Ráadásul a Flexipop verzióban 2 furulya szól egyszerre, és kissé összehangolatlanul... :)
A The Glove projectet Robert az életművében az egyik legizgalmasabb korszaknak tartja egyébként, csakúgy mint a Siouxsie And The Banshees - Hyaena c lemezének munkálatait, amiben szintén igen aktívan közreműködött.
És ha már Glove: én annak idején amikor először hallottam, ennek már vagy 14 éve, akkor a Mr Alphabet Says c számot képtelen voltam végighallgatni annak kuplés jellege miatt, manapság pedig már az egyik kedvencem a lemezről.
Rengeteget hallgatom a CD-t mióta sikerült újra beszereznem (főleg hogy csak kazin volt meg, az is elkeveredett már több éve), és örök hála ezért Lovecatnak, kimondom!!! :D
lehetett volna szinti is, ma már biztoshogy azzal "játszanák el"...
nem is szólna ilyen "élethűen ridegen" .-)
minden esetre ez még egy vidám kis nóta a La Menthez képest ;)
érdemes megfigyelni azt az egyre erősödő borzasztó hullámot a zenében, mit a furulya, és Severin flangeres+oktáv pedálos basszusának, és Robert fantasztikus cikázó pengetésének diszharmóniájából keletkezik, és hogy mivé alakul és stb, és stb...eszméletlenül 'vidám' :)))
1998.Köln, Bizarre Festivalt kaptam dvd-n meglepibe vasárnap reggel... Nem tudom ki látta, de állat. Az Untitled elején Robert lefekszik a színpadon... ,utána a Watching Me Fall (!!) első két sorát énekli bevezetőként, és még hasonló finomságok. Nagyon állat a hangulat. A Cut-ban tépkedi a polóújját... Kész vagyok mennyire jó! Torrentről jött le, ajánlom mindenki figyelmébe!!!
Ja, szóval az a sutyogó valami a háttérben, melyet teljesen elnyom a közönségzaj :D), hát akkor nem csodálkozom, hogy kerestem :DDD))), eszküszöm nem jöttem volna rá, hogy megy közben valami. Na mindegy jó tudni. Funnny :)
Szintén van még egy érdekességem, melyből az 1. Save a Children, 16. Into The Trees, és a 23. All Cats are Grey máig sincs egy hivatalos kiadáson sem tudomásom szerint. A többi szám...hát egy kettő sztem. a JTD-n és a Deluxe-on van újrakeverve, de az is lehet, hogy ezek még régebbi változatok, minden esetre szintén békebelien=analóg=eredeti szólnak. aki profi benne az meg tudja mondani, én csak zatomjaiban sorolom magam bele :)))
Elvileg 2001-ben jelent meg, és "Dr. Robert & Mr. Smith" névre hallgat.
én csak sejtettem, mivel a The Glove - Blue Sunshine albumon is használják, szinte egy az egyben ugyanezzekkel a kezdőhangokkal azt a falls fúvós hangszert, ha jól emléxem a 07-This_Green_City számban :-) hogy melyik volt előbb, ez v. a Lament, azt nem tudom biztosan, de úgy X-elem ez...
Más:
Az Orange VHS borítóján láttam egy számot "* Sweet Talking Guy" címre hallgat (szintén nem tudom mi lehet ez)...hát én is szívesen meghallgatnám, nemhogy megnézném....esetleg megvan valakinek? :)))
Alan nem tudom,hogy került képbe...Én ezt még sosem hallottam,hogy Robert megkereste.És őszintén szólva le is döbbentem.Sosem gondoltam volna,hogy már Robert fejében is megfordult Alan Wilder,mint lehetséges Cure tag:)))))
Talán túl nagy hatással volt rá a Walking in my shoes:))))))Ha jól tudom az a kedvenc száma a Mode-tól.Talán valahol nyilatkozta is,hogy ahhoz a számhoz nem mert nyúlni,mert úgy tökéletes ahogy van.Ezért dolgozták fel inkább a World in my eyes-t.
Nem mernék rá megesküdni,de valahol,mintha olvastam volna.
De ha már itt tartunk, gondolom te is csak tréfából írtad be Alant a Cure-ba. Ez olyan mintha mondjuk a DM igényt tartana Slashre, vagy The Edge-re.... De hát írtuk az elején, csak JÁTÉK... ;)
Vagy inkább az, hogy 1998-ban fellépett velük a KROQ "Almost Acoustic Christmas" rendezvényén egy szám erejéig: Never Let Me Down Again. Sose volt tagjelölt. Ellenben Alan Wilder igen, csak ő a Cure-nál.
Épp Martin nyilatkozott úgy, hogy Alan kiválása után is biztosak voltak a folytatásban, és abban is hogy hárman folytatják.
Billy és a Smashing Pumpkins 98-ban készített egy Never Let Me Down Again feldolgozást a For The Masses című tribute lemezre, nem lehet hogy ez kavart be az ismerősödnek?
Viszont én ezt a pletykát-mármint,hogy Corgan beszáll a Modeba-egy olyan ismerősömtől hallottam annak idején,akinek semmi más nem létezik a Mode-on kívűl.
De tényleg,semmilyen zenében nincs otthon,ebből kifolyólag Corgan nevét sem hallhatta előtte.Ráadásul úgy mesélte,hogy "valami Billy Corgan nevű fickó lesz az új tag".Szóval ebből gondoltam,hogy lehet benne valami.
Abban egyébként egyetértek,hogy nem férnének meg Martinnal.Dave is kezdené kibontakoztatni a dalszerzői vénáját a Mode-on belül,és úgy tudom nagy vita után engedett csak neki pár számot Martin.