Megkérek minden Honfoglalóst, hogy a Honfoglaló fórumcsoporttal kapcsolatos, moderátoroknak/ról vagy moderátori beavatkozást igénylő észrevételt, megjegyzést ebbe a topicba írjon. Minden más topicban elhelyezett, moderátori illetékességű hozzászólás szankciókat von maga után. Még a dicsérők is. Köszönöm
Játékchat-tel kapcsolatban:
info@honfoglalo.hu
Adj valami infót, mikor, vagy ki, vagy miért tilthatott ki, így nehéz, több tucat oldalnyi bejegyzést kellene átnézni, s még úgysem biztos, hogy megtalálom.
Megköszönném, ha utánanéznél. Megjegyzem, 2003 óta folyamatosan aktív, ugyanazt az egyetlen nicket használó játékos vagyok, nem hiszem, hogy a moderátorok többsége ezt elmondhatja magáról.
Nem tudok barátokat fogadni, mert állandóan azt írja ki, hogy 500-nál nem lehet több. Pedig csak 346 van. Kérlek segítsetek, hogy pontosan hová írjak? Ha ebben nem tudtok segíteni!
Valamiért ki vagy tiltva a Vita topikokból. Nem tudom, h mióta, s h ki és miért tiltott ki, azt látom, h nem mostanában történt. (Ha van tipped, utána nézek.)
Itt nem a Honfoglaló játék moderátorainak (üzemeltetőinek), hanem a Honfoglalóról szóló "Honfoglaló" Index alfórum moderátorainak tudsz írni. Így aztán itt hiába szidod a játékot, azzal nem mész sokra, a mi illetékességünk csak a fórum.
Én jól, köszönöm. És te az írásjelek használatával? Egyébként mi az, amit el kellett volna olvasnom? Hogy ide csak moderálással kapcsolatos dolgok ügyében írjunk? Írnék én szívesen ide is
...csak sajnos ebbe az elit gittegyletbe én, az egyszerű földi halandó, nem tudok írni, mivel "nem rendelkezem a szükséges jogosultsággal", jelentsen ez bármit is (de tényleg, ki jogosult arra, hogy oda írjon? A moderátorok?). Ha más jellegű a problémád, kérlek, oszd meg velem!
Játszottam az új Honfoglalóval. Már megszoktam, hogy a német nyelvű ilyen, az már korábban megváltozott, de volt egy olyan hiú ábrándom, hogy a magyar várak még tartják magukat egy ideig. De úgy látom, nem. Sikerült megint alulmúlnotok magatokat ezzel a szarral. Legalább sok profitot termel? Nyereségesebb, mint az előző? Nyilván erről van szó, nem igaz?
Szia Ira :) Itt nem kapsz elégtételt . Ez a kiírtakkal ellentétben nem hivatalos oldal . Csak a Honfoglaló .hu add választ és segítséget sebzett lelkednek . Hajrá Hunor és Magor :)
Elnézést, ha rossz helyre írok, de sajnos ezzel az új verzióval nem tudok játszani. Bejelentkezem a facebookkal, bejön egy kezdőoldal a logoval és a felirattal, valamint 9 ikon, de sehova nem tudok kattintani, vagyis nem tudok belépni a játékba. Linuxot használok, de az előző verziónál ez semmi gondot nem okozott. Kérlek segítsetek ha tehetitek. Köszönöm!
Mindezek ellenére bizonyos vagyok abban, amennyiben imopb kartárs 2017 novembere előtt még jelentkezik*, első dolga az lesz, hogy segítsen minket nyomra vezetni.
*Természetesen ezt megteheti, joga van hozzá, hogy bármikor és bárhol bejegyzést tegyen. Ellentétben - többek közt - az És Frank nickkel, akit Törölt, imopb protektora zárolt, és még mindig csak ebbe a topicba írhat.
Senki és semmi, legfeljebb illemtani kérdést lehet belőle csinálni. Például beszélgetek valakivel, akkor kellemesebb tudni, hogy ki az. Természetesen nick-szinten. Én például akkor használom horgonyt, ha kifejezetten magánjellegű közlendőm van, és nem mint moderátor szeretnék megnyilvánulni. Más kérdés, hogy a fórumozók nagyobbik részének nem gond összekötni azt a nicket ezzel:)
De gondolom rájöttél, hogy a 9131-et is én írtam, csak már keresgélni kezdtem amiket kértél, és nem tudom melyik nickemmel válaszoltam Töröltnek. Mert kérem szépen, én a fórumon, igenis egy csaló renick vagyok:)
Rendben, majd ha lesz időm, megkeresem. Bár azt hiszem, nem tudod mit kérsz. Törölt nickek hozzászólásaira nem tudunk keresni. Saját hozzászólásaimra természetesen tudok és más nem töröltekére is, de most még az sem jut eszembe, hogy melyik topicban volt, és nagyjából mikor. Tehát kérek némi türelmet.
Viszont én olyat sehol nem állítottam, hogy minden Törölt nick = Törölt.
Azért ha majd időd engedi, próbáld megkeresni Töröltnek az index. hu fórumán tett moderátori "állásajánlatát", és az arra érkezett "jelentkezéseket". :)
Akkor mielőtt belelovalod magad valamibe, teljesen feleslegesen:
Az index fórumairól bárki törölheti magát, és akkor Törölt nick lesz belőle. Annyi törölt nick van itt, mint égen a csillag. Te egy bizonyos Töröltről beszélsz, pontosan tudom hogy ki az. Mi egy másik Törölttel beszélgettünk, konkrétan api09-cel.
(Számomra ez nem túl fontos kérdés, de akkor a kérésedre folytatom. Törölt azt hiszem tavaly, épp ebben a topicban kérdezte meg, hogy melyikőtök akarja folytatni az Indexen a moderátorkodást. Én nem találom ezt a háeszt, se a rá adott választ /válaszokat. Feltételezem, te emlékszel erre; megkeresnéd nekem? Amennyiben pedig törölve lett / lettek, azt gondolom, nem Törölt tette, hisz' ő akkor itt már nem volt moderátor.)
Csak meglepődtem, hogy van még ilyen moderátor, hogy imopb - bár el sem tudom képzelni miért. Már mint, hogy miért lepődtem meg - s nem, hogy miért van.
Nem tudom szerintek kicsoda Törölt, de imopb nem protezsáltja az illetőnek. Más kérdés, hogy a Moderátoroknak üzenem topicban milyen alapon határoznátok meg, hogy egy moderátor hányszor szólhat hozzá.