„Azt hiszem, mi, örmények mégiscsak szentimentális nép vagyunk, értelmet keresünk a fákban, még a madarakat is meg akarjuk érteni, pedig azt se tanultuk meg, hogy egymást megértsük. A lehetetlent akarjuk, aztán kesergünk, hogy a lehetetlent nem lehet elérni.” (Vardgesz Petroszján: Örmény vázlatok)
aha 2017be dumáltunk (compassionate) nekem teljesen mind1 lehet h nem rombolom le a palotáit de az új Marát pl. a tesomnak kéne adni stb. szoval már csakazértis kéne (lerombolni(ennek az életnek a végén) ez csak mintaszöv-eg sellös videot berakni
u.i: genshinmax.jpg arhatok majd letudjáák másolni.. oghhh én szeretem nagyon nem baj ha veszitek am. az az izisz-szobor-ra h asonlit, tehát jpg-fileban ez a neve stb. a lépcsös hajon volt egy 4águ geograna kristály de fontos tudni hogy éles volt, ivelt és a vége hajlitott kampoba végzödött meg persze sokminden volt és elvileg annál_is több lesz:))
2. Vágyódó lelkünket töltsd be jóságoddal én Uram, Istenem, s tégy méltókká minket mostan és minden időkre . . . Óh mert csak a jóságban lakozhat az igazi, a valódi béke.
"Erdei magányában azután meglátogatták és tanítgatták őt az állati lelkek védő szellemei; az elemek ragyogó angyala, aki elrendelé az áldozati tüz gyújtását, amelynek lángja lobogása hasonlatos az Isten tiszta fényihez és amelynél szebb, gyönyörűbb dolog nem adatott a földön az 16 ZARATHUSTRA. emberek számára, — s hogy csak zőldelő galyat égessenek és csak füveket illatoztassanak, ifja és öregje egyaránt s az Isten mindenkor meg fogja hallgatni ájtatos, egyszerű imájukat. Majd a föld vezérlő szelleme szólott, szorgalmazva a föld oda-adó, buzgó müvelését, — és a vizek, források és folyók szelleme is eljött s végül a gyümölcsöző fák és virágok lelkeinek vezérlő tiszta szelleme, elhozván mindenik a maga tanítását."