Keresés

Részletes keresés

Havasnagyúr Creative Commons License 2013.12.04 0 0 1298

Sziasztok! 
Kezdő konzolos vagyok és a live-rol lenne egy kérdésem! 
Asszonnyal szoktunk split screenben játszani (pl cod,halo stb) ha veszek egy live előfizetést akkor split screenben tudunk netes szerveren is játszani? vagy minden karaterhez külön előfizetés kellene hogy ez lehetséges legyen? 
köszi előre is! :)

Degeczi Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1297

még egy (számomra) elszomorító hátránya: nincs megfizethető és jó kormány hozzá! :-(((

így aztán cseszheti az ember, hogy van F1 széria vagy amúgy egész jó autós játékok (különösen a Forza-k), hüvelykujjal irányítva egészen más érzés (és persze nem is olyan precíz)

különösen fájó, hogy a korábbi Xbox kontrollerek sem maradtak kompatibilisek, mert ahhoz még voltak elérhetően jó kormányok

a Sony ebből a szempontból lényegesen különb: a legtöbb kormány PC/PS3 kompatibilis

Előzmény: mukunda (1294)
ohceef Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1296

:DDD
Nem is tudom igazán hol kezdjem! :)
2 éve múlt, hogy meg van a masina, de még egyetlen tüsszentést sem adott... Pedig volt, hogy a lányok nyüstölték éjjel-nappal...
Szóval se piros led, se cd-dvd összekarcolás, utóbbi legfeljebb használat közben előforduló baleset, de azt gondolom, hogy ezt nem lehet a box tervezési hibájának felróni.
Én nem internetezem vele. Arra ott a telefonom, táblagép, laptop, asztali gép (utóbbiból 3db). Vannak márt tört szerók, amik szerintem sokkal jobbak, mint a hivatalos. :P
A "kevés exkluzív játék" felétek mit takar egészen pontosan??? Ma már előbb jelenik meg egy komolyabb játék (battlefield, Call of Duty, Need For Speed, Dirt stb) soronkövetkező része Xboxra, mint PC-re vgay egyéb konzolra.
Eddig ugye a PC-s verziót optimalizálták konzolra, mostmár konzolról írják át PC-re...
Egy konzolnak mindig hangos a működtetése. Főleg, ha házimozin keresztül hangosítjuk ki! :P
A másik a Live... Képzeld, ha minden szolgáltatást ingyen adnának....
A pénztárcádhoz mérten megvehetsz bármilyen autót... Szerintem egyetlen tankolásnál sem reklamálnál még egyik benzinkúton sem, hogy "miért nem adják a benzint ingyen"? :P
Hogy a fenti megjegyzéseimmel mennyi negatívumot lőttünk ki szerintem csak tőled függ.

Az egyetlen negatívum szerintem, hogy a sony blueray technológiáját nem kaphatja meg (vagy csak a májkrofos köcsögösködik, és már csak dacból sem vásárolják meg a licenszét)

Előzmény: mukunda (1294)
ohceef Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1295

Örülök, hogy sikerült!
Jó szórakozást nektek! :)

Előzmény: bleró (1293)
mukunda Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1294

Realítás ???

Xbox 360 pozitívumok:

• olcsóbb és a különböző kiegészítők, valamint játékok is olcsóbbak
  • szélesebb terméktámogatás, hála az Xbox Magyarországnak
  • Kinect szenzor és a játékai jobban kezelhetőbbek, szabadabb mozgást, nagyobb szórakozást ígér
  • Xbox Live rendszere, amely lehető teszi, hogy filmeket, zenéket, képeket, vagy játékokat töltsünk le, illetve hogy online játszhassunk
  • több játék van hozzá, legyen szó akár DVD tokos, vagy letölthető címekről
  • levásárolható pontrendszere van, amelyet a játékokon belül található Achievement-ek (Trófeák) segítségével tudunk megszerezni.

