Keresés

Részletes keresés

sin x Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2435
Te tényleg nem érted, hogy mekkora üvöltő nagy faszságot beszélsz?

Ezt pont te kérdezed, öcsike?

Egoizmus, hogy fontosabb az élelmiszerellátás, mint a te kényelmed?

Egoizmus, hogy az szennyezhet, aki neked hasznot hajt, aki meg nem, az meg dögöljön meg. Ez az egoizmus.
Az én kényelmem téged nem érint (tehát le is szállhatsz róla akár), mert én kb. havonta egyszer járok Budipesten, akkor is vonattal, tömegközlekedve. Tehát én még annyit sem füstölök az orrod alá, mint te amikor vidéken jársz. Javaslom, hogy te is ezt kövesd, ha vidékre esz a fene.
A kezelést illetően pedig, gondolom ez is amolyan kivetítés-féle lehet nálad, mint a hájas seggek emlegetése. :PP
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2429)
Nannics Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2434
mire gondolsz? Melyik ervedre nem valaszoltam, a seggfejre, arra, hogy allami munkahelyem van, vagy arra, hogy a papamama fog eltartani? Ha beirom, hogy monjuk aplono vagyok, vagy minosegellenor, akkor az erv lesz valamire? amugyis, barmit ideirhatok, mert nem tudod leellenorizni.
Nincs honnan visszavonulni, mert szerinted a sajat kenyelme erdekeben barkinek joga van azt a levegot mergezni, ahol masok is elnek. Ket kulonbozo velemeny, az enyem soha nem fog kozeliteni a tiedhez es a tied sem az enyemhez.

Persze, most megint fogsz jonni a 40 kiloval, en leirom harmadjara, hogy a 40 kilot cipelok tenyleg kenytelenek autoval menni, de nagyon keves 30as, mukormos, a pirosnal sminkelo szobafestomazolot lattam mar, ellenben ok eleg sokan ulnek autoban. Es nem baj, csak nem kell nemzetgazdasagi erveket keresni. Siman be kell vallani, hogy igen, en szarok az osszes tobbi masfelmillio ember egeszsegere.

S aztan jossz, hogy biztos ki sem mozdulok budapestrol, akkor en leirhatnam, hogy a munkam miatt az ev egyharmadat biztosan videken toltom, de meg ehhez sem kell nekem auto.

De most komolyan, van ennek ertelme? Mas az ertekrendunk. En hiaba valtam el es lennek jogosult duplacsaladi potlekra, soha nem fogok kerni, mert nem erzem azt, hogy raszorulok. Adjak olyan csaladoknak, akik raszorulnak. Jogilag jarna, de meg sem kerem. Nem tudom, hogy ez szamodra ertheto, vagy most en leszek a legnagyobb luzer. ((((:
Előzmény: sin x (2427)
sin x Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2433
De nehogy felszállj egy buszra, mert akinek a segge alatt nincs autó, az nem ember.

Te frankón hülye vagy, komolyan. Vagy csak írsz, olvasni nem olvasol? Ezer és ezer példát hoztunk a topikban, hogy hány olyan szakma és munka van, ahol a tömegközlekedés egyszerűen nem alternatíva. Te az ilyen hozzászólásokat egyszerűen átlapozod, mert nem fér bele a világképedbe?
Légy erős, akinek a tömegközlekedés a praktikusabb, és meg tudja oldani, az eddig is azt használta, mert a parkolás még sokkal kaotikusabb Budipesten, mint a tömegközlekedés. Az járt eddig is autóval, akinek nem megoldható a tömegközlekedés, vagy aránytalanul nagyobb terhet róna rá. Ezeknek az embereknek, viszont ne TE mondd meg, hogy mivel közlekedjenek, mert qrvára nem a to dolgod. Neked jogodban áll kussolni, meg elköltözni, ha be vagy tojva az egészséged miatt. Másokat kommandírozni, korlátozni viszont nem áll jogodban. Aki egy nagy városban él, az vegye figyelembe, hogy ez bizony hátrányokkal is jár, nem csak előnyökkel, és pofa be alapállás.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2413)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2432
15-18%-kal csökkent a forgalom, nem valami 200 fölötti érték.
Előzmény: Pitbull (2431)
Pitbull Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2431
15-18 % a 200 fölötti értékből az még mindig halottnak a csók.

Miskolci Smogriadó A Miskolci szakemberek szerint a fűtés és az utak sózása felelős elsősorban és nem a közlekedés.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2392)
Nannics Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2430
sehol nem irtam, hogy 40 kilos szerszamokat gyalog kell vinni. es tenyleg konkretan megertem, ha valaki 40 kilot nem akar/tud cipelni. ehhez tenyleg kell auto. de mondjuk a rozsadombrol a nyugatiba talan nem szukseges autoval jarni, vagy az oktogontol a blaharol szerszamok nelkul...(ez ket elo baratom peldaja, nem legbolkapottt)
es igen, kell takaritani a varost, szerintem ezt sem vitatja senki.
es azt sem, hogy a tomegkozlekedesben nagyon tre jarmuvek vannak.

de en erre mondtam azt, hogy ha lopok a boltbol egy kenyeret, akkor az nem buncselekmeny, mert masok meg a sokkal dragabb mp3lejatszot lopjak el?

es miert az en "erzelmi" reakcioim erthetoek nagyjabol? szerinted tenyleg normalis beszelgetes resze, ha valaki azt irja, hogy seggfej? vagy ez az ultimate erv?
Előzmény: csg67 (2410)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2429
Nekem a te egészséged és a te kajád pont annyira fontos, mint neked az, hogy én mivel járok munkába.

