Haggyál már azzal az ugráló maj@mmal, nála nagyobb useless ember nincs a földön. Jó időben, jó helyen volt. A többiek megcsinálnak mindent, Ő esetleg tapsikol, ugri - bugrizik egy kicsit és számonként lenyom egy - két billentyűt. Mindezért - nem utolsó sorban - hülyére keresi magát.
Uhh...ez lehet hogy félreérthető volt.... Szóval nem az A. Wilder - B. Corgan csere javított volna a zenekaron, hanem a megmaradt 3 tag további munkáját tette volna nagyban kreatívabbá a jó öreg Billy.
"Én a Mode-ban annyira nem vagyok otthon.Amikor Alan Wilder kivált,tényleg szó volt róla,hogy Billy Corgan száll be a helyére?"
Nem, szó sem volt ilyesmiről... Bár sokat javított volna rajtuk, az kétségtelen. De ő Martinnal nem tudott volna együtt dolgozni. 2 dudás 1 csárdában tipikus esete lett volna.
Mishproton: akiket írtál, egytől egyig kiváló zenészek, mint Cult fanatikus külön örültem Billy Duffynak, de én őt azért nem írtam, mert az ő stílusa, pengetési technikája annyira nem passzolna a Cure-ba, hogy csak na.....
Alan Wilderre ugyanez igaz, a szőnyegszintizés nem igazán az ő műfaja... ;)
Billy Idol gityósa Steve Stevens, a srác akinek majdnem elrepül a jobbkeze a sok pörgetéstől.. ;)
Hát mondjuk szerintem a cure -t senki sem a zenei képzettségükért szereti (nem egy gitár "virtuózok", valjuk be) a a nagyon sajátos stílus, a hozzáállás, összhang teszi őket rendkívülivé.
De, ha szuper zenakart kell létrehozni......(bár nem biztos, hogy jobbak lennének a fentiek miatt):
dob: Mat Sorum (Cult,GNR,VR), bár szegény valszeg szenvedne a sok lassúbb tempójú számtól, nembaj szenvedjen.
bass: Duff McKagan (GNR,VR), Flea (RHCP).
gitár: Slash (GNR,VR), Billy Duffy (Cult), Billy Idol gitárosa (bocsi a nevét nem tudom fejből) esetleg David Gilmour (Pink Floyd).....huhh, de durva lenne.
szinti: Véleményem szerint a képzettségüket a stúdióban lehet lemérni és kevésbé a koncerteken (a mai szintiket nem igazán tekintem hangszernek, előre programozott samplerek,stb.). Ennek figyelembevételével Alan Wilder (DM, Recoil) és Tuomas Holopainen (Nightwish) lennének a legjobbak, mindketten motorjai az adott zenekarnak a stúdió munkák során.
Nem mondod, hogy az RHCP -t is szereted? Jó választás:)
És Duff "Rose" McKagan? Szerintem ő is ott van az első három között (részemről ő az első, Flea a második). Arról már nem is beszélve, hogy Slash és Duff olyan riff -eket nyomnak együtt, ami példanélküli, szerintem.....
Hát lehet hogy nehéz ember (biztos), de zseniális basszer, kevesen olyan kreatívak azon a hangszeren mint ő. Hirtelen csak egy példa jutott eszembe... De az itt OFFtopic (Flea).
Gogo girlnek:) emlékszem ahogy a Pecsás koncertjükön leköpte a stage roadot, mert nem, úgy szólt a cucca ahogy kellett volna, lehet, hogy ezért, de Severin nekem kifejezetten ántipatikus
Az a pletyka végleg kacsának bizonyult hogy csatlakozik a csapathoz Steve Severin? Mondjuk én már akkor furcsálltam.... Hisz milyen posztra jönne??? Simon és Porl személyében ugye megvan a Zseni jobb- és balkeze. Csak nem dobosnak jönne Severin...??? :D
Én nem hiszek a nyári lemezmegjelenésben.Bár Porl most nyilván lelkes és tele van ötletekkel.Én bírnám ha Lol-lal ez a kibékülés,a zenekarosdiról is szólna.Belehallgattam a Levinhurst lemezébe,és nekem tetszik.Na ha ő is visszajönne,akkor tényleg bíznék egy nyári lemezben.De ez ugyanúgy álom,mint egy budapesti turnéállomás.Nah,ebben aztán meg végképp nem bízom.
Sajnos ma Magyarországon a The Cure nincsen olyan státuszban,hogy nagyot lehessen szakítani az üzleten.Márpedig az itteni szervezőknél ez az egyetlen kritérium.Sajnos:((((
ha új album, akkor turné is, szerintem Magyaro-nak 30% esélye van. Lengyelo-nk 50%...Szóval marad a jó kis turné túra Olaszországba , Franciaországba , vagy Németországba, mert ezek 99% -osak szerintem
Januárban stúdióba vonul a The Cure együttes, és nyáron jelentetik meg új albumukat - olvasható a banda honlapján. A zenekar utoljára tavaly adott ki nagylemezt - a The Cure címűt. (Reuters) (Blikk)