Keresés

Részletes keresés

Yaara Creative Commons License 2023.01.05 -1 0 7443

Teljesen igazad van, egyetértek minden gondolatoddal...

Előzmény: Mazsola0070 (7441)
Lord Viktor Creative Commons License 2023.01.05 0 2 7442

Függetlenül attól, hogy az értelmes kritzálók nem rá, hanem elsősorban a szerkesztőkre haragudnak, és a kritikák egy része szerintem valóban igenis blőd és nem jogos, azért a cikk hangvétele felettébb bájos. 

 

Kábé olyan képtelenségnek írja le a lehetséges csalást vagy manipulációt az egyik utolsó szenny pletykalap (amely ugye profilból élen jár a teóriák gyártásában), mintha minimum a lapos Föld-el egyenértékű gondolatok lennének. Nem nagyon megrendelésre készült a cikk, ugyan. 😁

Előzmény: Mazsola0070 (7441)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.01.05 -1 4 7441

Mivel a mai napig is naponta jelennek meg cikkek a legújabb Schobert-celebről, azaz ifj. Schobertről a Farm kapcsán (vajon meddig fog ez tartani?), már nem linkelem ezeket, ezzel mégis kivételt teszek: https://www.borsonline.hu/celeb/2023/01/schobert-norbika-vadak

 

Ezek szerint indokoltnak látták, hogy Norbika is magyarázkodjon egyet a döntő történései kapcsán. (Vajon egy 18. évében lévő embert miért kell mindenütt „Norbikázni”, mint egy kisgyereket?)

 

Ha jól értem, a Farm-beli egyik nagy támogatójával, Völgyivel beszélgetett a DIKH rádióban, de ez nem volt elég, az ottani magyarázkodását számos helyen írásban is leközölték.

A lényeg: ő mindenben fair volt, teljesen szabályosan csinált mindent, ő semmiben nem csalt.

 

Arról a rengeteg előnyről, amit a műsor során kapott persze nem esett szó, ugyanis szerintem nem csak az nem fair, hanem valaki önmaga nem fair, hanem az sem, ha egy versenyben (illetve annak mondott műsorban) az egyik versenyző más elbánást kap, mint a többiek.

 

Így Norbikát nem szavazták meg sosem párbajozónak, nem hívta ki senki, többen is "pátyolgatták", mert hogy ő kisfiú (érdekes, most már nagyon nem úgy viselkedik), a beszavazósdinál a kiesettek többsége nyíltan úgy szavaztak, hogy neki legyen előnyös – illetve maga az egész beszavazósdi konstrukciója - , az elődöntőben olyan feladat volt, ami neki feküdt és Dudásnak volt hátrányos, és a döntő olyan történései, amelyeket nem konkrétan ő tett, de nagyon érdekesek voltak……..de már nem ismétlem meg, leírásra került a topicban többször is.

Lord Viktor Creative Commons License 2023.01.04 -1 2 7440

Random beletekertem, ez a kérdés jött szembe:

"Mit ivott meg apa anya elől?" - Zalánka válasza: whisky. 😁

Előzmény: Ilhilla (7439)
Ilhilla Creative Commons License 2023.01.04 -3 1 7439

https://www.youtube.com/watch?v=2b1jqBZkNIY

Ó, hiszen szerepelt már az egész família, ráadásul elég hosszú műsoridőt vettek maguknak már akkor is! :D

Előzmény: Ilhilla (7438)
Ilhilla Creative Commons License 2023.01.04 -4 1 7438

Lehet, hogy Zalánka ismét szerepelni fog Ördög néni műsorában? Olvastam arról, hogy pár éve szerepelt és "büdi anyunak" nevezte az anyját. Kapott is anno Réka hideget-meleget! :D

Előzmény: Mazsola0070 (7432)
Ilhilla Creative Commons License 2023.01.04 -3 2 7437

"A december 28-án tartott döntőben ifj. Schobert Norbi kerekedett felül, a fitneszguru fiának győzelmét 976 ezren követték élőben, míg az egy nappal korábban rendezett elődöntő 889 ezer embert vonzott a képernyők elé."