És ezek után te leírod a társadalmi szolidaritás kifejezést? Te tényleg nem érted, hogy mekkora üvöltő nagy faszságot beszélsz?

Nektek a társadalmi szolidaritás odáig terjed, hogy a kocsival munkábajárók rohadjanak inkább a tömegközlekedésben, de a kaját szállító teherautók, erőművek, gyárak azok szennyezhetnek tovább, mert a ti érdeketek úgy kívánja. És erre az egoizmusra még büszkék is vagytok.

Egoizmusra? Egoizmus, hogy fontosabb az élelmiszerellátás, mint a te kényelmed? Mondd csak, téged legalább kezelnek?
Előzmény: sin x (2424)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2428
,,Nektek a társadalmi szolidaritás odáig terjed, hogy a kocsival munkábajárók rohadjanak inkább a tömegközlekedésben, de a kaját szállító teherautók, erőművek, gyárak azok szennyezhetnek tovább, mert a ti érdeketek úgy kívánja. És erre az egoizmusra még büszkék is vagytok."

Fővárosi mentalitás. :-)
Előzmény: sin x (2424)
sin x Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2427
Ezt értsem úgy, hogy érved már annyi sincs mint eddig (pedig ez elég nagy szó), és most próbálsz "cizelláltan" visszavonulni? Legyen.
Előzmény: Nannics (2411)
csg67 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2426
Én ilyet nem mondtam, ne forgasd ki a szavaimat! Ma is ahhoz a kisebbséghez tartoztunk, akik csak páros rendszámmal közlekedtek és a holnapi elfoglaltságunkat is úgy próbáljuk megszervezni, hogy jogkövetően járjunk el.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2417)
subadubadu Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2425

Te fizeted az ő költségeit, vagy ő maga? Ha ő maga, akkor neked semmi közöd nincs ahhoz, hogy ő Q7-tel, vagy Opel-lal jár

Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2420)
sin x Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2424
Most mit ordítozol, félsz? Szorítsd meg a kisujjad.
Nekem a te egészséged és a te kajád pont annyira fontos, mint neked az, hogy én mivel járok munkába. Vagyis semennyire.
Nektek a társadalmi szolidaritás odáig terjed, hogy a kocsival munkábajárók rohadjanak inkább a tömegközlekedésben, de a kaját szállító teherautók, erőművek, gyárak azok szennyezhetnek tovább, mert a ti érdeketek úgy kívánja. És erre az egoizmusra még büszkék is vagytok.
Egyébként én soha nem megyek autóval munkába, tehát kár ordítanod, ettől még úgysem lesz igazad.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2408)
mb3rgyulolo Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2423
Akkor miért nem költözöl el, ha annyira fontos az egészséged? Attól, hogy nem mindig van szmogriadó, még az év másik 360 napján is k. egészségtelen a belváros.
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2422
Oké, öcskös, akkor úgynevezett párhuzammal nem próbálkozom nálad, mert látom a tőmondatoknál bonyolultabb nyelvi eszközöknél megakadsz.
Előzmény: masodike (2419)
csg67 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2421
Csakhogy egy elhagyott autóról nem derül ki, hogy valóban műszaki hiba miatt áll ott vagy sem (ha meg benne ülsz, akkor már nem parkolás). Éppen ezért szedik a parkolási díjat az autódért is, hiszen lehetséges, hogy egy olyanról van szó, ami kivételt képez (EURO 5, beteget szállított, stb) és úgy áll a parkolóban díjfizetés nélkül...
Előzmény: masodike (2414)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2420
Ebben kurva nagyot tévedsz, mert azzal a Q7-tel az én orrom alá fújja a mérgesgázokat, úgyhogy marhára van közöm hozzá.
Előzmény: subadubadu (2416)
masodike Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2419
pubi, akkor lehet másfele is menni. A rakparton meg nincsenek lakások.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2417)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2418
,,...inkább álljon le egy kétmilliós városban az élelmiszerszállítás.."
Jó az már csak 1.700 ezernek is. :-)
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2413)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2417
Mondd, csak ha árvízveszély miatt le van zárva rakpart, akkor elkezdesz vitatkozni a rendőrrel, hogy rakják azonnal arrébb a homokzsákokat, mert neked kerülő, ha másfele mégy? Hivatkozol arra, hogy márpedig neked egy megrendelőd várja ott a szervízt, azonnal engedjenek át?
Előzmény: csg67 (2410)
subadubadu Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2416
Van, akinek a Q7 a munkaeszköz, amihez neked vajmi kevés közöd van.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2406)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2415
,,....TALÁN AZÉRT, MERT AZ EGÉSZSÉG MEG AZ ÉLELMISZERELLÁTÁS VALAMIVEL FONTOSABB, ...."
Élelmiszer ellátás ?
Hát mé nem a fővárosi teherautókkal kezditek akkor ti is a levegő tisztítást ?
masodike Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2414
A kresz szerint nem várakozás. Innentől kezdve bíró és ügyyvéd kérdése.
Előzmény: csg67 (2412)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2413
Kívánom neked, hogy mindennap lakj jól, egyhetes tejjel és kenyérrel. De nehogy felszállj egy buszra, mert akinek a segge alatt nincs autó, az nem ember. Ti már komolyan minden arányérzéketeket elvesztettétek. El se hiszem, hogy arról folyik a vita, mi a fontosabb: hogy működjön az élelmiszerellátás, vagy hogy kétnaponta kocsi helyett tömegközlekedéssel kelljen munkába menni (ugyebár kizárólag szmogriadó esetén). És képesek vagytok oldalakon keresztül verni az asztalt, hogy inkább álljon le egy kétmilliós városban az élelmiszerszállítás, mint hogy korlátozni merjék a személyautó-forgalmat. A mentők meg a tűzoltók ne álljanak le, hogy ne kelljen buszozni?
Előzmény: masodike (2409)
csg67 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2412
Próbálj kirakni egy elakadás jelző háromszöget a kocsi ablakába/bekapcsolni egy vészvillogót és állj be/told be az autót egy parkolóba. Szerinted mit fog tenni a hiéna bácsi? Szerinted megnyeri a pert a Centrum/stb?
Előzmény: masodike (2404)
Nannics Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2411
egytlen okos, az en joletemert dolgozo sin_x! mit dolgozom? es az mekkora tavolsagra van az otthonomtol? ugy tunik, nagyon jolertesult vagy belolem! anyuci-apuci eltart!!! ((((: Annyira, de annyira, hogy csak na! (((:
Előzmény: sin x (2403)
csg67 Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2410
Nagyjából érthető érzelmi reakcióid vannak, de egy kicsit gondolj bele abba is, hogy akinek naponta más-más helyre kell mennie dolgozni esetenként egy rakás szerszámmal, eszközzel, az hogyan éli meg az autózás tilalmát? Én nagyon utálok vezetni (ennek ellenére ma már túl vagyok 450 km-en), de a munkám végzéséhez elengedhetetlen, mert egyszerűen a megrendelőink nem hajlandóak az irodánkba behozni a néhány tonnás gépeiket, amit meg kell javítanunk. És ha kiesik egy-egy nap, az bizony több százezer forintos veszteség a mi cégünknek is és a megrendelőknek is, amit nem térít meg senki, csupán azért, mert nem hagyhatom el a gépkocsival a cég telephelyét, hogy elmenjek vele vidékre/külföldre. Arról nem is beszélve, hogy a szálló por mennyiségét a város takarításával sokkal jobban lehetne csökkenteni, mint a forgalom korlátozásával (és ez szintén nem lehet pénz kérdése, mint ahogyan a mi kárunkra sem kíváncsi senki).

Valamint a tömegközlekedés megszüntetésével szintén jelentősen csökkenne a szálló por, és a tömegközlekedést jobbára tényleg azok használják akik csak a városon belül közlekednek, azt meg ugye ki lehet bírni szerinted. Szóval hülyeségeket le lehet vezetni bármiből...
Előzmény: Nannics (2394)
masodike Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2409
Igen az egészség mindennél fontosabb. Igy elég hetente egyszer árut szállítani a boltokba.
missparker Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2407
Aha, mert Magyarország tele van szélerőművekkel, napelemekkel, vízierőművekkel. Paks pedig a villamosenergiafelhasználás 40%-át adja. Szóval a maradék 60 miből van szerinted? Mind vízierőműből? :D

És, nézd, ezt a sok idiótát ott az Elténél, meg a Magyar Energiahivatalnál, ők is rosszul tudják, mondd el nekik, mi az igazság:
Villamosenergia termelés forrás megoszlása:

Forrás: http://technologia.chem.elte.hu/hu/tkurzus_kemiabsc/04_energia/04main.htm#04
Előzmény: Freeman (2395)
Very Little Gravitas Indeed Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2406
Deeeehogy. Nyilván azért sietnek így, hogy elcsípjék a buszt ... autóval csak a szorgos vállalkozók járnak, azért kell a Q7, hogy elbírja a negyven kilós szerszámosládát ...
Előzmény: missparker (2401)
sin x Creative Commons License 2009.01.12 0 0 2405
Azt tudom, hogy te mélyen megérted. De semmi probléma amúgy, csak nem értem mit hápogtok, ha rátok meg az egészségetekre ugyanúgy szarik valaki, mint ahogy ti tojtok másokra.
Előzmény: Very Little Gravitas Indeed (2402)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!