Xbox 360 negatívumok:

• több szempontból problémás lehet (ventilátor hűtőjének problémája = túlmelegedés, piros LED hiba, karcolhatja a DVD-t/CD-t)
  • az Xbox Live számos funkciója fizetős, tehát korlátoltak az internetezési, letöltési és játékos lehetőségek
  • gyengébb hardware
  • kevesebb exkluzív játék
  • bizonyos esetekben hangos lehet a működtetése
bleró Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1293

Nagy a boldogság neked köszönhetően ,síker minden téren.Megy az írott játék is.Mégegyszer köszönjük a tanácsokat!

Előzmény: ohceef (1291)
bleró Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1292

Köszi szépen ,nagy király vagy!!!!!!!

Előzmény: ohceef (1290)
ohceef Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1291

Hogy írott játékot viszi-e? Ez ügyben a szerelőt kell interjúvolni, hogy a meghajtót "flashelte"-e?

Előzmény: bleró (1289)
ohceef Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1290

Értelek!
Akkor nem lesz könnyű dolgunk! :)
Itt van az exiso! (csak egy klikkelés)
A már letöltött játékot is nagy valószínűséggel ki kell csomagolni winrar-ral.
Majd az exiso-ba be kell tallózni a kicsomagolandó fájlt (játék neve.iso).
Alatta pedig ki kell választani a mentés helyét, majd elindítani a "futtat" gombbal.
Ezt akár lehet már a pendrive-ra is készíteni, de előtte érdemes rajta létrehozni egy "Games" mappát, majd erre csomagolni. Arra ügyelni kell, hogy a pendrive nem lehet kisebb a kicsomagolt játék méreténél, tehát minimum a 16GB az ajánlott, melyet FAT32-be kell formázni (NTFS fájlrendszerűt nem látja az xbox).
Ezt szépen bedugjuk a boxba, majd elindítjuk a gépet. A megjelenő menüben kiválasztjuk a "kellékek-> Fájlkezelőt"
Itt kiválasztjuk az "USB0"-t, belépünk a Games mappába, Játék nevére navigálunk, majd a default.xex fájlra klikkelünk, és ha kis szerencsénk van, elindul a játék.

Az a baj, hogy ezt itt nagyon nehéz leírni, hogy tényleg szájbarágós legyen a mondandó...! :(

Előzmény: bleró (1289)
bleró Creative Commons License 2013.11.30 0 0 1289

Szia! A gond az, kicsit más generáció vagyok,kicsit le vagyok maradva.A fiamé a gép.Már ott kezdődik a problem,hogy az exiso progit sem tudom letölteni sehonnan.Vagy nem létező linkre visz a kereső vagy miútán elkezdem kicsomagolni,akkor irja hogy nem megfelelő az office betűkészlete.Na ez nekem kínai.Másik kérdés lehet a gépemmel,így hogy megcsinálták,írott játékot játszani?Előre is köszi.

Előzmény: ohceef (1288)
ohceef Creative Commons License 2013.11.29 0 0 1288

Hú...! Leírások tömkelege áll rendelkezésre a neten...!

Szerencsés vagy! Én mindössze kaptam egy "gyorstalpalót" ott helyben, ahol megmutatta a kezellését a freestyle-nak, meg guglizzak rá a "rgh kezdőknek" szavakra... :(de egyébként tudom tovább ajánlani, sok érdekesség lesz ott, csak kapkodod a fejed, és megrémülsz a sok információtól)
Szükséged van segédprogramra, amivel a játékokat ki tudod csomagolni *.iso formátumból.
Itt találsz jó néhány videót, hogy mit hogyan kell csinálni.
Azt hiszem ha közben látod is, akkor az többet ér minden leírt mondatnál. Szó esik többek közt a használandó program(ok)ról is.
Ha pedig valami nem jött le a videókon látottak után, kérdezz nyugodtan, megpróbálunk segíteni! :)

Előzmény: bleró (1287)
bleró Creative Commons License 2013.11.28 0 0 1287

Szia!Meg lett csináltatva a gépre az rgh.Most jön a neheze.Kaptam hozzá útmutatót,de nem sokra megyek vele.Segítség kellene abban hogy tudok pl. pendrive-ről játékot feltenni a gépre,hogy tudjunk vele játszani.Ha lehet minnél részletesebben írd le,mert még soha nem csináltam.Köszönöm a segítséget.

