Keresés

Részletes keresés

kelso82 Creative Commons License 2021.08.23 -5 4 58

Megintcsak nem bantasbol, de...

 

A macso szerepeben celebkedo tothgabi ferj miert jelentkezik egy ilyen musorba(vagy miert fogadja el) ha masfel meter magasban panikrohamot kap?

Ertem, h teriszony. Sokunknak vannak fobiai,problemai.

 

En pl a denevereket nem erzem kozel magamhoz, magyaran fosok toluk:) ezert nem biztos,h mennek egy realitybe ahol pl barlangokban kell lakni.

 

kelso82 Creative Commons License 2021.08.23 -4 4 57

Szoke zoltan

 

"Nem tudtam megtalalni veluk a kozos hangulatot"

 

Nem is kell ide vv es meg igy is jonnek az aranykopetek:)

kelso82 Creative Commons License 2021.08.23 -3 3 56

Busas pisti harmadszor mondja el az adasban ,h o serulten dem adja fel, nincs benne a szotaraban:D

kelso82 Creative Commons License 2021.08.23 -3 1 55

Pc-n nekem is van blockerem telepitve,teljesen reklammentes vagyok ott mindenhol.

Kiveve magos torioldalon, mert jofej vagyok es betartok minden szabalyt.

 

Az olyan oldalakat amik felismerik es kotelezni akarnak a blocker kikapcsolasara, mosolygok egyet es otthagyom a honlapot. (Pl eurogamer, port stb

Előzmény: szévike (51)
shu14 Creative Commons License 2021.08.23 -8 5 54

Hát ez valami förtelem. Mi ez a pusztító alpáriság? Üvöltöznek, gesztikulálnak, egy értelmetlen halandzsa az egész. Látszik, hogy magyar termék. Mi csak erre vagyunk képesek.

Peti817172M Creative Commons License 2021.08.23 0 1 53

Firefoxon elég a követés elleni védelmet bekapcsolni. De a Cookie figyelmeztetőket kiszűrő bővítmények is hatásosak. Ha nem tudod elfogadni a sütiket, a reklám sem tud megjelenni.

Előzmény: szévike (51)
szévike Creative Commons License 2021.08.23 -1 4 52

Most megnéztem a kisérőműsort.

Nekem nem volt illuzióromboló.

Számomra jól bemutatta, hogy ahhoz, hogy a néző egy szép és izgalmas mesét láthasson 

gyönyörű természeti körülmények között, 130 ember hónapokig tartó kemény

munkája, mennyi előkészület, technika mozgatása, emberek felkészitése kell. 

S ha ezt jól végzik, akkor jön a varázslat. 

 

Meglátjuk, hogy jön-e.

 

szévike Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 51

 Itt is, a dr Balaton topikban is megy a panaszkodás, hogy nézhetetlen a tv2play a reklámok miatt.

Jelentem kb. két perc munkába telik és egyetlen egy sem jelenik meg. Sem itt, sem máshol.

 

Edge böngészővel nézem, Pure Motion és uBlock origin bővitmény bekapcsolva. Reklám nincs.

A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2021.08.23 0 0 50

https://onbrands.hu/wp-content/uploads/2021/08/TELEVIZIOS-NEZETTSEG-2021-33.pdf

 

Erős konkurencia nélkül elég jó nézettséggel indult.

 

A kiszabadítós rész nagyjából jelezte, mennyi spontán jelenetre számíthatunk a műsor alatt. A tv2 nem okoz csalódást, sajnos.

Izgalmas, érdekes feladatokkal, és az azokban jól teljesíteni akaró szereplőkkel (itt kellene kukázni a celebek koncepciót) lehetne ez jó cucc is.

 

kelso82 Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 49

Ez a play tenyleg nagyon szar lett, nem tudom mi a francert kell mindenen allandoan valtoztatni. Ez is szarabb lett mint volt...

A legutobbi farmot meg a sima tv2.hun tudtam nezni es nagyon jol ment pc-n. Minden adast ott neztem reklamok nelkul.

 

Ezt a playt ugyan most csak tableten volt lehetosegem megkukkantami, de a henkuk tajer reklamon kivul nem jott be semmi. Pedig csak egy 2 perces vidi lett volna.

 

Előzmény: Ilhilla (46)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.23 -5 0 48

Azt hiszem, nem lesz gond a nézésével, mert egy napos csúszással látható lesz 14.50-es kezdéssel a  Super TV2-n!