 

Ó, mennyi "sekélyes, igénytelen" ember nézte, pedig már szinte köztudott volt, hogy a Sóher kölök nyeri. Gondolom azt hitték, hátha mégsem, mert újra forgatták? :D

Előzmény: Zmmplen (7436)
Zmmplen Creative Commons License 2023.01.04 -1 0 7436

Én is most jutottam el odáig, hogy megnéztem a döntőt. Akár hihető is lehet a párbaj menete. Nagyot teljesített Dalma, ilyen előnnyel első is lehetett volna, gratulálok neki.

Jönnek a Schorbert celebek? Jöjjenek! Szerencsére sok TV csatorna van, meg a Power On-Off, meg könyvek, meg sport, meg utazás. Legalábbis, a mi életünket nem a média tölti ki.

Akik meg rácuppannak minden celebhíradásra, az az ő dolguk.

Hallottam a médiában beszélgetést, miszerint a Farm és hasonló TV2-, és RTL-s celebműsorokat a sekélyes mentalitású, igénytelen embereknek készítik, akiknek a hátán fát lehet vágni és ezért tart itt Magyarország!

Gratulálok a maroknyi ÉRTELMISÉGNEK!

chincoteague Creative Commons License 2023.01.03 0 3 7435

Nä, én most jutottam el addig, hogy megnézzem a döntőt. A puzzle meg úgy ez az egész (biztosan azért, mert már mindent tudtam) nem bosszantott fel annyira, hogy mennyi tojást pocsékoltak el :D arra nem voltam felkészülve. 

Lamner Creative Commons License 2023.01.03 0 1 7434

Azért elég látványos volt mikor "megvilágosodott" és olyan szép sorban akadtak a kezébe a helyes puzzle darabok. 

Előzmény: Lord Viktor (7429)
Lamner Creative Commons License 2023.01.03 0 3 7433

Norbika még gyakoroljon nehogy az öccsike lepipálja.

Előzmény: Ilhilla (7431)
Mazsola0070 Creative Commons License 2023.01.03 0 2 7432

Ha az volt a család és/vagy a kommunikációs teamjük célja, hogy ifj. Schobertet feltegyék a celebtérképre, akkor elégedettek lehetnek: sikerült.

 

A Farm döntője óta nincs olyan nap, hogy ifj. Schobert ne jelenne meg valamelyik bulvárfelületen, valami nagyon fontos hír kapcsán (pl. játékot vett az öcsinek, ez vajon miért kellett? id. Schobert milliárdosapunak nem volt pénze LEGO-ra?)

 

És innentől már sajnos nem szabadulunk ifj. Schoberttől, ő is celeb lett apu, anyu és nővérke után.

 

Jön a Ázsia Expressz, meg ki tudja, még mi?

 

A TV2-n simán lehet riporter is, mint nővérke, ott egy Schobertnek nem kell ehhez érettségi sem, de akár műsort is vezethet.

 

És akkor még ezzel se lesz vége: felkészül Schobert Zalánka......

 

 

 

 

Előzmény: Ilhilla (7431)
Ilhilla Creative Commons License 2023.01.03 -2 2 7431

Az  kirakós nem is volt egyszerű, nem képet kellett kirakni és szinte egyformák voltak az elemek. Aki régen rakott ki ilyet, vagy még soha, nem volt könnyű feladata, mivel nem a Donald kacsa egyik jelenetét, vagy a három kismalac és a farkast kellett kirakni. 

Egyébként Norbi(ka) betartotta az ígéretét és vett egy játékot az öccsének, ami egy kb, 120 cm-es nagy hajó, úgy kellett összerakni, négy napba telt az is! Csodálkozom, hogy a TV2 még nem csinált erről riportot! 

 

Azt nem tudom, a társakat meghívta-e egy vacsorára, hiszen azt is beígérte nekik! Lehet, hogy még nem volt ideje, mert a szülei Karácsonykor és Szilveszterkor is elcipelte a srácait egy-egy új hotelbe, ahol szemrevételezték: jó lesz-e alakdeform tábor helyszínének 2023-ban (természetesen ők ingyen próbálhatták ki az összes szolgáltatást, teljes ellátással). 

