Minden, a BKV- hoz tartozó autóbuszgarázsnak nyílt külön topik, az elmúlt napokban... hát... Ne feledkezzünk el, az utolsó belvárosi trolibusz és autóbusz garázsról sem, amely a belváros főbb autóbusz vonalait látja el. Szívesen veszünk ebben a topikban minden egyes információt (képek, videók) a garázs autóbusz-kocsiparkjáról, de persze, a trolis barátaink se fogják vissza magukat, nyugodtan (mivel igenis köze van hozzá:P) osszák meg velünk a napi észrevételeiket (rendszámok és miegymás)... Szóval, jó szórakozást topiklakók:)
Akkor tényleg legyen már 196-os:)) Jöjjenek ide még a 47x-es ráncosok és Palotán felbérelünk biztonsági őröket akik vigyáznak rájuk:DD De pl. O818 állandóan 196A és eddig ahogy elnézem vele se tettek semmit.
Látom nagy kedvenc... amikor visszatért én is oda voltam érte, de már unom, hogy beszámíthatóság nélkül mindig F6- ot fut, mint ma is, és soha sincs sehol máshol, ráadásul BPO-341 topiktárssal beszéltük, hogy a városban a 30- as vonalán akárhol járunk, mindig vele futunk össze:S:P
Ha email címeded megadod, vagy megírod a t0927@freemail.hu-ra, akkor ígérem hamarosan küldünk képet. Elnézést, hogy elrohantunk, sajnos a sok kellemetlen tapasztalat miatt vagyunk óvatosak.
Kik fotóztak tegnap, 2009. 02. 08.-án, 13:50 és 14 óra között, 103-as buszt (IK280-ast), az Etele téren? Ráadásul, egymás mellől, egyszerre, mondhatnám: sztereóban. Amikor rájöttek, hogy észrevettem őket, gyorsan odébbálltak. Nem állt szándékomban bántani őket, sőt, még csak nem is haragszom. Egyiken pirosas kabát volt, a hátán kisebb méretü hátizsák. Aranyos párnak tűntek. Ellenben, ha a felvételek jók, csekélységem is igényt tart egy-egy példányra!
Hát igen, az ritka jó kétszázas lelőhely volt és a Deákon jól lehetett fotózni. Akkor volt a legjobb, amikor a kőbányások voltak többségben. A volvók valahogy nem oda valók voltak, nem is szerettem, amikor az jött nekem:( Egy "archív" felvétel 2008 tavaszáról:)