 

Busa Pistát máris ellenszenvvel nézem, a "majdnem a jurtába brunyálása" miatt! :D Remélem máskor távolabbra megy, mert ha nem, pár nap múlva bűzleni fog a környék! ...és ha hazamegy, nézesse meg a vércukrát és a prosztatáját! :D

Előzmény: ga_zsi (47)
ga_zsi Creative Commons License 2021.08.23 0 0 47

Pl.én a Keresztanyutól "kiütést" kapok. erre a a fajta humorra nem vagyok vevő. tehát nálam a kezdés nem gond. az, hogy átmegyek-e majd a survivorra, attól függ, hogy ott milyen lesz a "felhozatal" per pillanat nem nagyon van olyan ember, aki miatt szívesen nézném. Talán Juliska és Máté, de majd kiderül. lehet, hogy a háttér műsor helyett ennek a végét nézem meg. a kiszavazásokat meg mindkét helyen.

nekem nem tűnt "felnőttes" műsornak, inkább pont, hogy olyan úttörőtábori fílingje van. oda meg miért ne férne bele Csenge?

mindkét csapat másként játssza. a szarvasok nevükhöz híven rohannak, szökkennek, de láttuk, hogy az első akadálynál baleset lett. egy ilyen terepen nagyon könnyen kiugrik egy boka, egy térd,......

A másik banda gyalogolva teszi meg ugyanazt az utat, esetleg könnyebben felfedezhetik a jeleket, nem tudni. Busa Pisti meg a 3-4 napon belül már könnyebben fog lépést tartani a többiekkel. tapasztalatból mondom, mint miszHájbáj. gondolom azért, nem csak gyorsasági feladatok lesznek.

kíváncsi vagyok pl. a sok "kihaénnem" hogy tud együttműködni, kit fog elfogadni vezérnek, mert valakit végül is el kell.

Bogit nagyon nem szeretem, a másik két lányt nem láttam még, nem tudom kik ők. Szőke élvezi, hogy végre más feladatot is kap, nemcsak a sorozat rosszfiúját. Leo is hozza a tudálékos modorát, de ő talán csinál is valamit, nem csak okoskodik. A bűvésznő fia Gábor langyos víz, a negyedik srác megint ismeretlen. Zalán jó fej, tavaly szimpatikus lett a farmban, megfogta a munka végét, nem rinyált, odaillő volt teljesen.

A farkasoknál Gabi a kedvencem, Csenge még most bontogatja a szárnyait, remélem, más, mint az anyukája, mert ő ritka ellenszenves nekem. Dórival elvagyok, nagyon nem ismerem, nem nézek reggelente TV-t.

Viktor egy jelenség, de nem kedvelem igazán, Bálintot viszont igen.Busa Pistiről még csak hallottam, de nem tudok róla semmit.-de legalább már hallottam róla, nem úgy. mint a másik 3 szereplőről. A séf úrral sincs bajom, azért, mert mr.Tóth Gabiból újra Krausz Gábor szeretne lenni, tenni is kell valamit. ő ezt az utat választotta. A TV-ben úgy, mint séf, nem nagyon fog labdába rúgni, mert 1. ezt a szerepet lefoglalta a Rácz-Sárközi páros, 2. a műsort, amit leforgattak vele, olyan késéssel adja le a TV2, hogy ők is elfelejtik, mi volt, mire adásba kerül. pedig a formája nekem sokkal jobban bejön, mint a konkurens csatorna kedvenc főzővetélkedője.

Előzmény: Ilhilla (46)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.23 -5 0 46

Nem állítom, hogy nem fogok belenézni (a facebook oldalát máris bejelöltem), de ha 20 órakor elkezdem nézni az elejétől követett Keresztanyu sorozatot, nem kapcsolom át 20.40-kor a Totemre, utána igen, de csak addig, amíg nem ütközik majd a Survivor adásaival.

Én utólag nem nézem meg sem a Most-on, sem a Play-on (utóbbinál rengeteg reklám van), az már nem olyan, mintha "egyenesben" nézném.

 

A farkasoknál eleve nem szimpatikus pl. Feri és Krausz. Varga Viktort kedvelem, Csenge aranyos, de nem való ebbe a "felnőttes" játékba.

 

Kár, hogy megnéztem a háttérműsort, mert negatív irányba befolyásolt.

Előzmény: kelso82 (45)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.23 -1 0 45

Szerintem meg nagyon korai velemenyezni a produkciot. Marmint egy ilyen semmilyen adas utan kapasbol kaszalni es ma mar nem nezni? Azert par adast minimum kene latni. En pl az egyuttelos reszekrol el tudom kepzelni, h szorakoztato lesz, remelem sok jatekido lesz ezekbol.

