Tehát megint hazudott a kormány. Nem jár jól mindenki, csak a költségvetés, amiből ezek után többet lehet majd lopni. A Fidesz tehát tényleg jobban járt.
A teherszállítás teljesen más tétel, más formában fizetnek már tavaly óta. A külföldieket nem tudják elérni, még akkor sem, ha nem fizet, keresztül robog az országon! :-) De ha fizet, akkor is megéri neki a 10 napos.
A többletet a lakosság fizeti. Hát ez a xar helyzet.
Akik eddig nem fizettek eldöntik hogy az immáron fizetős szakaszokat kívánják-e a jövőben is használni vagy mennek a fizetős szakaszok felé s fizetnek...
amikor valaki a 21-esen jön Nógrád megyéből az M3 felé aztán onnan Budapestre, vagy azon túlra régen hatvannál felhajtott az M3-ra. Most keresztül fog hajtani hatvanon összesen megtesz kb. 8 km-t a kerekharaszti felhajtóig, rá az M3-ra. Mert nem fogja megvenni ezért a Heves megyei matricát! Ja ez a szakasz autópályán mindössze 3 km! Ennyit kellet volna hagyni rá... És a 21-es nem kis forgalmat vezet le Nógrád felől.
"Meglátjuk, mi lesz a vége. Biztosan kijön majd a statisztika, hogy mely megyékre hány matricát adtak el.
Nem hiszek benne, hogy Fehérvár olyan különleges hely lenne, hogy szinte nincs kárvallottja a dolognak.
Ha ez igaz az ország 70%-ára (egy olvtárs írta, hogy a többi 30% Pest megyében lakik), akkor el lehet gondolkodni a dolgon. De még valami: 4 megye jegy kell egy pestinek, hogy annyiszor menjen le a Balatonra az M7-esen, ahányszor csak akar.
Ha állítólag annyira nem járnak oda, akkor ki a búbánat dugítja be a pályát nyaranta péntek délutánonként annyira? A kápolnásnyékiek? Vagy vasárnap visszafelé az agárdiak?
Ha egy pesti hatszor elmegy a Balatonhoz egy évben, akkor megéri neki a 10 napos, de a hetediknél már jobban megéri a 4 megye matrica. Baszki, én egy vidéki melós vagyok, de egy évben 10-szer én is használtam a pályát - viszont kizárólag Pestre és a Balatonra jártam.
másfelöl a veszprémi szakaszt a szomszédos megyeivel is használhatod ... de lemehecc előtte is Polgárdinál és :-)) Lepsényen át ott is vagyol
vagy ha ez sem 90%-os kedvezménnyel (vagy valamekkorával, mivel az ÖSSZES ballibnak jár valamilyen címen :-))) - fogyaték :-), "diák" :-), "tanár" :-), nyugga, szoptatós, :-) versus, közalkalmazott, köztisztviselő, közmunkás :-))) ja az nem, stb