Segitseget szeretnek Toletek kérni,a vas T-jet 120 .Hosszabb ut utan picit ingadozik az alapjarat illetve halk "puffogo hangot hallok a kipufogo környékéröl.hidegen semmi,csak ha rendesen bemelegedett ,mi lehet a baj ,talalkozott mar barki hasonloval?? (Hibakod nincs)
Segítséget szeretnék kérni, már nem tudom hol tegyem fel a kérdésem, hátha Ti tudjátok.
Szóval adott egy 1.4T-jet 150Le sport bravo és sajnos folyik a motorolajam. A szerelőm alánézett, az olajszűrő és az olajhűtő vagy olajház (nem tudom melyik megnevezés a pontosabb) között lévő szimeringnél csorog el. Honnan tudnék szerintetek ilyen tömítést szerezni? A miskolci fiatban nem tudtak segíteni, vegyem meg a komplett egységet, baromi drágán.
Ha valaki esetleg bont tjet bravot vevő lennék rá akár kompletten is, reális áron vagy örülnék bármilyen tanácsnak, ami megoldhatja a problémát.
Fontos még, hogy az első ülést ki hogy állítja be magának. Más magassághoz más pedál-elérés tartozik (és ez nem csak alkattól függ, hanem autótól meg ízléstől is), azzal együtt meg az ülést is máshova tolja az ember.
Pl. aki "sportosan leengedi koppig" az ülést (és a kormánykarika alatt kuksol ki - kedvencem amúgy), mert úgy jobban érzi az utat és sportosabb, annak hátrébb is lesz az ülése.
> anno én lemértem colstokkal a gp-bravo hátsó ülés lapot. 3 vagy 4 centivel a gp nyert. gondolnád? :P
Ln azt nem is mértem, csak egyben a helyet.
Kapásból beraktam a gyerekülést (hisz sose üls senki csak az ülőlapon nálunk hátul), és megnéztem, mennyi hely van előtte. (akkor még mindkét autó ott állt az udvaron)
Mivel széltében és hosszában is volt pár centi, és mindkettő pont elég volt, hogy elférjen hátul a 3 gyerek, azért is váltottunk.
Szóval az ülőlapnál fontosabb szerintem az első támla hátuljától a hátsó támláig mért hossz.
A mi törésünket (nem mi voltunk az okozók) Győrben a márkaszervízzel csináltattuk. Mint utóbb kiderült, ők meg a Ford szervízzel vannak szerződésben, tehát a tényleges munkát (karosszéria, fényezés) a Ford végezte el Kismegyeren. Látszólag hibátlan munkát csináltak, mi magunk sem látjuk az eltérést. Reméljük nem lesz gond vele később sem (egy éve történt).
Mi is négy főre vettük a Bravot. Nem mondom, hogy kényelmes hosszútávon hátul, de évi néhány hosszabb alkalomra elmegy. A kategóriában a tengelytáv és a csomagtartó méret határozza meg a beltér méretét. Hasonló évjáratú kategóriatársak is kb ekkorák.