No a párom most ért haza az enbé kft.-től, ahol szintén azt mondták, hogy igazából még nincs szerződésük a Cordiával, tehát érdemben nem tudunk tervezni!
Azt is mondták, hogy velünk együtt még csak 4 Cordiás vevő volt náluk.(vajon kik lehettek a többiek?:))
Azt hiszem a következő lépésben a Józseffel beszélünk inkább, hogy ha lehet csak
akkor küldjön egyeztetni, ha már mindenkivel fixálták pontosan a dolgokat és
megkötötték a szerződéseket, mert így sok értelme nincs, ha közben egy csomó minden változik ill. lehet hogy nem is ezek a partnerek csinálják, ha nem tudnak megegyezni.
Nálatok a konyhánál benne van a mosogató,csaptelep,fénycső? Árajánlatot adnak?
Mert én ma is beszéltem velük és azt mondják, majd csak később foglalkoznak a dologgal, mert tárgyalásban vannak a Cordiával. Adtak egy nem túl szép 2D-s"látvány-tervet", és azt a választ, hogy majd ha lezárulnak a tárgyalások értesítenek.Nektek milyen konyhagépet ajánlottak alapból?
hali mi ma voltunk egyeztetni az enbe-nel. Kiválasztottuk a csempét, csináltak szupi látványtervet. (már át is küldték) Elvileg a konyhának a látványterve is készül. A decocerem csak a szanitereket adja. Megnéztük a parketát is, de szerintem azt mashol fogjuk beszerezni, mivel imho nem voltak olyan szépek. (pádául a decocerem-nel sokkal jobbak voltak)
Akik voltak már egyeztetni csempe, konyha, ajtó, szaniter stb. ügyben azoknak
mik a tapasztalataik?
Szumóék ti azt írtátok, hogy kaptatok konyhabútor árajánlatot, a párom most volt,
de azt mondták nem adnak ajánlatot egyenlőre, mert tárgyalásban vannak a Cordiával. Azt sem értem, hogy hogyhogy nem konyhabútor tartozék a mosogató és
a csaptelep ill. a fénycső, miért más a tűzhely stb. mint Cordiánál?
A fűrdőszobai zuhanyzónk ügyében összevissza küldözgetnek a Cordia azt mondja
a tervet a az enbé kft. ill. a decoceram készíti, ha velük beszélünk ők azt mondják
hogy ők márpedig biztos nem! Arról nem beszélve, hogy amit a Cordiánál alapfelszereltségnek mondanak, a beszállító partnereknél már a negyede csak az.
Nem tudtam, honnan tudod, de nagyon utánunknéztél :) Csak azért irogattam annyi hülyeséget, hogy meglegyen a 30 hozzászólás, és létrehozhassam ezt a fórumot. Szumó egyébként kislány, csak kicsit fiús a neve:) Max. szumi nak hívjuk... :)
Nagyon köszi a képeket. :) A "78"-as tökéletesen dokumentálja, hogy egy téglát se raktak le még a lakásunkba. Sebaj, most már csak mi jöhetünk. :D :D :D
Amúgy Szumó fotója tündéri a buldogos fórumon! :D :D De ha fiú, akkor ne áruld el neki, hogy tündéri, csak annyit mondj, hogy király. :D
Mi is jövünk 4 re! Visszük a gépet! Igazából nekünk csak a radiátor kiosztás hiányzott a tervről. A csempék kiválasztása egy késöbbi egyeztetés tárgya lesz. Kb. 1 hónap múlva. A konyhát is csak az új rajz elkészülte után tudjuk véglegesíteni, mert nálunk módosítja az új válaszfal.
De jó nektek! Ha lehet, akkor vigyetek fényképezőgépet, mert én, sajnos, nagyon sokáig nem tudok még kijutni. :( A B épületet a nyugati oldalról is fotózzátok, kérlek, kérlek! :D
Szumoek, ez azt jelenti, hogy akkor még mindig nem voltak gépészeti tervek? Elvileg én a jövő héten mennék egyeztetésre, de későbbi időpontot kell kérnem. :( Csempét, egyebeket már lehetett választani, vagy az mikor lesz?
Ma sajnos nekünk is közbejött valami :( Nekünk most már megépült a külső falunk!! Kihagyták a sok nagy teraszajtó - ablak helyét!! :) Tegnap jártunk arra, sajnos fényképező gép nélkül, de holnap elugrunk újra és csinálunk képeket!
Bocsi, csak most jutottam internet közelbe. :( Sajnos, most egyéb elfoglaltság miatt egy jó darabig nem tudok kimenni. :(((( Feltétlenül nézzétek helyettem is! :) Aki tud az tegyen fel képet. :) Jó kirándulást mindenkinek!
Sziasztok, mi még csak nézegetünk, de egyre zavarosabb a dolog, annyi féle projekt van, nehéz kiválasztani az ideálisat... infót szeretnék kérni tőletek:a Cordia Terrace-ban 60 nm körüli, nappali +2 szobás, legalább 10nm-es erkélyes lakást mennyiért adnak kb? más építkezéseknél már volt meglepetés, amikor kiderült, hogy a kedvezőnek tűnő ár áfa nélkül értendő, vagy rosszul volt bent a keresőben az adat stb...
szóval légyszi okosítsatok ki - ha nem túl indiszkrét a kérés - hogy mire számíthat az ember köszi!