Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Gázpisztoly adás-vétel és cserével kapcsolatos hirdetések kitárgyalása, kérdések, hozzáfűzni valók, fikázások, stb. hogy az adás-vétel topik "tiszta" maradhasson.
Van egy-két dolog amiben igazad volna, ha nem mondanál ellent önmagadnak az eddigi hozzászólásaiddal.
Ez itt egy nyílt fórum és mint olyan kifejezetten arra való, hogy az itt jelenlévők szabadon véleményt nyilváníthassanak, ha arra támad ingerenciájuk.
Van, aki az után is kulturáltan teszi, miután találkozik ellenvéleményekkel és van aki fröcsögve és személyeskedve (te az utóbbit választottad)!
Senki nem vitatta az árat, sőt szvsz nagyon is jó, te mégis ezen lovagolsz (mi ez, ha nem okoskodás, vagy terelés?)!
Itt nem csak azok olvasnak, érdeklődnek eladó portékák után, akik "vérprofik" a Keserű fegyverek tekintetében (bár volt idő, mikor heti szinten jártam a művekbe és igen sok Revenge, Pitbull, stb. javításával kapcsolatosan hallottam az arra jogosult szakembertől, hogy a problémák javát a szétszedés utáni nem túl profi összeszerelés okozza), ezért illik odabiggyeszteni (ahogy a topiktárs, aki a vitát indította, szóvá is tette, szvsz nagyon helyesen), ha valami olyan módosítás történt a fegyveren, ami annak megbontásával jár, vagy a gyári állapot megváltoztatásával.
Ha régebb óta követnéd (bár szvsz így van ez, csak most a mundér védelmében elő kellett venni egy altatott nicknevet) a fórum életet, láthattad, hogy rengetegen panaszkodnak különféle átverésekről, ezért néhány régi fórumozó igyekszik felhívni minden olyan hirdetésre a figyelmet és óvatosságra inteni a gyanútlanokat, amivel esetleg lehet gond!
Nem azért, mert keresztbe szeretnének tenni a hirdetőnek, hanem azért, hogy védjék a gyanútlan vevőt!
Ha egy hirdető elhallgat ilyen, vagy más dolgokat, az több, mint gyanús, főleg, ha állandóan más és más nicknévvel árul legtöbbször módosított fegyvereket.
Jópofa, ha szebb, esztétikusabb egy fegyver a gyárinál, de kevésbé jópofa, ha épp éles helyzetben mond csütörtököt egy "bütykölés" miatt az új gazdájánál!
És aki ezt képtelen felfogni és keményen küzd ellene, az mind a mahinátorok, sufnitunig-mesterek és nepperférgek szekerét tolja, pozíciójukat erősíti.
Azt már csak csendben említeném meg, hogy minden olyan beavatkozás, ami a fegyver szétbontásával jár, törvénysértő mindazok részéről, akiknek nincs erre hivatalos engedélyük, így Én a helyükben, vagy védőik helyében, nem nagyon hőbörögnék ez miatt!
"Felénk úgy működik hogy kapok egy korrekt árat, nekem megfelel, fizetek.
pont és vége."
Erre meg csak annyit tudok mondani, hogy néhányunk felé meg úgy működik, hogy korrektül tájékoztatunk a hirdetésünkben minden jellemzőjéről a meghirdetett fegyvernek, főleg, ha változtatás történt a gyári állapotához képest!
És nálam most "pont és vége!"
Te meg ráspolyozd tovább a seggleheletet és magyarázgasd a bizonyítványotokat (bár, ha megértetted miről és miért koptattam a klaviatúrát, nem folytatod!) :-)
Háááát, ezért kár volt előszedni ezt a nicket is, nomeg ezt a régebbi fotót (tudod vannak bizonyos szoftverek, amik segítségével remekül meg lehet keresni egy-egy kép jellemzőit, pl. mikor készült, milyen géppel, milyen beállításokkal, stb.).
Hát a pitbullt sem ettől a nicktől vetted, de talán nem is a törölt nicktől, vagy esetleg a régi nicktől, aki arról híresült el régebben, hogy mindent felpolíroz, aztán amikor rájön, hogy nem olyan lovat akart, elsózza drágáért? Vagy mindez egy???
Ne ne etessél már, csak össze kell rakni a képeket, hozzászólásokat a különböző nickektől (akik a sorozatszámokat és egyéb jellemzőket elfelejtik kitakarni) és máris tiszta a kép!
Sziasztok! Nem akarom bántani a hirdető jogát a szabad véleménynyilvánításhoz, de lehet, hogy taláááán 10e-et ha ér. De a hirdetett ár egészen újszerű, és egyben hajmeresztő (kopaszokat kivéve)! Üdv
Szia! Nekem a BR61-est a sima aluhüvelyes Titán úgy vitte, mint a huzat! Talán az eltérő minőség okozhat gondot. PDS átalakítás, elég jó a folytása ezek szerint. Üdv
Az összes öntöltő éleskonverzió - de még az élesből áttervezett(mint pl. a ZVI vagy a GRP) GR fegyver nem működik megfelelően a ma kapható riasztó, vagy gázpatronokkal. Ugyanis azok javát eleve az éles lőszer gáznyomására tervezték.
Az acélhüvelyes Titan riogató gyönyörűen viszi az éleskonverziókat, cserébe kiválóan töri a spiátereket :).
Hordásra ott van (nekem) az RG59, az összes többi vas gyűjteményi játszós darab.
Amikor előszedem átolajozni a FÉG GRP9-et, akkor az eszembe jut a FÉG, amikor (~25 éve) először voltam a gyári boltjukban, és ott voltak kirakva a gyártott pisztolyok.
A Makarovnál meg hogy igazi orosz vas, egy nagyon átgondolt, és milliós darabszámban gyártott hadipisztoly gázriasztó változata.