 

De az elso resz, foleg az elso fele tenyleg rohadt uncsi volt:)

En meg maradok.

 

A masik az, h tobben ugy nyilatkoznyk survivor/totem kapcsan,mintha kotelezo lenne valasztani, h melyiket nezd:)

En azt mondom ha jo lesz mindketto,probylj meg idot szykitani mindkettore.

:)

 

 

szévike Creative Commons License 2021.08.23 -1 1 44

Én azért még nem mondanék itéletet.

Ez egy sorozat inditó műsor volt.

A játékosok ismerkednek egymással, az ellenfelekkel, mérik fel az erőviszonyokat,

kire miben lehet számitani, kikre, mire kell majd figyelniük.

 

A nézőket meg kell ismertetni a csapatokkal, a táborral, a játékszabályokkal.

Ez a formátum most indul, nem ugy ülünk a képernyő elé, mint más műsor sokadik évfolyamánál.

 

Meglátjuk.

A közvetítés hamarosan... Creative Commons License 2021.08.23 -1 1 43

A kikötözött csapattársak megtalálása-kiszabadítása közben kellett volna elkapcsolni. Fuss, család, fuss szintű bukta lesz.

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.23 0 1 42

A kor még hagyján (szerintem Szőke vagy egy 10-essel idősebb Busánál), na de egy ilyen testsúlyú embert futkároztatni ilyen terepen, pláne, amikor a verseny időre is megy?

 

A mai rész előzeteséből már látszott, hogy valami nagy bottal ment jól lemaradva, meg úgy kellett húzni-vonni a mászós résznél. És bizony egy csapat olyan gyors, amennyire a leglassúbb tagja, úgyhogy ezzel a hátránnyal a gyorsasági feladatoknál nem nagyon fognak tudni mit kezdeni.

 

Így vagy mind a két csapatba kellett volna egy-egy ilyen megtermett ember (már az esélyegyenlőség miatt), vagy egyikbe sem. 

 

Persze erre lehet mondani, hogy miért vállalta, de úgy tűnik, manapság sokan mindent elvállalnak egy kis nézettség/ a nagyobb ismertség miatt.

 

Előzmény: Ilhilla (39)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.23 0 0 41
ga_zsi Creative Commons License 2021.08.23 0 1 40

Nekem így elsőre tetszik. nem mondom, hogy „hú, még nem láttam jobbat”, de rosszabbat már néztem.

hogy ezt, vagy a survivort fogom nézni, majd kiderül, ha láttam abból is legalább 1-2 adást, vagy valamennyit belőle. esti szórakozásnak jó lesz, jobb, mint az agyonismételt filmek.

nekem nincs bajom Nórával, megszoktam, a többi műsorvezető lányka sem jobb semmivel.

A zene sem zavart még, pedig nem az éleshallásomról vagyok híres.

 

Mivel több szarvast nem kedvelek, mint farkast, így most még az utóbbiaknak szurkolok. aztán majd kiderül, hiszen még alig láttunk belőle valamit.

A táj gyönyörű, emelem kalapom Zalán előtt, hogy ezt így megtalálta. Az hogy valaki ott lakik, nem jelenti feltétlenül azt, hogy ki tudja választani a műsorhoz a megfelelő helyeket.

 

A tegnapi baleset érdekes volt. Valószínűleg nem gondolták, hogy ilyen száraz az ág, hanem azt hitték, hogy hajlik annyit, hogy le tudják húzni. Aztán az is gond lehetett, hogy ha már tört, nem oda esett, ahová sejteni lehetett volna, hiszen húzták. így aztán szegény Zalán kapott egy hatalmasat. biztos ott volt a stábbal rögtön egy doki, aki segített.

 

valaki írta, hogy csapatépítő tréningre emlékezteti, engem meg a régi úttörőtáborok akadályversenyeire. jó kis bulik voltak.

Ilhilla Creative Commons License 2021.08.23 -4 2 39

Ha egy műsor "első látásra" nem fog meg, akkor én már döntök és még a hátralévő pár napban sem nézem! ...és ennek nem a hangos zene volt az oka, főleg a háttérműsorban látottak hozatták meg velem ezt a döntést! Nem tudom kiverni a fejemből, hogy minden "izgalmas jelenetet" először elpróbálnak, majd felvesznek! Tudom, hogy ez általában így van, de nem mutogatják és hagyják, hogy a néző elhiggye, amit lát.

