Igen én is ezt gondolom, mert ugye az indítás sok energiát vész fel ezért aludhat ki a műszercsoport és a lámpa is pedig az xenon tehát kevés az á4am igénye. Akkor megint egy kis upgrade lesz bár éppen most veszem meg hozzá a Tucano Lábtakarót hétfőn illetve csinálok bele plussz lábtérfűtést...
Ráadom a gyújtást a digit műszer kijelez és mikor indítok kialszik egy pillanatra és ujból “betölt”
ezzel nem is lenne gond de teljesen rabszódikusan csinálja... véleményem szerint az akksim már nincs a helyzet magaslatán talán ezért csinálja. Volt már valakinek ilyen hibajelensége?
SZiasztok srácok,lenne egy problémám.A facén a honda silver wing csoportba már írtam,de itt hátha nagyobb szerencsém lesz,előre is köszi a válaszokat.Nem világít a tompítottam ha ráadom a gyújtást,és nem kapcsol a fényszóró sem,viszont a fénykürttel mindkettő világít.Tehát izzók jók,biztosítékok jók és minden más működik rajta.Szétkaptuk az elejét.első idom és kesztyűtartós fekete idom lekerült.széthúzva csatlakozók és a lámpához nem jön áram csak nagyon pici.Gyújtás kapcs. megnézve,az a tippünk megy az áram a műszerfalig.de onnan nem jön ki az égőkhöz,abba már nem mertünk belenyúlni..mi lehet a baj....valami tipp ????? köszi...pacsi...!!!
Helló! Tegnap ránéztem a teleszkópokra. Az olaj tele volt fém szemcsékkel. A 3-as számú távtartó mellett az egyik oldalon elég sok fém volt található. Elég sűrű volt az olaj, úgy tippelem 15 W-s lehetett. Viszont meggyűlt a bajom a 11-es olajzárónak nevezett műanyag alkatrésszel. Mikor kivettem a rúgót a teleszkóp szárat lehúztam az alsó állásba. Kár volt. Ez a műanyag alkatrész úgy beleszorult a teleszkóp szárba (mindkét oldalon), hogy csak célszerszámmal tudtam kiütni. Lehet hogy ez gyártási probléma, vagy lehet, hogy a teleszkóp szár után gyártott és nem megfelelő a mérete. A csúszó perselyek szerintem megfelelőek voltak, nem láttam rajtuk kopás nyomot. Esetleg van valakinek ehhez hasonló tapasztalata teleszkóp szereléssel kapcsolatban?
Sajnos nem túl közel vagyok hozzád, kiskunmajsai vagyok. Ma elég sokat vizsgálódtam, segítséget is kértem. Annyi bizonyos, hogy a kormánycsapágy nem lóg.
A kereket is megnéztem, a sárvédőt és a féket is leszereltem hozzá. Nem lóg és szépen akadás mentesen forog. Az első fék ad kattogó hangot. Az első teleszkóp viszont furcsán viselkedett, mert rugóztatás közben kétszer is összenyomott állapotban maradt, legalább is elég lassan rúgta ki magát.
Amiért az egészet kérdeztem... Feleségemmel elmentünk a Balatonhoz 2 napra. Elindulásokkor éreztem némi bizonytalanságot a motor elejében. Kicsit olyan érzés volt mikor kevés a nyomás a gumiban. (egy személlyel is volt ilyen tapasztalatom). 50-es tempónál pedig egy kicsit a motor mintha jobbra-balra hintázna.
Köszi a választ! Megnéztem. Kezemben épp nem érzem a kottyanást, viszont hallhatóan valami kattog előre - hátra mozdulatoknál. Még egy kicsit vizsgálom, hogy biztos a kormánycsapágytól jön-e a hang.
bár őszintén szólva ha már kompletten cseréleD egy 100%os szettre a kuplungodat, talán egy kb 50%os szijat nem lenne érdemes benne hagyni. Tudom h az megint egy rakat pénz..
mindegy majd a szerelő gondolom rámér aztán mondja milyen állapotban van.
A harang ritkán megy haza hiszen nem annyira kopó alkatrész ezért vannak pofás benne amik jobban kopnak adott esetben, de persze rá kell mérni. Mennyi km van benne h ilyen vehemes alkatrészek kellenek?
Sajnos a polini már nem elérhető úgyhogy marad a kalocsai. Még most gázadáskor elkezdett nyöszörögni és kuplungcseét javasolnak szóval még látom mi kellhet még! Lehet kuplungharang is és erre nem gondoltam