Előzmény: Lord Viktor (7429)
Amaribp Creative Commons License 2023.01.03 -2 1 7430

Én meg csak elolvasom, ki mit szőtt össze-meg vissza, a műsor kapcsán :)  Biztos így szerkesztik meg a műsort, hogy lehessen agyalni rajta. Nem hülyék a szerkesztők, tudják,  mire bukik a néző :D

Lord Viktor Creative Commons License 2023.01.02 -1 1 7429

Nem akarok naívnak tűnni, de azért amikor stresszhelyzetben rágörcsölsz egy egyszerű feladatra és normális emberektől eltérő módon nem megy, azért nem ördögtől való az a szituáció, hogy hirtelen megvilágosodsz és menni fog, hisz nem nehéz a dolog ugye önmagában.

 

Nyilván kisebb lenne a gyanú, ha bevágták volna a heuréka-momentumot, mikor fény gyúlt a kis agyában, hogy hogyan is kéne nekilátni a feladatnak.

 

A vágás miatt azt is nehéz kikövetkeztetni, hogy kb. mennyi ideig tökölt ő a puzzle-al, Dalma meg a labirintussal. Simán beérhette amúgy, mert azért keresztül-kasul futkorászni egy ekkora területen és bálákat tucatjával feltúrni nem lehetett kis meló. Ez a "szép" ebben: mivel a vágatlan verzió nem elérhető, mindenki azt hisz, amit akar, vagy elhiszi, vagy nem. A lényeg, hogy nézettség legyen.

Előzmény: Yaara (7428)
Yaara Creative Commons License 2023.01.02 -1 1 7428

Visszatérve egy gondolat erejéig a puzzle-ra, az, hogy átlesett a függönyön túlra a már kirakott képre, még önmagában nem oldotta meg a problémáját, ami láthatóan abból adódott, hogy nem tudta, hogy a kép széleivel kell kezdeni a kirakást!

Végig középtájon erőlködött a darabok összeillesztésével, eszébe se jutott máshogy próbálkozni, ott téblábolt fogalmatlanul, aztán egyszercsak hipp-hopp, a "semmiből " megvilágosodott, és hirtelen meg is lett neki a nyerő módszer, pedig az nem jöhetett le neki abból, hogy ránézett a Dalma által kirakott képre...

 

Nyilvánvalóan megsúgták neki, hogy HOGYAN kell kirakni, talán még be is segítettek neki a kirakásba, mert olyan gyorsan beérte aztán a másik helyszínen Dalmát ahhoz képest, hogy mennyre le volt már maradva!

Yaara Creative Commons License 2023.01.02 -4 2 7427

Nem, sőt. Már a közepefelé kikövetkeztethető volt a szerkesztői koncepció, miszerint a málészájú fitnesz-sarj a preferált győztes. Személy szerint én pont Dalmát tippeltem mellé döntősnek, mint legkönnyebben legyőzhető ellenfelet, és be is jött a tippem (pedig nem olvastam spoilert).

Egy dologban tévedtem, hogy Dalma nagyon is odatette magát, egyáltalán nem adta könnyen a bőrét. El is kélt a szerkesztői segítség a hülyegyereknek bőven, akinek a puzzle kirakásánál teljesen becsődölt. Képzelem, hogy törhették magukat a szerkik, hogy kihúzzák a sz..ból, amikor végleg elbukni látszott az óvodás szintű feladaton, és milyen trükkösen megoldották azt is, hogy Dalma - ha előbb érkezik - gyakorlatilag feltúrja helyette a labirintus összes báláját... Zseniális. Eh nem, inkább a legalja a tv2-től. De nothing to see here, csak a nerisztánban megszokottat hozták itt is...

Előzmény: shu14 (7426)
shu14 Creative Commons License 2023.01.02 -4 2 7426

Ti tényleg azt gondoljátok, hogy Dalma megnyerhette volna, ha ezt vagy azt csinálja másképp? Szerintem akkor nyerhetett volna, ha a Schobert család önként lemond a szerződésben előírt nyereményről.

Eklatáns Béla Creative Commons License 2023.01.02 -1 1 7425

elrejti

 

Hova...?

