Valóban nem ismerték egymást. Brunot hívta meg a TV2, de valami miatt a társa nem akart menni, így mutattak Brunonak képeket kivel menne, ő meg kiválasztotta Zozót. Ha az Ázsiát sem vette komolyan, akkor hamar kiesett.
"Szerintem ilyen mértékben semmit nem tojt még le. Az Exatlont biztosan nem, de a Dancingben is inkább csak béna volt. "
Az Exatlont nem baromkodta el látványosan, de azért pár futama elment azon, hogy olyan henyén dobált, hogy hihetetlen. A Dancing pedig egyáltalán nem érdekelte, a táncpartnerén is látszott a frusztráltság, hogy csak ő veszi komolyan. Már az Ütős előtt is visszatérő téma volt, mennyire lesz@r mindent, gondolom pont ezért hívják, hogy jöjjön Zozo röhögni és baromkodni.
Elég megnézni az Ázsia beharangozóját, ahová valami kretén noname énekessel megy (akivel egyébként úgy néz ki eddig nem is ismerték előtte egymást), kábé azt a színvonalat várom tőlük az egész műsor alatt.
Amivel egyébként alapból nem lenne baj, ha nem lesz kínos. Pl. Maricsék lazák és viccesek voltak az Ázsiában, de amikor kellett, igenis komolyan vették.
Örülök neki. Reméltem, hogy feldobja a napodat. Nagyon aggódtál egy évvel ezelőtt azon, hogy a barátságuk nem lesz tartós és csak azért támogatták egymást, hogy valaki mást kitaktikázzanak a versenyből. Azóta is ármánykodnak és taktikáznak, biztosan készülnek a 2026-os all star évadra.
Miért Zozo mikor vett valamit komolyan? 😁 Talán a saját Exatlon-évadát olykor-olykor, de a Dancinget is letojta, az All Start is, ezt is és sanszosan Guatemalában is azt lehet majd nézni, ahogy bárgyún röhög a feladatokon. Félreértés ne essék, nem utálom, de azért nem egy komolyan vehető figura.
Egyébként akik eddig nyertek valamit, mind ment jótékony célra, ahogy illene egyébként celebes vetélkedőben (na jó Vastag Csabáék "egy részét" ajánlották fel a 10 milliónak... 😁)
Legyen így. De akkor a háttérben izguló Krisztián, Janka, Reni és Dávid ilyen jó színészek? Ők lerágták a 10 körmüket, Zoltán meg: Ja télleg a Dávid nem vezetéknév haha
Ha nem hisszük el, hogy valódi pénzért mennek a végén (én biztos nem), akkor nagyjából annyi értelme van abban a szakaszban a játékban, mint amennyi Zoltánon látszódott.
(Az is rémlik az RTL-es időkből, hogy a győztes csapat ment a következő adásba. Itt garantáltan egy adás, majomkodás Tillával, szotyira való, aztán viszlát.)
A tv2 FB oldalán volt vagy 15 komment Zozóról, szóval erős túlzás, hogy egy ország előtt lejáratta magát. Gyökér válaszokat adott, de részemről nem ezzel volt a gond. Hanem azzal, hogy látványosan tett az egészre magasról.
Számomra ő kifejezetten szimpatikus lett így az évek elteltével, az is besegített, hogy az all-starban azalatt a rövid idő alatt, amíg benn volt, szintén korrektül csinált mindent. Dorináék is kedvelték, amit előtte nem gondoltam volna.
Szerintem is. De akkor Gabinál miért nem volt huszonnyolcadrangú kérdés, hogy mikor kinek szurkolt és kit várt vissza a csapatba? Miért szedték szét a nézők amiért a véleményét őszintén felvállalta, illetve az érintettek miért savazták őt gerinctelenül akkor amikor még versenyben volt és lehetősége sem volt arra, hogy megvédje magát? Ők is "továbbléphettek" volna, nem?