Hát nekem csak eszembe jutottak a szép Brno-i emlékek mikor legutobb ott jártam, azaz voltam én már azóta csak átutazuba :-), de valami rossz érzésem van most :-(
Ha már Brno akkor itt van pár kedvcsináló fotó amit Brnóban csináltam, tudom, most Robert nem lesz ott, de majd lesz más :-)))) pia, jókedv, kacagás :-)))
Jajj Tokio Hotel...szóval, ha valaki meg akarja ismerni a másik orcámat (AZ IGAZI ÉNEM), látogasson el a Tokio Hotel-ismered? című topicra. Öröm lesz végigolvasni az én hozzászólásaimat :-]
Én hallottam egy-két pletyit a Georgiousz Mikaliousz koncertről. Szentűl meg vagy arról győződve, hogy végig az a burnyák ripacs énekelt? Több helyről is azt hallottam, hogy a magyar előzenekar távozni szándékozott volna de a biztonsági őrök nem engedtek senkit se be - se ki mondván, most megy el Georgiousz Mikaliousz. A Club54 tagjai értetlenkedtek, hogy lehat az, hogy most távozik GM, hiszen még a színpadon énekel. Csak nem dublőrje van ennek is mint a másik Michaelnek (a dzsexonnak). Akkor esélyes volt az is, hogy playback volt a dolog. Mondom, ezeket pletyka szinten hallottam, de állítólag valamelyik napilapban is (nem bulvárban) írtak erről.
A másik necces, hogy volt egy előre bejelentett 20-30 perces szünet is, addig ment a kivetítőn valami visszaszámlálás féle (final countdown). Addig GM biztos a férfi klotyóban ismerkedett :-D
Koncert előtt nem sokkal jött...koncert után (vagy közben) nem sokkal ment. Klasszikus 'basszátok meg csicska keleteurópaiak' feelingje volt így a dolognak. Állítólag azt is kifogásolta, hogy milyen kevesen voltatok? Hát vegye már észre, hogy leszálló ágban van már ő is. Már csak a nosztalgiából él meg: a 25 éves pályafutásának legszebb bugyibatúrós dalaiból :-))))