Előzmény: ohceef (1272)
ohceef Creative Commons License 2013.11.27 0 0 1286

Jól kezdődik a mondatod: "azt hallottam"...
Aki csinálta, annak vajon mi érdeke fűződne hozzá? Szerintem az én szervizesemnek bőven sokkal jobb szórakozásai akadnak nap, mint nap, mint pl engem megfigyelni. :D

Végeredményben nem kivitelezhetetlen. Ám jó pár technikai problémát meg kell oldania, mint pl a box fellelése a hálózaton. Általában a gépet routereken keresztül csatlakoztatjuk, tehát abban elvileg van tűzfal, és nem kell félni használni! :P
De az "azt hallottam"-ból kiindulva ne vegyünk kamerás mobilt vagy webkamerás laptopot, hiszen azokon keresztül is láthatóvá válhatnánk.
Szerintem kicsit túl van lihegve!

Előzmény: papikapaprika (1285)
papikapaprika Creative Commons License 2013.11.27 0 0 1285

Sziasztok.

Azt hallottam,hogy ha az Xbox 360 kinectes géped RGH-s,akkor aki csinálta vagy más személyek az internet csatlakozáson keresztűl be tudnak lépni a gépedbe és a kinecten átt látják mit csinálsz.

Szerintetek igaz?

Köszi a válaszokat.

Moni222 Creative Commons License 2013.11.22 0 0 1284

Sziasztok!

Érdekelne valakit játéklehetőség moziban jutányos áron?

Playstation 3 vagy Xbox 360 konzolokkal lehet játszani barátokkal, ismerősökkel vagy a családdal együtt:)

Az élménynek a III. kerületi Átrium Eurocenter Sony Mozi vagy a IX. kerületi Lurdy Mozi ad otthont.

A bérlés 2 órás időtartamra szól.
Kiváló minőségű hangrendszer, Kényelmes, stadionszerűen elhelyezett székek gondoskodnak a felejthetetlen élményről!

A helyszínen biztosítanak 2 db kontrollert. Neked csak a játékot kell hoznod.
Amennyiben többen szeretnétek játszani, hozzatok magatokkal pluszba további irányítókarokat.

Eredeti ára 18.000Ft, mi 11500-ért eladnánk.Remek ajándék lehet bárkinek!

.Azért adjuk el, mert ajándékba kaptuk, de nincs rá szükségünk.

Akár személyesen a játékhelyszínen átadjuk! (hogy az érvényességéről és valódiságáról meggyőződhess)

Érd:06-harminc-három-80-hetvennyolc-74

-760 Creative Commons License 2013.11.20 0 0 1283

Üdvözlet Mindenkinek!

Ezen a fórumon új "benéző" vagyok, de örülök, hogy létezik. Aztán, hogy jót kérdezek-e kiderül.

Órák óta ülök a gép előtt, játékvásárlás előtt állok. Olyan játékokat keresek az xbox-omhoz, amivel tudok játszani a kedvesemmel is. Elsősorban mászkálós játékok érdekelnének és hogy ketten is játszhassunk. De a sporton, meg a háborús/lövöldözős játékokon kívül szóba jöhet más is. Én elvagyok a Fifa 14-el, de szeretnénk együtt is játszani, szeretném ha Ő is jól érezné magát.

Láttam olyat, hogy Rayman, meg Shrek, ezeket ismeritek? Kinekt nincs, és nem letölteni szeretném a játékot.

Lehet már lerágott csont a fórumon de nem szeretnék oldalakat visszaolvasni ez ügyben.

Ha rossz helyen kérdezem elnézést!

Köszönöm a segítséget.

mediumangus Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1282

Koszonom szépen!

