Kedves Nikon és nem Nikon felhasználók! Itt lehet sörösüveget törni egymás fején, ha valaki nem ért egyet a másik véleményével fotózás ügyében. Értelmes megbeszéldének indul, kérem, értelmes emberek értelmes hozzászólásaival emeljék a Korcsma színvonalát... Sértődni lehet, de nem érdemes.
Kérem a tisztelt italozókat, hozzászólásban megjelenő, később látható képet csak indokolt esetben illesszetek be nagy méretben.
A Korcsmalakóknak fenntartott galéria itt érhető el.
Ide tölthetőek fel, nézhetőek meg a tagok képei.
Voltam korábban az előadásán, amit a Fotoplusban tartottak. Magával ragadó élménykről mesélt.
Ezt követően megvettem a könyvét (Into The Arctic Ice), szerencsére volt az Amazonon egy nagyon jó állapotú használt példány, postával együtt 8000 Ft-ért háznál is volt.
Én nemrégiben kezdtem ismerkedni a Luminar Neo-val meg a Topaz Photo AI-vel.
Ezidáig elég vegyesek az élményeim a programokkal, de még csak felületesen ismerem a tudásukat, majd elválik, hogy mi lesz a végső véleményem. Valószínűleg néha fogom használni ezeket a programokat is, de nem hiszem, hogy túl gyakran.
Mivel 3D CAD programokra van optimalizálva a gépem, így nekem a sebességgel alapvetően nincs gondom. Viszont azt nagyon furcsállom, hogy nem tudom két monitoron használni a programokat, legalábbis én nem találtam ilyen opciót egyik programban sem.
Irtam, hogy feltettem én is a Topaz AI újabb verzióját. A fene egye meg!!!
Az elözö verzióban meg volt az objekt eltüntetés funkció AI segítségével. Kijelölte az ember a drótot ami keresztbe futott a képen, vagy a tökre ragasztott árcédulát és minden eddig használt programnál ügyesebben eltüntette. Az új verzióbol eltünt ez a funkció (nagyon mérges piros fejü emoji).
Megjaptuk helyette a szuper fókusz funkció béta verzióját. Használhatattlan hulladék! A zámítógépgép teljes memória kapacitását használja 10-15 percen keresztül felforralva a processzort elpárolgás hömérsékletre.
!Orök szabály! Csak akor letölteni az ujabb Update-et, amikor alaposan megggoglizta az ember a szidalmakat.
Emlékszem, num***oy olyan alpári levelet írt nekem, hogy kénytelen voltam megfogalmazni, hogy nem őriztünk együtt disznót, és ha még egyszer így fogalmaz, feljelentem. Esetleg a nav is megpiszkálhatja. Azóta harmóniában élünk.
Sajnos ez a mai vilag. VAlahol olvastam, hogy az emberek, tarsadalmak szamara kell vagy tiz ev, hogy az uj fejlesztesek szerves reszei lehessenek a mindennapos eletnek. Sajnos ezt a fejlodes tulszarnyalja, minek eredmenyekent a felhasznalok allando lepeshatranyban vannak a tarsadalom (ez lehet reginalis, orszagos, vilagmeretu) valamelyik szegmense fele.