Ez a Mi Cure polcunk... A kép elég régi (3 hónapos) tehát nem az aktuális állapotot jelzi, mert azóta gyarapodott a gyűjtemény... A bakelitek ás a videók nem itt vannak tárolva, mert akkor még ennyire sem férnénk el...
Na ezévben biztos, hogy már egy fillérem sem lenne rá. Tavaszra???...hát remélem inkább nyáron, majd talán. Egyébként örülök neki, viszont jövőre vennem kell egy új nagyobb kredencet a gyűjteményemnek (bár ez lenne a legkisebb baj :), viszont nagyobb baj az, hogy ez asszangyahogy kb. 4CD=25e, 1DVD=7000, új album=5990, a Live8...
"THE REASON WE ARE NOT ON THE LIVE8 DVD IS BECAUSE 'THEY' WANTED 'HITS'... "
Hits????? Melyik, hol, mikó, milyen hits? .-DDD, na pont ezért nem veszem meg énsem...egy szár volt az egész, tisztelet a kivételnek, de hol van ez a Live Aid-hez képest (mely apropó meg is van, szép kis kötet, és még jó is, hosszú is)?
drippinginfromthenewsposts... 11/16/2005 1:45:23 PM - by CURE:ROBERT
SO! WHY NO NEWS POSTS? BECAUSE THERE IS NO REAL NEWS AS SUCH TO POST? I AM WRAPPING UP THE NEXT RE-ISSUES WITH VARIOUS PEOPLE - THE BLUE SUNSHINE, TOP, THOTD AND KMKMKM DELUXE EDITIONS - COMPILING EXTRAS CD'S, REMASTERING THE SOUND, FIXING THE BOOKLETS UP... ALL SCHEDULED FOR RELEASE IN SPRING 2006... WRITING SOME FILM MUSIC... CHOOSING THE BEST DEMOS... GETTING THE WORDS RIGHT... PUTTING TOGETHER A 5.1 LIVE SUMMER 2005 DVD THING... LIVING... WE WILL NOW NOT BE IN THE STUDIO 'FOR REAL' UNTIL JANUARY 2006... BUT WE ARE STILL ON COURSE FOR A SUMMER RELEASE AS IT'S ALL IN THE PREPARATION! LATER... LOVE ROBERT PS THE REASON WE ARE NOT ON THE LIVE8 DVD IS BECAUSE 'THEY' WANTED 'HITS'... PLUS CA CHANGE, PLUS C'EST LA MEME CHOSE? OR SOMETHING...
04.12.1978 London - Maida Vale (England) 'John Peel Session'
killing an arab, 10.15 saturday night, fire in cairo, boys don't cry
Típus: FM Show 'John Peel Session'
Közvetítő: English FM 'BBC Radio 1'
Felvétel ideje: 04.12.1978
Műsorba kerülés dátuma: 11.12.1978
Performance: Live
Line up: Robert Smith (Guitar, Vocals) , Michael Dempsey (Bass, Vocals) Lol Tolhurst (Drums, Backing Vocals)
06.05.1979 London (England) 'John Peel Session'
subway song, plastic passion, grinding halt, a desperate journalist (in an ongoing meaningful review situation), accuracy
Felvétel ideje: 06.05.1979
Műsorba kerülés dátuma: 16.05.1979
Line up: Robert Smith (Guitar, Vocals) , Simon Gallup (Bass, Vocals) , Lol Tolhurst (Drums, Backing Vocals)
03.03.1980 London - Maida Vale (England) 'John Peel Session'
a forest, seventeen seconds, play for today
Felvétel ideje: 03.03.1980
Műsorba kerülés dátuma: 10.03.1980
Line up: Robert Smith (Guitar, Vocals) , Simon Gallup (Bass, Vocals) , Lol Tolhurst (Drums, Backing Vocals), Matthieu Hartley
07.01.1981 London - Maida Vale (England) 'John Peel Session' m
forever, all cats are grey, the holy hour, primary
Felvétel ideje: 07.01.1981
Műsorba kerülés dátuma: 15.01.1981
Line up: Robert Smith (Guitar, Vocals) , Simon Gallup (Bass, Vocals) , Lol Tolhurst (Drums, Backing Vocals)
21.12.1981 London - Maida Vale (England) 'John Peel Session'
siamese twins (& A Hanging Garden ), one hundred years, the figurehead
Felvétel ideje: 21.12.1981
Műsorba kerülés dátuma: 04.01.1982
07.08.1985 London (England) 'John Peel Session'
exploding boy, six different ways, screw, sinking
Felvétel ideje:
Műsorba kerülés dátuma:
Performance: LiveLine up: Robert Smith (Guitar, Vocals), Simon Gallup (Bass, Vocals) , Lol Tolhurst (Drums, Backing Vocals), Boris Wiliams (Drums)
Egy része az aktuális album megjelenése környékén, a másik része pár hónappal előtte. Gyanítom, hogy már a stúdiómunkálatok közben, de ennek jobban utána kéne nézni.
