Ha esetleg vkit érdekel és nem látott minket (Variola) a SZIN-en, mert foglalta a helyét az első sorban:), az most bepótolhatja nov. elején a következő bulikon:
nov 11. péntek Bp. Marco Polo : Variola, Green Division (az egyik Nevergreen utód zkr.), Floodland (A) ők játszották fel az egyik tribute lemezre a Forest-et. Nov. 12 szombat Szeged JATE Klub Variola, Green Division, Floodland (A), De Facto, nov. 13 vasárnap Wien (A) az előző napi összeállítás játszik. Várunk mindenkit!
"Now that the summer festival concerts have come and gone, news has now shifted towards the new album, which will be in production in the next coming months...A lucky fan who runs the website Hispacure got a chance to speak to Robert after the Benicassim show and he passed along some excellent info:
New album will be out next year (April 2006) with a world tour to follow
Robert will be producing the album himself....Ross Robinson will be involved, but won't be the one making the main decisions.
The greatest news is that there WILL be keyboards! Robert and Porl will be playing them...as far as deciding a new cure keyboardist, that is not happening any time soon.
It's time to save money now for tickets to shows next year! Yaaay!"
babyscreams oldal is jelszavas volt, kár leírni a jelszavas oldlakat mert akinek nincs meg annak csak csorog a nyála... És a következő hírlevél majd kb 1 hónap múlva jön, aminek feltétele, hogy addig aktív részesévé válik az adott oldalnak...
meg rajta van a teljes anyag, a soundcheck-kel együtt egy másikon, amit fejből nem tudok, vagy legalábbis itt volt még néhány napja, sok más anyaggal együtt: www.babyscreams.c.la (most néztem, és nagyon úgy néz ki, hogy a szolgáltató "eltakarította" ezt az oldalt.... :-S)
a másik két oldal jelszavas, regisztrálni kell a curetrade fórumában!
Az Üvegszenyában olvastam a Kiss Me Kiss Me Kiss Me-ről:
"" Valójában olyan dalokhoz akartam szöveget írni amiknek a zenéjét a többiek írták, s jól sikerültek. Mint a Fight, aminek eloször a zenéjét írta meg Porl. Máskülönben én soha az életben nem írtam volna egy olyan számot. Porl három és Simon két olyan dala olyan dolgok a lemezen amiket a Cure azelott soha nem csinálhatott volna meg, mert én nem tudnék olyan zenét írni. ""
a Fight mellett mi a lemezen a másik két Porl szám és mi a két Simon szám?
The Cure have played a total of 45 different songs live in 2005 (10 Shows):
(alphabetical order:) 10.15 Saturday Night 7 A Forest 7 A Letter To Elise 9 A Night Like This 6 A Strange Day 4 Alt.End 9 At Night 8 Boys Don't Cry 10 Disintegration 2 End 10 Faith 5 Fascination Street 9 Fire In Cairo 1 Friday I'm In Love 6 From The Edge Of The Deep Green Sea 9 Grinding Halt 5 High 1 Hot Hot Hot !!! 2 If Only Tonight We Could Sleep 3 Inbetween Days 5 Just Like Heaven 10 Killing (Kissing) An Arab 5 Let's Go To Bed 4 Lovesong 1 Lullaby 8 M 8 Never Enough 9 One Hundred Years 10 Open 10 Plainsong 1 Play For Today 8 Primary 1 Push 9 Shake Dog Shake 9 Shiver And Shake 7 Signal To Noise 9 The Baby Screams 9 The Blood 9 The Drowning Man 1 The End Of The World 9 The Figurehead 2 The Kiss 3 Three Imaginary Boys 5 Us Or Them 9 Why Can't I Be You? 4
(sorted by number of songs played:) Boys Don't Cry 10 End 10 Just Like Heaven 10 One Hundred Years 10 Open 10 A Letter To Elise 9 Alt.End 9 Fascination Street 9 From The Edge Of The Deep Green Sea 9 Never Enough 9 Push 9 Shake Dog Shake 9 Signal To Noise 9 The Baby Screams 9 The Blood 9 The End Of The World 9 Us Or Them 9 At Night 8 Lullaby 8 M 8 Play For Today 8 10.15 Saturday Night 7 A Forest 7 Shiver And Shake 7 A Night Like This 6 Friday I'm In Love 6 Faith 5 Grinding Halt 5 Inbetween Days 5 Killing (Kissing) An Arab 5 Three Imaginary Boys 5 A Strange Day 4 Let's Go To Bed 4 Why Can't I Be You? 4 If Only Tonight We Could Sleep 3 The Kiss 3 Disintegration 2 Hot Hot Hot !!! 2 The Figurehead 2 Fire In Cairo 1 High 1 Lovesong 1 Plainsong 1 Primary 1 The Drowning Man 1
Songs played during Soundchecks but not in a Show: Catch Cold Jumping Someone Else's Train Out Of This World The Hanging Garden