Látom sehol nem kapsz választ. Bár én még márványra-műkőre nem dolgoztam, de szerintem a fej mérete nem az anyagtól, hanem a gravírozandó mintától függ. Azt hiszem ennek az anyagnak is ugyanezekkel a gyémántszemcsés fejekkel esnék neki, és szerintem nem igényel ez sem hűtést, mivel csak a felületét dolgozod meg, nem melegszik az annyira, hogy ne bírná ki...
Szeretném megkérdezni, hátha van valaki aki itt már dolgozott márvánnal, a márvány hűtését és hogy mekkora illetve milyen gravírfejet ajánlanátok hozzá...
Ó és képek a portrékból amiket csináltam... Köszönet Anikónak a tanácsokért és a progiért :D
Azt szeretném kérdezni,hogy mennyi volt a postaköltség a fejek kiküldéséjért?Amúgy 500ft körül árulják a vasműszakiba db-ját ,de persze amikor venne az ember rittig az a válasz"most fogyott el".Ezért is köszi a címet.
Pontosan küldték a rendelést mindig. Ha valakit megriasztanának az árak, Én csak annyit mondok, hogy amíg gravíroztam és az innen rendelt fejeket használtam, nem volt velük semmi bajom. Viszont más, olcsóbb fejek hamar tönkrementek.
Szpidi! Nem bántottam egy szóval sem a dremelt :-) De amit Anett belinkelt, 3.-nak, az nem jó üvegre! Ami neked van az tökéletes, meg a dremel 300-is! Ők mindketten forognak, a linken lévő pedig üt, ahogy írtam is Anettnek! Tudod, már írtam neked egyszer, hogy az aksis is nagyon jó, amit Te használsz szerintem is, csak én azért nem azt szoktam ajánlani, mert gutaütést kapnék én magam is, ha épp nem lenne feltöltve, amikor kellene, vagy lemerülne munka közben.. Ez a dremel 300-zal nem fordulhat elő, és még nagyon sok házkörüli munkához is használható! Szóval a férjek-barátok-apuk is nagyon fognak örülni, ha az asszony ilyet akar ajándékba - a két legyet ütök egy csapásra elv alapján = örül az asszony is, meg jó lesz az az embernek is:-)
Örülök, hogy segíthettem! Ez az összeállítás tökéletes választás! Ehhez már csak a gyémántszemcsés csiszoló hegyek fognak kelleni, de azt sok helyen, sok félét tudsz venni. Természetesen ebből is minőségben a legjobb a dremel. Még egy kiegészítőt ajánlok, amit a blogon is írtam, az a multitokmány. Ez csak kényelmi kiegészítő, de nagyon hasznos...