Én hogy csinálnám?Kivágnék 10mm vastag bakekit lemezből egy olyan méretűt.Oldalról belefúrnék 4-5mm-es fúróval hosszában egy zsákfuratot.Reed-relére ráforrasztanám s drótját, beledugnám, ragasztópisztollyal, ill annak ragasztórúdjával forrasztópákával melegítve lezárnám, leragasztanám.ALU sörösdobozból ollóval szalagot vágnèk, kifúrnám 2 végét és szögletes bilincset hajtanék a bakelit hasábra felfogatás céljából.De mindenki másképp csinálja....mondja a dalszöveg.
Ha ez nem egy élelmiszeripari gép lenne simán megoldható lenne egy mikrokapvsolóval.De az nem vizálló vegyszerálló.(legalábbis az NDK korszakban nem az volt).ma már meg lehetne oldani.
Még nem írtam ide , de a képeken lévő zöld alkatrészre lenne szükségem .
Van egy régi 40+ éves NDK-s húsipari kutterom amiből hiányzik , de az ismerősöm megengedte , hogy az Ö gépéből kiszerelhessem és lefotózhassam . Ez az alkatrész lekapcsolja a meghajtó motort , amint megemelem a gép fedelét . A motor azonnal blokkol , hogy véletlenül se nyúljon a forgó késekhez valaki .
Ez az alkatrész .... Hol tudnék ilyet vásárolni , ami a kimunkált fészekbe illik .
Nem tudom , hogy mi működteti ezt a szerkezetet , de biztonsági okokból jó lenne , ha sikerülne vásárolnom hozzá .
Ez a fedele a gépnek és a fedél felnyitott állapotban .
Metcal MX-500 javító állomás MX-DS1 kiforrasztó és SP-HC1 normál pákával, 2db új STDC-004, ill. 1-1db új STTC-046, 047 pákahegyekkel, mindkét pákához pákatartóval eladó. A pákákban szintén új hegyek vannak, a kiforrasztó felújítva, új tömítések, új szűrő. Ajándékba adok egy Weller SD-1000 forrasztóhuzal tartót és fél kiló Multicore ólommentes 0, 7mm-es huzalt. Ár: 120.000ft.
"Küldök pár képet, nézd meg érdekel-e téged, vagy valaki ismerősödet egyben az egész, mind üzemképes jó állapotú készülék, az irányár kb. 60.000 forint. Sürgős lenne a válasz.Köszönettel"
Egyelőre várok a válaszára, hogy kitehetem-e az imélcímét.
Ezekről a készülékekről lenne szó:
Jól ismerem az eladót, tényleg igényes ember. Én csak azért nem veszem meg, mert már nem lenne hová tennem.