...vagy hívj fel egy bizonyos J.P. Page nevű öregurat Londonban, aki mellesleg Rio díszpolgára, a 2012-es londoni olimpia előzetesén az pekingi olimpia záróünnepségén (is) pengetett egy kicsit a régi Gibsonján. Ő tud tanácsot adni Theremin ügyben, mert a 70-es években nyűtte rendesn egy bizonyos Led Zeppelin nevű banda koncertjein. De nem hiszem, hogy midi kimenetes lett volna az övé (márcsak azért sem, mert a MIDI a 80-as évek terméke, ha jól emlékszem.) Telefonszámot adni nem tudok, de nézd meg a telefonkönyvben! :o)))
Érdeklődnék tőletek, hogy Casió CT 655-ös szinti létezik e még.
Láttam CT 656-ost, ez mennyire különbözik tőle?
655-össel dolgoztam 10 éve de azóta sehol nem találok, illetve csak külföldi oldalon. Most láttam egy 656-ost 38 euróért (kedvezményes ajánlat) egy Bécsi oldalon.
Segítségeteket kérem, hogy itthon hol találok ilyen gépet-gépeket!!!
valamint az alábbi Roland SRX kártyákat, ha megválnál tőlük jó áron átveszem! Írj biztos meg tudunk egyezni! SRX-03 Studio, SRX-05 Supreme Dance, SRX-07 Ultimate Keys, SRX-08 Platinum Trax
eladó. gyakorlatilag új. 235 ezer ft. ez kb fél ár. ugyanakkor
Roland E50
is eladó. érintöképernyös teljesen modern arranger, ajandékba egy CF-PCMCIA adapter, amivel midi fileokat és hasonlókat etethetünk vele CF kártyáról. ez 180 ezer lenne gyakorlatilag új ez is.
Eladó Roland ax-7 vagy Roland ax-1 vagy roland ax synth vagy korg-rk 100 vagy Yamaha KX5 vállszintit szeretnék venni. Ha valakinek van használt akkor az sürgősen szóljon! richie-2009@hotmail.com
Alapvetően a Theremin nem tartalmaz midi kimenetet. Vannak persze midis verziók is belőle. Ha a theremin - dolgok érdekelnek, a neten elég sok infót találsz róla, pl. :
azt szeretném kérdezni, hogy Proteus X-hez hozzá lehetne-e kötni, mint midi eszköz? Valahol már hallottam ilyen effektkeltő hangját, azt hiszem a Stan Bush - Steal the night szám elején.
Leginkább speciális hangefektusokra használható, amelyeket te is hallottál - hosszas gyakorlás után dallamokat is játszhatsz vele. Én leginkább gyors hageffektekre használtam, de viszonylag ritkán - ezért is adom el.
Off: ezt mire használtad? Dj, vagy komolyabb célra? De csak annyit tud, mint amit a videón láttam? Mert ugye ott bébisírástól elkezdve volt Star Trek lövöldözős hangeffektig minden. "Hangoskönyvtár hangszereivel" is össze lehet kötni? Bocs, ha nem értek hozzá.
WALDORF MICROWAVE I. - 2.0 [limitált 99 darabos zöld változat - Mean Green Machine - 56/99 - tudomásom szerint 2 van Magyarországon] A világ egyik legjobb wavetable szintetizátora. 8 part / 8 hang polifón - analóg filterekkel - jó állapotban - még egy hétig. - 150.000 HUF
LINE6 BASS POD modellezős multieffekt basszusgitárhoz - legelső változat, Jó állapotban, kézikönyv(angol). - 30.000 HUF
eladó:
- Roland VM-3100Pro (24bit digitális keverő, 2 beépített effektprocesszor, R-Bus) 120 ezer (20in/12bus, fantom táp, DAW-controlfunkciók – lehet vele vezérelni pl a Cubase-t is – stb.) abszolút hibátlan, csak füstmentes lakásban használt, eredeti dobozban, kézikönyvvel
- Fender Stratocaster, Clapton Signature gitár (olympic white), made in USA - gyönyörű hangszer! vadonat új, vintage kivitel, blocked tremolo, noiseless pickups, vintage keménytok, tartozékok, papírok stb. A listaárnál 105 ezerrel olcsóbban!!! 325,000 Ft-ért.
- TreeDimensions CD550 - Tömör tölgyfából készült, amerikai gyártmányú CD-polcrendszer: 2 db CD550 típusú, (szélesség: 75cm, magasság: 157cm, mélység: 27cm) egyenként 550 db (normál tokos) CD tárolására alkalmas. A szokásostól eltérő méretű (pl. box set vagy japán papírtokos) kiadványok elhelyezésére is alkalmas! 30 ezer Ft /db. (fotó: http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/5/0/2/BIG_0001167502.jpg)
Keresem az alábbi Roland SRX kártyákat, ha megválnál tőlük jó áron átveszem! Írj biztos meg tudunk egyezni! SRX-03 Studio, SRX-05 Supreme Dance, SRX-07 Ultimate Keys, SRX-08 Platinum Trax
Továbbra is eladó cuccok: Roland JV-2080 69.000Ft (rack-ben használt, újszerű állapotban) M-audio Midisport 4x4 USB midi interface 18.000Ft (újszerű állapotban)
Keresem az alábbi Roland SRX kártyákat, ha megválnál tőlük jó áron átveszem! Írj biztos meg tudunk egyezni! SRX-05 Supreme Dance, SRX-07 Ultimate Keys, SRX-08 Platinum Trax
9 potméter, 8 forgópoti, kezeli a Logic, Pro tools, Cubase, Nuendo, szoftvereket, (még többet is) transport gombok, Jog-wheel kerék. Nekem túl sokat tud, csak egy gagyi kéne. Ez nekem komoly. HitSpace-ben vásároltam, 1 év garancia van még rá, 1x használtam. Hibátlan állapot, dobozával, CD-vel, Samplitude SE szoftverrel.