A Survivor esetében legalább vigyáznak erre, ott inkább Joe műsorvezetésétől tartok, de hátha kellemes csalódás lesz!

 

Itt a rosszul sikerült casting is zavar: összetenni pld. egy 120 kilós idősödő embert egy 17 éves tinivel... kinek az agyament ötlete lehetett?

Előzmény: Tulipántoss (33)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.23 -1 2 38

Engem eddig a nem annyira szépemlékű erdei csapatépítő tréningjeinkre emlékezetet ez az egész, ott ugyanígy kettéosztottak minket, a két tréner volt a két csapat vezetője, aztán az erdőben, meg mindenféle susnyásban kellett megkeresni elrejtett dolgokat.

 

Állítólag ettől épül a csapat, bár amikor már a harmadik évben is ez volt, rohadtul unta mindenki.

 

Emlékszem, egyszer tök sötétben, zuhogó esőben kóvályogtunk az erdőben, szerintem már a tréner sem tudta, merre járunk...ettől egy picit sem lettünk jobb csapat, csak az egyik kolléganőnek sikerült tüdőgyulladást kapnia....

 

Aztán elment az a főnök, akinek ez a "kalandtúra" csapatépítés volt a beficcenése, az új főnök meg "csapatépítés" címszó alatt legalább étterembe vitt minket zabálni és piálni...:)  

Nonammee Creative Commons License 2021.08.22 -4 6 37

Egy újabb igénytelen "showműsor" igénytelen nézőknek.. Megrendezett mű az egész, ahogy az összes hasonló TV2s szennyműsor.. Sajnos amíg van aki nézi addig lesz is igény az ilyenre.

Peti817172M Creative Commons License 2021.08.22 0 1 36
Peti817172M Creative Commons License 2021.08.22 0 1 35

A tábor koordinátáit elszúrták, Gyenesdiás közepére mutat :)

Peti817172M Creative Commons License 2021.08.22 0 1 34

Rosszul állítottad be a hangszínszabályzót. Ha a középfrekvenciákat megemeled, jobban hallható a beszéd.

Előzmény: Ilhilla (24)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.08.22 0 1 33

Köszönöm neked is a "kielégítő" választ! :)

Megnéztem én is háttér műsort, főleg azért, mert naivul azt hittem majd mutatnak valamit a "balesettel" kapcsolatban?! 

Igaz lentebb azt írtam, hogy a Survivor civil csapatától függ, hogy melyik műsort nézem majd de nagyon úgy érzem, hogy inkább a Survivort fogom nézni?! 

Tudom, hogy korai még a Totem-ről véleményt mondani, de valahogy nem köt le a műsor. Valószínű a hiba bennem van. No de majd meglátom egy hét múlva hogyan alakulnak a dolgok.

(Ja, és egyébként engem is nagyon zavart a szöveg alatti zene.)

Előzmény: Ilhilla (31)
Tulipántoss Creative Commons License 2021.08.22 0 2 32

Köszönöm. Remélem így lesz és nem lesz semmi gond. 

Előzmény: kelso82 (30)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.22 -4 1 31

Szőke Zoltán kitalálta, hogyan vegyék le a fára akasztott tárgyat: kössenek egy nehezéket egy kötélre és dobják át az ágon, majd húzzák le. Ahelyett, hogy Zalán hátrébb parancsolta volna a társaságot, mindenki az ág alá állt (rajtuk legalább volt sisak) és egyszerre kiabáltak, fejetlenül. Nyilván az ág oda esett, ahová már anno Newton is megírta az almával (:D) és eltalálta a sapkás fejű Zalánt. Nyilván az ütéstől megszédült, de vérzés, vagy más sérülése nem lett.

 

Ez a társaság még életében nem látott ilyesmit, s úgy akarta végrehajtani.

 

A műsor utáni háttérműsorral pedig minden illúziómat lerombolták, ahogy mutatták, hogyan folytak a műsor felvételei! Nyilván sejtjük, hogy azt is megmondják előre, hogy merre induljanak, hogyan szaladjanak stb., de legalább be kötnék az orrunkra! :-)

Előzmény: Tulipántoss (28)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.22 0 0 30

Pont ezzel lett vege az adasnak. Nem tudom, h visszaternek-e ra es mutatjak-e a fejlemenyeket, vagy egyszeruen a kovetkezo epizodban mar ugy latjuk zalant,mintha misem tortent volna

Előzmény: Tulipántoss (28)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.22 0 0 29

Basszus....

Tudtam,h lattam mar ilyesmiben.

Igen, az volt.

 

Előzmény: Ilhilla (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!