem, mert nagyon szereti, jót mozog közben, és én jót akarok neki persze. De néha bennem is fellobban az "ÉS ÉN?" problémakör. Ma kicsit össze is kaptunk. A járókelők egy mérges kismamát láttak visítozva a mobiljába, hogy "egész nap a 4 fal között vagyok, be fogok golyózni, te meg a hülye fociddal jössz!"
Ma felhívott egy kolléganőm akinek szintén fia van ) kitárgyaltuk, hogy majd annak idején aggódjanak a lányos anyukák )) Amikor még nem tudtuk, hogy ki lakik a pocakban , én nagyon lányt vártam. Mondtam is apának, hogy a fiúk csak úgy jöhetnek, majd hozzánk, hogy elsőször pisi teszt / drogra / majd egy alkoholszonda, aztán beszámoló a szülőkről/ kiféle- miféle , volt -e bűntetve stb/ na akkor esteleg elviheti moziba, ha átmegy a teszten))))
Ez tök jó, ez a rángatás, nem vagyok egyedül... Én a babakocsit rángatom, mint egy hülye a teraszon, ha nem alszik, mintegy imitálva a sétát, ahogy rugózik a kerék.:))Bejön, és ez a lényeg.
Tündérek! Axemaxszal meg kell beszélnünkm ők melyik kishölgyet választják. A kép alapján Lola Nándi hű társa, ugyanúgy próbálja beoperálni az öklét a szájába. Szépek lennének együtt, két pici ököl két pici szájban!:))
Na az első almapürésítés során a fél konyhát összekoszoltam))) elsőzör elővettem az aprítót, a fél alma szinte egyben pörgött bent ,kiszedtem, összetörtem villával, visszatettem az aprítóba, annak csak felkente a falára, kiszedtem , belekanalaztam egy pohárba, elővettem a botmixert , na az a legnagyobb fokozaton a fél almával beterítette a konyhát . Itt még nem adtam fel. Elővettem egy szűrőkanalat és azon próbáltam átnyomkodni , sikertelenül ))) Na a végén elővettem egy sima kis reszelőt és lereszeltem. Közben a sikertelen almapépeket megettem)
Jaj ne is mond ezt a melegítőben tologat gyereket )) én is azt csinálom, mondjuk itt kis esély van, hogy egy másfél órás séta során bárkivel összefutok))) így csak egy kis teleszkópos vasrúd van nálam , a kutya kaland óta és kis csini szipővel sem próbálkozom, mert kocogunk a babakocsival. De holnap megyek haza a szüleimhez és csini ruhát veszek fel, és kirakatokat nézegetek majd és büszkén tologatom a csemetémet ))))))))))))))))/ apró örömök az életben /
Köszönöm a válaszokat, lányok. Akkor meg kell állapítanom, hogy a "szintén zenész?" klubba tartozunk mindannyian. Csak amikor Liza baba ilyen nyűgös, olyan nehéz egyedül... Pedig ma olyan édes volt: játszottunk, gőgicsélt apósom festményeinek, főleg egy romantikus csendélet tetszik neki nagyon, annak dumál mg vigyorog. Utána meg sétáltunk egy nagyot du. 1-fél 4-ig. És még utána is olyan édes volt. Aztán 5 óra tájban elromlott :( Most viszont már szundizik :)
Miután írtam, nekiálltam egyedül nekikészülődni a fürdéshez. Majd egyedül meg is fürdettem, mert párom addig nem ért haza, akkor lépett be a szobaajtón, amikor beemeltem kicsilányomat a fürdőkádba.
elemmel megy, kell bele vagy 6:))) tényleg elég komoly, de a lányok a legegyszerűbb rezgő pihiszéket imádják legjobban, így ebben nem sok kép készült eddig. most Lola reggel elvolt benne, amíg Adélt pelusoztam.
Olyan kis ügyesen ette. Arra sehol nem találok választ, hogy elsőre hogyan mennyit lehet neki adni, csak azt , hogy mit lehet adni. A délutáni evésnél kapja, most kb 6-8 kiskanálnyit kapott.
köszi!:) tényleg fetreng:) ma a dédimamija meg is állapította, hogy bizony ez a gyerek lusta:)
(én se szeretem az énekescsajszit, de jó eséllyel 10 év múlva már azt se tudja senki, kicsoda, melegítőben tologat 2 gyereket, mint most a Betty Love (ez utóbbit a tévében láttam, a mi lett velük? c. kis bulvárműsorban:))
nahát, nálunk is dívik a mazsom név. A majomból, ugye?
Valaki kérdezte: van fésünk, kefénk is, de halottnak a csók, főképp, mióta esténként testápolózom a fejét. Védőnő mondta koszmóra, miután a babé sampon csak kicsiot használt. igy most tényleg jó, testápolóval eltűnt.
hihetetlen ez a kép, ahogy Lola ül a hintában! Nem is ül, fetreng :-)Nagyon laza, igazi Lola (kár, h ezt az idióta kis énekescsajszit is úgy hívják, úgy elrontja nekem a Lola nevet) Adél meg egyre vagányabb, ésközben olyan szép!!! a hinta bejött egyébként?
Én egy háromgyermekes anyuka vagyok, egyúttal kismamajóga oktató. Ezek mellett védőnőnek tanulok és szakdolgozatomban a kismamajóga hatásait szeretném vizsgálni, amihez felmérést végzek azok körében akik már szültek. Nagyon nagy segítséget jelentene, ha megnéznétek az alábbi oldalt és kitöltenétek az ott található kérdőívet. http://www.ssztunde.freeweb.hu/ Adataitokat természetesen bizalmasan fogom kezelni és kizárólag a szakdolgozatomban fogom azokat felhasználni, statisztikai céllal! Előre is nagyon köszönöm és mindenkinek jó babázást kívánok!
Alvásra én kifejleszettem egy egész jó technikát: bölcsőtartásba veszem és egészen leszorítom a kezeit, ettől ugyan rögtön bedühödik, de akkor erőteljes rángatásba kezdek (nem elirás, rángatom, nem ringatom), és közben sétálok, szinte azonnal beájul. És persze én mindig hasra teszem le, mert hanyatt fölébreszti magát, már nem is próbálkozom. (egy hátránya van: nagy közönség előtt nem merem előadni a vad rángatás miatt :-))
Én napocskának néztem elsőre, aztán nem is gondolkodtam rajta, mi lehet. Hát majd úgy járunk, mint egy nő az Ikeában, aki amikor a gyereke kérdezte a piros vizilóra mutatva, hogy mi ez, azt mondta: "krokodil". De nálunk legalább minden délelőtt és délután kisüt a nap :-)
Viszont érdekes, h annyira szeretik ezt a figurát, talán úgy gondolják, h tényleg mosolyog rájuk?
a hintát kaptuk a férjem rokonaitól, az ő kislányuké volt, mostmár van jópár hinta meg pihiszék itthon:) több már nem is férne el:) Adélnak tényleg nő a haja felfelé:) apája kis mazsomnak hívja:)
lehet, hogy a babák tudják mennyit bírnak a szülők! ti nagyon stramm anyukák vagytok. én már a kevés sírástól is kikészülök (szerencsére ilyenkor többnyire odatudom adni a páromnak akinél hamar megnyugszik)