Ki lett cserélve a kormánymű fix összekötője, a két segédirányító kar, meg a két felső gömbfej. Ha valaki szívesen elbogarászik a felújításukkal, jelezze, egyébként megy a szemétbe.
Szia. Több megoldás is létezik. Át tudom alakítani mechanikus örökösre. Soha nem lesz többé ilyen bajod. Futunk már egy páran az általam átalakított kapcsolással. Eddig senkitől nem kaptam negatív visszajelzést. (Talán azért is mert nem tud tönkremenni :D. )
Sziasztok márka társak,szeretném a segítségeteket kérni!Nekem a terep váltóval van problémám,hol működi hol nem,eljutottunk a műszerfal alatt lévő alumínium dobozhoz amiben egy vezérlő panel lap van, ami állítólag vissza igazolja a műszerfalon lévő vissza jelző lámpa, és a terepváltó működését. Nekem ez mind a kettő folyamatosan világít, vagy kis idő múlva kialszik. Csak így tudom használni a terepváltót. Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hogyan lehetne javítani, vagy ki iktatni? Ha volna valami műszaki rajz, akkor én is többet tudnék róla!!
Vezérműszíj gondom van, konkrétan cserélni kéne. Szíj van, tapasztalat nincs. Ja meg a vezető görgőben csapágyat, vagy a vízpumpa, mert csapágyhang is van.
Szóval odáig eljutottam, hogy a képen látható pozícióba állítom a motort, és a csavarokkal, rögzítem a vezérmű tengely meg az adagoló tárcsáját. Meg van még egy hely valahol az önindító környékén ahol a lendkereket fixálom csavarral. (könyv ben volt)
Azután feszítő görgőt meglazítom, hátrafeszítem valahogy és meghúzom? Talán. Szíj le, görgő le csapágy csere, remélhetőleg, vizpumpa ok.
Ezután új szíj vissza, elősször a főtengelyre, majd az adagolóra, vezérműre, és a vízpumpára. A fogak remélem stimmolnak majd. Na és itt van a legnagyobb homájom, hogy feszítem meg, és mennyire? A feszítés közben ki kell oldanom a rögzítéseket a tárcsákon? Mert a vízpumpa és a vezérmű között feszül majd, de a többi között?
Ja és a végén szemből nézve jobbra áttekerem kétszer a motort, nehogy akadjon valahol.
Tudom elég meredek ez így, de valamelyik indiai isten csak meg segít, vagy inkább Ti .:D
Van egy 4x4-es picup tatám. Otthon, házkörül használom, rendszám nélkül.
A minap az történt hogy a kormányzása nagyon nehézkes lett. Álló helyzetben szinte nem is tudom tekerni a kormány, csak néha mozdul egy kicsit. A szervó szíja meg sír mint állat. Én a szervószivattyúra gondolok..... Szerintetek???
Ez a rész már babrálva volt az előző tulaj által, de akkor helyesen volt visszarakva.
Még egy kérdés: Előfordult már másnál is, hogy olyan mintha az autó nem venné fel néha a töltést? Van amikor rámérve 13.97V (ez tökéletes) és van amikor 12v körüli, ilyenkor a rádió is kikapcsol, mert úgy érzékeli, mintha indítóznánk.
Valaki tudna segíteni, hogy a generátorra menő kis kétszálas csatlakozó szálai hogy vannak pontosan? Vagy esetleg egy képet mellékelni róla? A zöld/fehér van felül vagy a szürke/fehér szál?