Előzmény: Elhaym1 (7419)
Yaara Creative Commons License 2023.01.01 0 2 7424

És tényleg. Hogy nem ég le a pofázmányáról az a schobert-féle vaskos rinocéroszbőr... Egy kamujáték-kamugyőzelem nem volt elég, kell még több is? /Mielőtt még azzal jönne bárki, hogy kétszer csak nem nyeretik meg vele, a Varga Viktor is két tv2-es játékot nyert, a Totemet és a Párharcot, szal miért ne? Fateréknel biztos nincs kifogásuk még egy kis potya júdáspénz ellen./

Előzmény: Ilhilla (7414)
Yaara Creative Commons License 2023.01.01 0 1 7423

Ebben lehet valami; anno az ominózus Survivorban is annyira jóban volt Oláh Á. a preferált sráccal, akit végül oda is erőszakoltak a győztesi poziba, hogy csak úgy forrt a levegő, ha értitek, mire gondolok... Ugyanez a sztori.

Előzmény: Elhaym1 (7421)
Lamner Creative Commons License 2023.01.01 0 3 7422

Még a domboldalban futott világosban mikor elkiabálta szoszimo a győztest. Norbi mikor átfutott a célon akkor is nappali világos volt.  Szerintem nem vártak ott semmit.

Előzmény: Elhaym1 (7420)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.01.01 0 2 7421

Első évad elején szerintem még nem az volt a terv. Zalán is alig volt képernyőn. Onnantól változott meg a helyzet, amikor Zalán és Oláh Ákos legjobb barátok lettek.

Előzmény: shu14 (7315)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.01.01 0 0 7420

Nem látnok, de amikor Norbi átfutott a kapun és már eldőlt, hogy ő fog nyerni, akkor leálltak a forgatással,  megvárták, hogy megfelelő legyen a fény, a kamera állás és akkor kellett Norbinak befutnia. Így Zsolti már tudta ki nyert, amikor forgatták azt a jelenetet.

Előzmény: Lamner (7372)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.01.01 -1 1 7419

A puzzle lesés szerintem sem csalás. A 2. évadban is szétrombolta az elsőként kirakó, hogy ne lesse meg a másik. Így ezt biztos szabad.

Kár, hogy Dalma nem rombolta szét, meg a labirintusban is megtehette volna, hogy felkap egy pirosat és elrejti. Az sem volt tilos. Amikor már megtalálta az összes pirosat, sárgát meg nem, már mérgében is felkaphatta volna, hogy kicsit akadályozza a TV2 tervét. 

Előzmény: Mazsola0070 (7385)
Elhaym1 Creative Commons License 2023.01.01 0 1 7418

Szerintem is benne lesz, sőt lehet az Exatlon is azért szünetel, mert megakarják várni, hogy 18 legyen és oda is mehessen.

Előzmény: Ilhilla (7414)
Peti817172M Creative Commons License 2022.12.31 -2 2 7417

Egyébként nem sokon múlott, hogy Dalma nyerje meg. Amikor Norbi beérkezett, nem kondította meg a harangot, csak amikor visszaindult Dalmáért. Ha nem indul vissza, és Dalma megkondítja a harangot, utóbbi nyer.

Lord Viktor Creative Commons License 2022.12.31 -1 0 7416

Exatlonosok is elmondták a záróinterjúkban, hogy milyen műsorban szerepelnének, abból se lett semmi (még).

 

Amúgy meg hadd menjenek, ez a srác legalább nem idegesítő, mert csendben elvan, mint hal a vízben. Nyilván ha az a műsort is megnyeretik velük, az cink lenne, mert egyik se egy észlény.

Előzmény: Mazsola0070 (7415)
Mazsola0070 Creative Commons License 2022.12.31 0 1 7415

Jajjj ne, én csak vicceltem.......

 

De ha ezt írta, akkor szerintem már le is van ez vajazva, hogy indulnak......:(((

 

 

Előzmény: Ilhilla (7414)
Ilhilla Creative Commons License 2022.12.31 -1 1 7414

Ha igaz, jövőre lesz Ázsia Expressz Közép-Amerikában, ezek után elég jó eséllyel lehetne fogadni rá, hogy ott is feltűnnek valakik a Schobert-Rubint Klánból.

 

 

Nézd mit válaszolt! Vegyél lottót! :D

Előzmény: Mazsola0070 (7398)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!