Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.23 0 0 87

No a párom most ért haza az enbé kft.-től, ahol szintén azt mondták, hogy igazából még nincs szerződésük a Cordiával, tehát érdemben nem tudunk tervezni!

Azt is mondták, hogy velünk együtt még csak 4 Cordiás vevő volt náluk.(vajon kik lehettek a többiek?:))

Azt hiszem a következő lépésben a Józseffel beszélünk inkább, hogy ha lehet csak

akkor küldjön egyeztetni, ha már mindenkivel fixálták pontosan a dolgokat és

megkötötték a szerződéseket, mert így sok értelme nincs, ha közben egy csomó minden változik ill. lehet hogy nem is ezek a partnerek csinálják, ha nem tudnak megegyezni.

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.23 0 0 86

Nálatok a konyhánál benne van a mosogató,csaptelep,fénycső? Árajánlatot adnak?

Mert én ma is beszéltem velük és azt mondják, majd csak később foglalkoznak a dologgal, mert tárgyalásban vannak a Cordiával. Adtak egy nem túl szép 2D-s"látvány-tervet", és azt a választ, hogy majd ha lezárulnak a tárgyalások értesítenek.Nektek milyen konyhagépet ajánlottak alapból?

Előzmény: adamsski (85)
adamsski Creative Commons License 2008.05.23 0 0 85
hali
mi ma voltunk egyeztetni az enbe-nel. Kiválasztottuk a csempét, csináltak szupi látványtervet. (már át is küldték) Elvileg a konyhának a látványterve is készül.
A decocerem csak a szanitereket adja. Megnéztük a parketát is, de szerintem azt mashol fogjuk beszerezni, mivel imho nem voltak olyan szépek. (pádául a decocerem-nel sokkal jobbak voltak)

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.23 0 0 84

Help! Hilfe! Apua! Segítség!

Akik voltak már egyeztetni csempe, konyha, ajtó, szaniter stb. ügyben azoknak

mik a tapasztalataik?

Szumóék ti azt írtátok, hogy kaptatok konyhabútor árajánlatot, a párom most volt,

de azt mondták nem adnak ajánlatot egyenlőre, mert tárgyalásban vannak a Cordiával. Azt sem értem, hogy hogyhogy nem konyhabútor tartozék a mosogató és

a csaptelep ill. a fénycső, miért más a tűzhely stb. mint  Cordiánál?

A fűrdőszobai zuhanyzónk ügyében összevissza küldözgetnek a Cordia azt mondja

a tervet a az enbé kft. ill. a decoceram készíti, ha velük beszélünk ők azt mondják

hogy ők márpedig biztos nem! Arról nem beszélve, hogy amit a Cordiánál alapfelszereltségnek mondanak, a beszállító partnereknél már a negyede csak az.

Törölt nick Creative Commons License 2008.05.14 0 0 83
Nem kellett nagyon utánanézni, mert minden, ami bulldog az nagyon érdekel. A kedvenceim. :) (A skót terrierek mellett. hihi)
Előzmény: szumoek (82)
szumoek Creative Commons License 2008.05.14 0 0 82
Nem tudtam, honnan tudod, de nagyon utánunknéztél :) Csak azért irogattam annyi hülyeséget, hogy meglegyen a 30 hozzászólás, és létrehozhassam ezt a fórumot.
Szumó egyébként kislány, csak kicsit fiús a neve:) Max. szumi nak hívjuk... :)
Előzmény: Törölt nick (81)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.14 0 0 81

Nagyon köszi a képeket. :) A "78"-as tökéletesen dokumentálja, hogy egy téglát se raktak le még a lakásunkba. Sebaj, most már csak mi jöhetünk. :D :D :D

Amúgy Szumó fotója tündéri a buldogos fórumon! :D :D De ha fiú, akkor ne áruld el neki, hogy tündéri, csak annyit mondj, hogy király. :D

Előzmény: szumoek (80)
szumoek Creative Commons License 2008.05.13 0 0 80
Szumó nem volt, majd legközelebb :)
szumoek Creative Commons License 2008.05.13 0 0 79
szumoek Creative Commons License 2008.05.13 0 0 78
szumoek Creative Commons License 2008.05.13 0 0 77
Előzmény: Törölt nick (76)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.13 0 0 76
Sziasztok!

Milyen volt a kirándulás? Na és buliztatok? :D Képek? *___* Kutyit is vittétek? :) Egyébként mi a neve a leendő Terrace házőrzőnek? :)
Előzmény: szumoek (75)
szumoek Creative Commons License 2008.05.09 0 0 75
Mi is jövünk 4 re! Visszük a gépet! Igazából nekünk csak a radiátor kiosztás hiányzott a tervről. A csempék kiválasztása egy késöbbi egyeztetés tárgya lesz. Kb. 1 hónap múlva. A konyhát is csak az új rajz elkészülte után tudjuk véglegesíteni, mert nálunk módosítja az új válaszfal.
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.09 0 0 74
Sziasztok!

