Mi az amit Gábor meg tud adni Vivinek, amit Farkas nem? Akkora lepedőakrobata, hogy képes volt az a rendkívüli szellemi képességekkel megáldott szépség otthagyni a saját esküvőjét a Kárpátok géniuszáért? Fene az ízlését!
Egyáltalán nem számít cserbenhagyásnak, hiszen elvitték a kórház ajtóba , becsöngettek ...., tehát biztosak lehettek benne ,hogy lesz aki törődik vele,gondjaiba veszi.
Már vagy háromszor elmondták egymásnak, hogy mennyire szeretik egymást némi csók kíséretében és hol az egyik, hol a másik közli, hogy időt kér meg szakítsunk, de mégse.
Dani személyétől eltekintve, miért is kell üldözni azt, aki a kórházhoz vitte a sérültet? És ha valóban cserbenhagyták volna a kis kalácsarcút, egy jó szándékú gyalogos nem vihette volna oda a megmentés reményében? Virágot mindíg magára hagyja Dani. A picik mindenek fölött!
Erik nem nagy gyúrós hírében állt? Az volt a nyom, ami alapján rábukkantak. Csak mert mióta odaette a fene a villába, csak jön-megy a telibesz@rt XXXL-es rendőrruhájában, dünnyög a szegényes szókincsével, de edzeni nem láttam még elmenni.
Mondjuk ebben a sorozatban Roland az egyetlen, akiről el is hiszem, hogy van némi félretett pénze (persze nem 100 millió, amiből telket és házat vesz), mert ő tulajként is sokat dolgozik és vendégek is vannak a bárjában. Nem úgy, mint a fodrászatban, ahol a csütörtöki részben négyen voltak nulla vendégre. Idegesítő nagyon, hogy pótcselekvésként valamelyik állandóan a padlót sepregeti.
Szofi visszatért, már rögtön jó szokásához híven belekavart más életébe. Abban a fehér ruhában meg úgy nézett ki, mint valami hat hónapos terhes. Az is tetszett, ahogy Karesz leordította a másik teltkarcsú pótmama (Mesi) fejét.
igen vicckategória akkor miért albiban él 100 éve?Na megjött madárfészekfejű majd ő bekavar vége lesz az idilnek.Hányszor volt. már ez az aluljárós fellépés is hol pénzért hol brahiból
Roland mióta az eszét tudja, egy nyamvadt szobát bérel a villában, még Borival is ott nyomorogtak, most Fanni elejtett mondatára hirtelen egyik pillanatról a másikra van kb. 100 millió forintja venni egy szép nagy telket és arra a nulláról felhúzni egy családi házat.
na akkor a buzzancs is kilép a sorozatból megy Szombathelyre.Nem tudom ki hogy van de Roli meg Livi vergődése "hadd döntsek én"megint el van húzva mint a rétestészta már uncsi.Mesi megint belepofázott Kareszék életébe is.Ez a nő mindenütt ott van mindenbe beleszól mikor meghallom kedvenc szavajárását minden 2 percben......."DE TÉNYLEG " minden percben ezt mondja ezzel erősit meg mindent agyf@szt kapni tőle
Na, hát akkor lényegében egyetértünk. Hogy oké, talán nem lesz a legjobb hangulatban, de még mindig szívesebb nézem az ő "vergődését", mint Szofi búval ...aszott képét. :DDD
"Miért, nem szomorkodsz szívesebben Joe-val, mintsem, hogy Szofi világfájdalmas pofikáját lessed?"
Ezt nem értem?! Annál is inkább, mert köztudott, hogy a kilenc év alatt Joe a kedvencem volt ( anno a "hajós csapattal együtt, Karesz, Milán, Mesi és egy páran akik már nincsenek!), és maradt is, a mai napig!
Ergo, "szívesebben szomorkodom" miatta!
(És pont a szimpátia miatt formáltam jogot arra mindig is, hogy a hibáiról (szuszogás, unottság, határozatlanság) is írjak,ha valami nem tetszett.
