A mi törésünket (nem mi voltunk az okozók) Győrben a márkaszervízzel csináltattuk. Mint utóbb kiderült, ők meg a Ford szervízzel vannak szerződésben, tehát a tényleges munkát (karosszéria, fényezés) a Ford végezte el Kismegyeren. Látszólag hibátlan munkát csináltak, mi magunk sem látjuk az eltérést. Reméljük nem lesz gond vele később sem (egy éve történt).
Mi is négy főre vettük a Bravot. Nem mondom, hogy kényelmes hosszútávon hátul, de évi néhány hosszabb alkalomra elmegy. A kategóriában a tengelytáv és a csomagtartó méret határozza meg a beltér méretét. Hasonló évjáratú kategóriatársak is kb ekkorák.
Mi 4 fővel (2 felnőtt+ egy felnőtt méretű kamasz+ egy gyereküléses kisiskolás) rendszeresen utaztunk 800km-es utakra is két heti pakkal. Nem azt mondom, hogy bőven, de elfértünk.
Egyébként 4 -átlagtarmatű- személlyel vállalhatóan lehet használni szerintem a Bravot.
Pár hete a Penny parkolójában egy Delta állt mellettem, még a színe is hasonló volt. Egymás mellett állva úgy nézett ki mint egy nyújtott Bravo. A kocsim mellett tök aránytalannak tűnt, még a feleségem is megjegyezte hogy milyen ormótlan. A Bravo arányai jobbak.
A Deltában azért IS lehet tologatni a hátsó üléssort, mert nagyobb a tengelytávja a Bravoénál. Pontosan 100 mm-rel. Ennyivel nagyobb a lábtér is hátul.
Na kipróbáltam én is azt a tartományt,ha nem írod észre se vettem volna--de tény 1200 környékén-kicsit alatta-van némi "beremegés" amit én csak a kormányon éreztem,de mint írtam amúgy nem is figyeltem volna rá ,nem olyan egetverő különbség a sima járástól :) Amit néztél kocsinál, szerintem is valami gond lehetett ami ezt felerősítette rendesen .És én még most is a bravot venném :) --pedig 247ezerrel vettem (+20e-nél tartok)