De jó nektek! Ha lehet, akkor vigyetek fényképezőgépet, mert én, sajnos, nagyon sokáig nem tudok még kijutni. :(
A B épületet a nyugati oldalról is fotózzátok, kérlek, kérlek! :D

Szumoek, ez azt jelenti, hogy akkor még mindig nem voltak gépészeti tervek? Elvileg én a jövő héten mennék egyeztetésre, de későbbi időpontot kell kérnem. :( Csempét, egyebeket már lehetett választani, vagy az mikor lesz?
adamsski Creative Commons License 2008.05.09 0 0 73
OKes, holnap akkor 4 :)
RS - cordia Creative Commons License 2008.05.09 0 0 72

Akkor holnap 4 körül OK?

Én másfél hétmúlva megyek műszakira, de sokminden változtatás nincsen.

Előzmény: szumoek (70)
szumoek Creative Commons License 2008.05.08 0 0 71

Mi tegnap voltunk a válaszfalakat egyezetni, és egyenlőre velünk nagyon korrekt a Cordia. Minden meg lehetett oldani. Minimális felárral... :)

Jövő héten kapjuk meg (várhatóan) a megváltoztatott válaszfalakkal a terveket, és akkor már a gépész és vllamos terv is!

Vagy valaki már kapott ilyet?

Megkérdeztük a bejárást is, de csak hónap végére, vagy júni eljére igérték.

De jó lenne már bejutni...  :)

szumoek Creative Commons License 2008.05.08 0 0 70

Mi is jövünk! :)

Kinek volt a héten műszaki egyeztetése?

Előzmény: RS - cordia (69)
RS - cordia Creative Commons License 2008.05.07 0 0 69

4-5 körül? vagy legyen korábban kicsit?

Előzmény: adamsski (68)
adamsski Creative Commons License 2008.05.07 0 0 68
Oksa, szombaton mikor? :P
Előzmény: RS - cordia (67)
RS - cordia Creative Commons License 2008.05.06 0 0 67
Részemről rendben egy jó szombati háznézés :-)!
adamsski Creative Commons License 2008.05.05 0 0 66
Áhhh... a hétvégén utazás volt. Esetleg vki a most következő hétvégén?
szumoek Creative Commons License 2008.05.03 0 0 65
Ma sajnos nekünk is közbejött valami :(
Nekünk most már megépült a külső falunk!! Kihagyták a sok nagy teraszajtó - ablak helyét!! :) Tegnap jártunk arra, sajnos fényképező gép nélkül, de holnap elugrunk újra és csinálunk képeket!
Előzmény: Törölt nick (64)
Törölt nick Creative Commons License 2008.05.03 0 0 64
Sziasztok!

Bocsi, csak most jutottam internet közelbe. :( Sajnos, most egyéb elfoglaltság miatt egy jó darabig nem tudok kimenni. :(((( Feltétlenül nézzétek helyettem is! :) Aki tud az tegyen fel képet. :)
Jó kirándulást mindenkinek!
Előzmény: szumoek (63)
szumoek Creative Commons License 2008.05.01 0 0 63
o.iloinen, adamsski szombat??
szumoek Creative Commons License 2008.05.01 0 0 62
Sajnos ma nem. :( De a Te szomszédod is ott lesz szombaton. :)
Előzmény: RS - cordia (61)
RS - cordia Creative Commons License 2008.05.01 0 0 61
Ma du nem jó?
Előzmény: szumoek (60)
szumoek Creative Commons License 2008.05.01 0 0 60
Jön valaki szombaton Madárhegyre kis látogatásra? :)
szumoek Creative Commons License 2008.04.24 0 0 59

Hi!

Szerintem kérj ezzel a paraméterekkel a Cordiától közvetlenül árajánlatot, akár emailben. Gyorsan válaszolnak. Bruttó árakkal. :)

Nekünk az került a szerződésünkbe is amit igy megajánlottak.. :)

Előzmény: LeviP (58)
LeviP Creative Commons License 2008.04.24 0 0 58
Sziasztok,
mi még csak nézegetünk, de egyre zavarosabb a dolog, annyi féle projekt van, nehéz kiválasztani az ideálisat...
infót szeretnék kérni tőletek:a Cordia Terrace-ban 60 nm körüli, nappali +2 szobás, legalább 10nm-es erkélyes lakást mennyiért adnak kb?
más építkezéseknél már volt meglepetés, amikor kiderült, hogy a kedvezőnek tűnő ár áfa nélkül értendő, vagy rosszul volt bent a keresőben az adat stb...

szóval légyszi okosítsatok ki - ha nem túl indiszkrét a kérés - hogy mire számíthat az ember
köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!