01 Bolton - Arsenal 2 02 Charlton (A2) - Newcastle 2 03 Fulham - Chelsea x 04 Wolverhampton (A2) - Liverpool x 05 Tottenham - Manchester United x 06 Parma (O2) - Reggina 1 07 Empoli (O2) - Roma 2 08 Chievo - Ancona (O2) 2 09 Lecce - Juventus 2 10 Milan - Udinese 1 11 Napoli - Fiorentina x 12 Sampdoria - Modena (O2) 2 13 Siena - Bologna x +1 Lazio - Internazionale x
A Leverkusen - Wolfsburg meccs volt tegnap, így ezen csapatok eredményeit nem fogadhatjuk el, azonban a többire időben tippeltél, tehát a szelvényed érvényes. Én ennek megfelelően fogom értékelni a fordulót, amennyiben a Capo nem vétóz meg. Ennyi jogosultságot engedjen meg nekem, ha már felvállaltam a játék szervezését. :)
Üdv. újra közöttünk, remélem jobban vagy már, de így ismeretlenül is jobbulást Neked!! Sok sikert a játék során!
Gondolatolvasóként próbáltam az értékelést megalkotni. :)
Egy kérdés: amikor vége az alapszakasznak (22 meccs), akkor újfent egy kör, vagy rájátszás (1-6, 7-12 vagy 1-4, 5-8, 9-12) következzen? Miként álmodtad meg anno? :)
Eredmények, táblázatok 1 forduló alapján - csemegézzetek!
Rögtön meg is kérdezem, hogy az extrában melyik pontszámítás legyen az alap? A (FaberK félénél a hazai csapat kap egy plusz pontot, és a pontok különbségéből számol eredményt a tábla - ahogy a Serie-A extra játékban.) Vagy csináljam meg mindig, mind a kettőt, úgy színesebb? Nos, majd meglátom, hogy mennyire lesz kedvem hozzá. :))
Remélem kuzin barátom meg lesz velem elégedve! Amennyiben hibát találtok, természetesen jelezzétek, és javítom. Köszi!
Még a mai nap jövök egy heti műsorral, csak közben meló is van... :)