Előzmény: ohceef (1281)
ohceef Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1281

Ja a szervizigény: ez ma már eléggé felejtős, mert nagyon kiforrott technikák ezek!
Az one hozhat e téren majd magával némi galibákat, hiszen azok még ugye nem működtek órákat, de remélhetőleg tanultak az elődök gyerekbetegségeiből.
Ps-nél emlékeim szerint kell a segédeszköz a mozgásérzékelős játékokhoz. (hehe, az egyik ismerősöm kölyke berepesztette az lcd tv kijelzőjét, mert beledobta a kütyüt, vehetett újat)
Nálam a kinect volt a nyerő, mert semmi nem kell se kézbe, se lábra, és abszolút a szabadság élményét (is) nyújtja)

Előzmény: mediumangus (1278)
ohceef Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1280

Az is nagy baj, hogy néha egy borító tök csábító tud lenni (ugye el kell tudni adni a szart is).
Én nem szórakozom: letöltöm a francba. Nagyon sok esetben napokig izzadom lefelé, és szerintem a villany terén olykor már karcolgatjuk a dvd tok árát... De sajnos így is némelyik akkora szar, hogy megy is nem sokkal a kipróbálás után a levesbe, mert szinte élvezhetetlen, használhatatlan. Szar a hang (comodore-os korszakot idézi), bugyuta a grafika, irányíthatatlan vagy szokatlan, esetleg unalmas a játékmenet.
Az ilyeneket pedig megvenni igen gáz lenne, mert még megszabadulni sem lehet tőle egyszerű! :D

Előzmény: sajtmedve (1275)
ohceef Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1279

Igazából, hogy kinek ps, kinek xbox, ezt mindenki önmaga dönti el!
Az xbox one elég gáz választás, főleg, hogy előrendelhető, így arra még túl sok játék nem érkezik az idén! Az ára? Inkább hanyagoljuk!
Szóval egy xbox 360 topikban igen nehéz neked választ adni, hogy melyiket szeresd, nyilván sok az elfogultság e tekintetben ezen a fertályon!
A letöltéseket illetőleg nincsen vele semmi gon! Van rá minden, ami szem, szájnak ingere.
Szerintem úgy jársz a legjobban, ha meglátogatsz egy media marktot avyg saturn-t vagy bármely üzletet, ahol ki lehet próbálni a konzolokat.
Grafikában túl nagy különbséget nem fogsz látni (találsz összehasonlító videókat a jutúbon), inkább az irányítókar ergonómiájában vagy a mozgásérzékelőben vannak számottevő különbségek.
Az egyik ismerősöm is éppen konzol vásárlásra adta a fejét, de ő ps3-at szeretne veni (neki állítása szerint jobban kézreáll a ps irányítókarja). Ízlések, és ficamok kérdése csupán...
Gödöllőn a Sony-ban dolgoztak ismerőseim (míg be nem zárt). Ők azt tartották, hogy műszaki dolgot bármit, csak Sony-t ne (ott rakták össze, és látták mi kerül bele). Hogy azóta ebben történt-e változás, ezt sem tudom. (erről ps topikban bne írj, mert elevenen felfalnak) :)))
Hogy az írott/letöltött játékokat melyiken egyszerűbb futtatni, erről nem tudok neked nyilatkozni, nyilván xbox topikban vagyunk, nekem is ez van itthon.
Flashelt a meghajtó, rgh-zott a gép, így pofon egyszerűen tudom futattni a külső meghajtóra kicsomagolt játékokat, s így még a régiófüggő dolgok is simán elindulnak, mert az optikai meghajtó kimarad az életemből. :P
Hogy ez hogy működik ps-nél, ezt szerintem érdeklődd meg egy ps-es topikban! :)

Sikeres választást kívánok!

Előzmény: mediumangus (1278)
mediumangus Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1278

Köszi, bár még mindig nem tudom, melyiket vegyem...

(Xbox 360,One? ...PS 3,4?)

Előzmény: borgasz (1277)
borgasz Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1277

Csak egy plusz kiegészítés.

Ha veszel mellé live gold tagságot (kb 1000 Ft/hó ) akkor (bár írtad, hogy ennek számodra nincs jelentősége:) ) havonta két teljes verziós játékot tudsz letölteni díjmentesen.

Igaz, nem tudom meddig fog tartani ez az ajánlat, illetve a játékokat nem tudod kiválasztani.

