A no thanx név tényleg ötletes, a menedzser nagyon eltalálta a koncepciót, de nem bírta megvalósítani, mert nem talált hozzá tehetséges fiatalokat. Illetve meg bírja valósítani, hisz tehetségre nincs szükség ebben az országban ahhoz, hogy sztár legyél.
Három dolog kell a sztársághoz: pénz, pénz és egy kis pénz :DDD
Mondjuk az igaz, hogy a Toki Hotel az nagyon klafa, nekem a húgom mutatta, nagyon tetszett a zenéjük, az énekescsaj meg tök jól néz ki benne, és nagyon érdekes hangja van. De nekem a No Thanx is tetszik. És ha megfigyeled, azért van a nevüknek rejtett mondanivalója is, mégpedig az, hogy nem kellenek a tankok, csak ilyen lazán, fiatalosan írják. Ebből is látszik, hogy érett gondolkodású srácok, nem pedig valami megcsinált zenekar.
Nem érzem magam irígynek, az irígység egy felesleges és szánalmas érzés. Amíg vannak vágyaim, céljaim, azon leszek, hogy elérjem őket. És ez irígységgel lehetetlen.
Nem vagyok metálos, mindenféle zenét meghallgatok és úgy döntöm el tetszik-e vagy sem. Ezt is meghallgattam és nevetségesnek tartom, mert nagyon gyenge utánzata a német Tokio hotelnek. A TH egyébként egész tűrhető, de ez a magyar baromkodás se nem új, se nem eredeti.
Nem is vagyok kiábrándult, majd 20 év múlva lehetek az max, amikor Whisky-be folytom majd az addigra felgyülemlett bánatom egy belvárosi bárban :DDDDD
Szerintem irigy vagy, ráadásul 19 évesen te már mindent láttál, mi? Hát tudd meg, hogy én ugyan nem vagyok annyi mint te, de tudom, hogy még nagyon sokat kell ahhoz tapasztaljak, hogy így kiábránduljak az emberekből. Majd, ha huszonöt leszek, talán. Te metálos vagy, vagy mi?
egyszerűen elképesztő ez a riadt kapálózás. berobban valami újszerű, valami, ami végre felrúgja a kliséket, progresszíven nyúl a zene lényegéhez és máris elkezdődik a sárdobálás. ez magyarország. sajnos.
Hát nagy szükség is van már egy új nemzedékre, amelyik gondolkodik és cselekszik is. De ha ez az új nemzedék, akkor nagy baj lesz. A bulvárnemzedék gondolata valóban félelmetes.