Lentebb pedig csupán csak azért említettem meg Joe-t, hogy jelezzem - gondoltam, hátha érdekel valakit -, hogy Joe visszatér a sorozatba. És azt fikcióztam a mondattal, hogy bizonyára nem lesz a legjobb hangulatban, az ismert tények miatt.
És igenis sajnálom, hogy ilyen sztorit szántak, írtak Neki és Tamarának a sorozat végére.
Ami a "Szofi világfájdalmas pofikáját lessed?" megjegyzést illeti, azt hiszem nem kell újból leírnom a véleményem Szofiról?! Hiszen, nem most írtam volna le először!
Sajnálom a félreértést, sajnálom, hogy elbeszéltünk egymást mellett. Bizonyára én vagyok a hibás, talán már nagyon öregszem!
Ja én azt se értettem, hogy engedhette neki, hogy ráfeküdjön a hajó közepén lévő kanapéra. Garantált lebukás.
De úgy tűnik az egész ÉNB filozófiája az, hogy magánélet, privát szféra senkinek ne legyen. Lásd: Livi-féle csak senki meg ne tudja, hogy terhes vagyok, természetesen ezt is nyitott ajtónál kell megbeszélni.
résnyire nyitva hagyja a szobája ajtaját és annak háttal állva kezd el a balesetről beszélni vele
Minden karakternek van vaj a füle mögött. Ezért lassan mindenki frusztrált, hiszen van takargatnivaló bőven.
Emiatt állandóan ébernek kell lenni, lesni a másikat, vajon rájött-e a piszkos dolgainkra?! Így aztán, ilyen feszültségben nem lehet élni a mindennapokat! Főleg úgy, hogy a másik fél irányában a lelkiismeretfurdalás az úr!
De a legfontosabb, hogy megjött Szofi a "nagy kedvencem!"
Azt hittem, már csak a sorozat végén fog megjelenni és már csak akkor fogja tiszteletét tenni?! :(
Node sebaj, legalább "vidámságot, életkedvet" hozott a sorozatba! :)))))
A fodrászüzletbe pedig nagy-nagy "munkakedvet, intenzitást!" :))))
És lassan érkezni fog Joe is! Biztos szomorkodhatunk vele együtt, Tamara miatt. :)
Karesz halálfélelemtől reszketve bujtatja Linát, de azért a hajó bejárati ajtaját tárva-nyitva hagyja, hogy minden jöttment (gyámügyes, haver, rendőr, akárki) bebámulhasson, besétálhasson, lebuktathassa őket. És persze ismét Mesi jött, aki mindig, mindenhol ott van.
Virág is hogyan máshogy hívhatná fel Danit telefonon, ha nem úgy, hogy résnyire nyitva hagyja a szobája ajtaját és annak háttal állva kezd el a balesetről beszélni vele úgy, hogy az egész pereputty ott van a konyhában. Ezek is annyira abszurd történések...
Jajj ez a Szofi úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyatt esés... Már reménykedtem pedig, hogy végleg megszabadultunk tőle. De az irritáló, nézhetetlen karakterek mindig visszatérnek természetesen.
Kappanhangú Erik,hogy kikelt magából,hogy már nincs nemzeti gyász a hülye kis pi@a miatt.Elvárná,hogy mindenki nyomozzon az utcán is szólitson le embereket ha olyan pólót lát.Rosszul van összerakva az a fószer.Doles meg már annyira csúnya,hogy már szinte szép amúgy megkedveltem már
"Annál tisztább nem lesz!" - szól be Mesike Virágnak.
Azért borzalmasan nehéz lehet úgy élni, hogy állandóan felügyelsz másokat, hallgatózol, kocsányokon lógnak a szemeid stb.. Ennek a csajnak tényleg nincs magára egyetlen perce sem, mindig mások hülyeségeivel kell foglalkoznia?!
Az alkoholt használja igazságszérumnak? Van esze... így viszont amit "felgyúrtak" a Bokrétában.. vagy minek hívják.. "Bádi Börnben", azt leépítik egy kis alkohollal. Nice.