Előzmény: mediumangus (1274)
mediumangus Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1276

köszi... bár engem a "legális" kifejezés hidegen hagy a konzolokkal kapcsolatban :)

Előzmény: sajtmedve (1275)
sajtmedve Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1275

szia. hasonló helyzetben voltam tavaly karácsony előtt (gyerekek 6, 8 voltak)

Vettem 3-4 játékot, a többit pedig előzetesben letöltöttem.

A gyerekeknek nincs kellő türelmük hozzá, így az előzetes teljesen tökéletesen megfelelt nekik.

Ez pedig ingyen van és teljesen legális.

Ha nagyon nagyon szeretnének egy játékot, akkor azt megveszem nekik valamilyen alkalomra.

Minden egyébre ott van az előzetes.

Előzmény: mediumangus (1274)
mediumangus Creative Commons License 2013.11.18 0 0 1274

Sziasztok,

Konzol vásárlás előtt állok (2014 jan-feb), segítséget kérek. (34 éves vagyok, 7,4,1 éves gyerekekkel, 100 éve PS-em volt)

Játszottam haveroknál kinect partikat, nagyon bejött, asszony és a baráti társaság is imádja, gyerekek is, nem mellesleg az egyéb játékok is lenyűgöznek.

Szóval:

Nem tudom, mit vegyek. Az egyszeri befektetés a konzolba nem okoz gondot, azonban nem akarok csilliárdokat kifizetni a következő években játékokra, talán ez elkerülhető. (Letöltés, ncore van, azt látom, nem tudom, mennyire simán működik ez a 360-al?)

Azt látom hogy az eljövendő One egy más szintet hoz a mozgásérzékelős játékokba, de lesz rá játék? Nyilván egy jó darabig nem lesz kalózkodás, így minden játék aranyárban lesz.. megéri?

Szervízigény? Strapabírás? Élmény?

Segítsetek legyetek oly' kedvesek, akár linkkel, összefoglalóval, vagy akár javaslatokkal.

Köszi!

A.

ohceef Creative Commons License 2013.11.16 0 0 1273

Hát, gyakorlatilag mindent tudsz, hisz eldöntötted! :)
A téma adott: itt már csak a pénztárca dönt, hogy 4 vagy 250 gigásat veszel-e belőle! (külső vinyó lehet akár TB-os is, csak FAT32-re kell fprmázni)
Ha  van konkrét kérdésed, szerintem valaki mindig jár erre, s ha tud válaszolni fog. :)

Előzmény: Törölt nick (1270)
ohceef Creative Commons License 2013.11.16 0 0 1272

Én konkrétan fefétől vettem (újpnnan, flashelve két éve karácsonyra a lányoknak). Azóta RGH-ztuk. Nem gányol, nem mókol. Semmi gondom azóta sem a boxszal.
Szerintem szinte minden kerületben akad megbízható konzolszervizes!
érdemes nézegetni a vaterát, a hardveraprót, mert ezeken a helyeken rendszeresen hirdetnek, de a gugli is jó barát tud lenni e tekintetben is! :)

Előzmény: bleró (1271)
bleró Creative Commons License 2013.11.15 0 0 1271

Szia!Köszi a segítséget én a 16.ker-ben lakom.Tehát a 4.ker sem nagy távolság,fő hogy megbízható legyen a szakember.Tehát megköszönném,ha tudnál segíteni a szerelőt illetően.Előre is köszönöm.

Előzmény: ohceef (1260)
Törölt nick Creative Commons License 2013.11.13 0 0 1270

Sziasztok, semmit sem értek az xboxhoz, kérlek nézzétek, el a fiamnak szeretnék venni egyet karácsonyra, de nem tudom milyet szaban milyet nem, addig eljutottta, hogy rgh-zni kell meg flash.el ni, vagy Wasabi 360 optikai meghajtó emulátor t venni, de pár tanácsnak örülnék. a játékokat merevlemezre tölteném.

sajtmedve Creative Commons License 2013.11.11 0 0 1269

sziasztok.

Melyik XBOX-360 repülőgépszimulátor van a legközelebb a MS flight simulator-hoz?

Sajnos olyan gépet nem tudok most venni amin stabilan elfut a X-es, viszont xbox360 van a családban és akkor ahhoz vennék játékot. Feltéve ha van tapasztalatotok.

Köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!