nekem inkább az a fura, hogy kiderült, Benkő előtt már jóval lehallgatták az illetőt. nocsak, mégis van anyaguk, bizonyítékuk? Mert lehet Benkő felvétele csak egy, ami napvilágra került...
Ezt csak akkor tudhatod ha kipróbálod egy ugyanolyan telefonnal, hogy milyet lehet vele készíteni. Csak így látatlanban megmondod, hogy nem lehet és kész? Nem érzitek, hogy kurva gyenge lábakon állnak ezek az ellentmondást nem tűrő kijelentéseitek? Az egyik benyögi, hogy Benkő mindent kamuzik, te jössz ezzel, hogy a kínai szarral nem lehet ilyet készíteni, stb. Öcsém, azért ez nem semmi.:)
Furcsa módon már 2009 februári és márciusi dokumentációk vannak azon személyek lehallgatásáról, akikről Benkő György mesélni kezdett.
Hogyan lehetséges, hogy hősünk a jegyzőkönyv szerint 2009. április 6-án sétál be az egyébként addig csak iwiwes-es nethuszárokat és tüntetéseken képbekerülő hazafiakat kergető köztársasági pribékekhez és teszi meg első vallomását a későbbi gyanúsítottakról de már 2009 februárjától (igazolhatóan) lehallgatja a hatóság a Benkő által gyanúba kevert személyeket és azok körét? S.József (akiről készültek a médiában bemutatott hangfelvételek) már 2009 február 27-től (!) hallgatták le bírói engedéllyel. Kijelenthetjük,hogy Benkő legalább 2 hónappal a hivatalos jegyzőkönyv felvétele előtt jelentett a rendőrségnek, hovatovább, esetlegesen szándékosan őt küldték S.József nyakára. A későbbi sztori,amit a médiában előadott és április 6-án jegyzőkönyvbe vettek,csak fedőtörténete a valóságnak.
Újságban látható a S.József lehallhatásáról szóló jegyzőkönyv.
Ezen a telefon dolgon meddig fognak még lovagolni? LEHET mobillal nagyon jó minőségű felvételt készíteni, magam is kipróbáltam már, kb olyan viszonyok mellett, mint ahogy Benkő leírta. Egy 2 éves LG-m van és nagyon jó lett a felvétel. Egyébként majd a tárgyalás után hiszek el bárkinek bármit, főleg nem a Szentkoronának akik persze véletlenül sem elfogultak és sohasem hazudnának.
Magyar Jelen: Kezünkbe került az első magyar terrorszervezetnek hirdetett csoport nyomozati anyaga
A Szent Korona Rádió és lapunk birtokába került a Magyarok Nyilai, vagy Hunnia-ügy, vagy csak egyszerűen Budaházyügynek nevezett büntetőeljárás 25 ezer oldalas nyomozati anyaga.
Címlapon:
A Szent Korona Rádió és lapunk birtokába került a Magyarok Nyilai, vagy Hunnia-ügy, vagy csak egyszerűen Budaházy-ügynek nevezett büntetőeljárás 25 ezer oldalas nyomozati anyaga. Folytatásokban ismertetjük a teljes dokumentációt, amelyből sok minden kiderül és sok, a nemzeti oldalon felállított, alaptalan összeesküvés-elmélet dugába dől. Elsőként Benkő György, a spicli szerepe tisztázódik. Kiderül, hogy a felvételek hogyan készültek, mi a szerepe az ügyben Benkőnek és hogy mitől is fél a köztársaság legbátrabb állampolgára. A jegyzőkönyvek és a lehallgatások dátumairól szóló, korábban államtitkot képező dokumentumok is mesélnek nekünk.
„ Benkő tényleg adott le jegyzőkönyv szerint CD-ket, de nyilvánvaló hazugság, hogy a telefonjával rögzítette őket. Elhisszük azt, hogy a gyanúsított autóját bepoloskázzák, lehallgatják, de a tanúnak megengedik, hogy a saját telefonjával készítsen felvételeket? Nem bizonyítható (nincs róla a nyomozati anyagban jegyzőkönyv), de egyértelmű, hogy „hősünk” autóját is bepoloskázták és így sikerült ilyen jó minőségű felvételeket készíteni. Ezt támasztja alá, hogy S. József egyik vallomásában kifejti, hogy nem látott soha, semmilyen telefont, pláne nem a műszerfalon."
tudod, hogy örök kételkedő maradok és nem tenném tűzbe a kezem senkiért.
egy véleményt írtam, mert a hsz-ei hihetőek. de ugyanakkor így írtam: "Ugyanis sokan nem értik, mi a baj azzal amit esetleg csináltak Budaházyék"
az" esetleg "nem véletlenül van ott, hiszen sokszor a legbiztosabbnak hitt dologról is kiderül, hogy tévedés!
De tudod ugyanannyira lehet tévedés Budaházyt is védeni és ha mindkét oldalt nézzük, Benkő ugyanúgy szenved kint, mint Budaházy bent.
És többen tartják hősnek Budaházyt, mint amennyien Benkőt, sőt.............hálásabb szerep kétes hősnek lenni, mint akár igaz ügy érdekében, de árulónak!
és igen, kimaradtam ebből, Budaházyval sosem foglalkoztam, de ha nem baj ebben az esetben mégis beleugrottam valamiért. Ha van egy szikrányi lehetőség, miszerint Benkőnek van igaza, akkor nagyobb szüksége van bátorításra, mint Budaházynak. Mert ha Budaházy ártatlan, akkor is úgy és olyan módon vállalta fel a dolgait és olyan irányba mozdított el tömegeket a magatartásával, ami veszélyes volt. Ezért vannak hívei, akik hősnek tartják, tehát jelenleg inkább mártír, mint egyszerű áldozat. Ez a fiatalember meg ha őszinte és igaz, akkor sem lesz se hős, se mártír és bármennyire is igaza lesz a nép radikálisabb része ebben az esetben árulónak fogja tartani.
Elolvastam a hsz-eid. Számomra azt tükrözik, hogy valóban az igazadat véded. Jó, hogy épp jársz erre a fórumra, nem csak emiatt regisztráltál. A hírek alapján nem lehet elhinni semmit, és mindig van a kételkedésnek létjogosultsága.
gondolom kínszenvedés neked az az idő, amíg ez az ügy húzódik, mert már nagyon szeretnéd, ha bizonyítva is lenne az igazad!
Nagyon sajnálom azokat, akik a hitük miatt felvállalnak olyan tetteket is, amiért tudván tudják: nagyon sokan köpködni és mocskolni fogják. De hisznek az igazságukban és vállalják a nehézségeket. Csak annyit mondok, kitartás. Ha olyan könnyű lenne helyesen cselekedni, akkor nem lenne értéke:-)
De remélem tudod, hogy nem fog megváltani téged az, ha kiderül az igazad?
Ugyanis sokan nem értik, mi a baj azzal amit esetleg csináltak Budaházyék. Ha tudatuk mélyén tudják, akkor sem ismernék el.
Nem látnák be, hogy akármilyen a politikusok többsége nem lehet az erőszak a fenyegetés a megfelelő eszköz ellenük harcolni. A népnek kell megtanulni a szavazással büntetni, jutalmazni de ahhoz meg kell tanulni bölcsen és tájékozottan voksolni! Ha a nép nem buta birka lesz, akkor az alkalmatlan embereknek nem ad teret. De mindig is lesznek, akiknek azok hősök, akik megpróbáltak szembe menni Gyurcsányékkal, és érthető ez az indulatuk. Tehát ne várj tőlük bocsánat kérést.