Egy-egy Peel Session során a zenekarok sokszor még kiadatlan dalokat is lejátszottak. Idővel a Zenészek Uniója és a BBC megállapodott az egy adott lemezről a rádióban lejátszható opusok számában. Így alakult ki, hogy a Session általában négy számot tartalmazott, gyakran keltve azt az érzetet, hogy demókat, félig kész munkákat fülelünk, valahol a stúdiófelvétel és a live performance közötti térben. Idővel viszont valódi élő előadások hangzottak el. Vagy a Maida Vale-i stúdióban, vagy Peel otthonának (Peel Acres) nappalijából. Több klasszikus "műsort" adtak ki - leggyakrabban a Strange Fruit label gondozásában - lemez formájában.
Bocs, ezt nem tudtam, pedig következtethettem volna, hiszen 2004.10.26-án került fel a honlapra, hogy John Peel elhunyt. Így legalább ismét okosabb lettem, és már majdnem nem halok meg hülyén.
Eddig én balga azt hittem, hogy a "Peel"-es (Peel=héj, hulladék) hangfelvételek (pl. Joy Division) valamiféle bootleg, studio demo, és egyéb előzetesen kiadatlan, illetve kis példányszámban megjelent hanganyagokat takar....
Végülis közel jártam, csak a sessiont kevertem össze a fasionmal :(, de majdcsak mindenkinek teljesedik a kép róla(mmmpfff).
Meg sem érdemlem ezt a gyűjteményt ;(((
Azt viszont akkor megkérdezném, hogy ezek a felvételek ugye még a végleges stúdió munkák előtt készültek?
Mi a fene??? YouSendIt says "Your file will be deleted after 7 days or 25 downloads, whichever occurs first", namármost a 7 nap az nem telt le, a 25-1=24db. (ezt én követtem el, hogy biztos legyek benne, hogy minden OK, mielőtt megosztom, és az is volt) letöltés sem hinném, mostmeg nekem sem megy már, és arra is eszküszöm, hogy nem én távolítottam el ki....ásból (viszont más eltávolíthatta), valamint arra is, hogy holnap ismét feltöltöm, ha nem megy, de akkor már két helyre egyből, biztos ami biztos...
Mondjuk ezt a lekeverést már 79-ben is megcsinálta Peel a Subway Song-gal, az sem akármi...nem volt egy szívbajos ember. (de sajnos ez csak átvitt értelemben igaz :( R.I.P. )
Hatalmas köszönettel tartozom neked ezért a Peel cuccért, a 85-öset szégyen vagy nem, eddig még nem is hallottam, de valami eszméletlen!!! A Six Different Ways-ben mit csinál Robert??? :))))))) Milyet nyávog ennél a sornál pl:
"Six sides to every lie I say It's that American voice again" (3:02-nél)
De az egész számot végigökörködi, eszméletlen jó. Ami a legjobb, hogy olyan mintha John (Peel) a végén megunta volna a baromkodást, vagy már épp kitört volna belőle a röhögés, tehát inkább úgy zárja le a felvételt, hogy az utolsó dobleütés még le sem cseng rendesen... :)))))))))) Ja, a grooveos, belepörgetős dobolásról már nem is beszélve, szerintem egész jó hangulatban lehettek Roberték a felvétel során... :D
és most , hogy lejött Neked a cucc, megtennéd, hogy újra kákattintasz a linkre? Mert nekem nem elérhető a felpakolt cucc...Nem mintha leakarnám menteni ;-)