Keresés

Részletes keresés

gyalogbagoly Creative Commons License 2010.06.17 0 0 2998
Bocs, hogy itt szerencsétlenkedem, de mi a tökért nem sikerül? Nagyon idegesít. Valaki segítsen, mert ez úgy tűnik, meghaladja a képességeimet...
gyalogbagoly Creative Commons License 2010.06.17 0 0 2997

csincsilla72 Creative Commons License 2010.06.17 0 0 2996

Yaan senior nálam Tim Roth, Giin pedig Aaron Erckhart.

Szunya Creative Commons License 2010.06.17 0 0 2995
Shee Martin nálam Martin Sheen, lehet, hogy a név hasonlóság miatt...
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2994
Nem, azt írtam, hogy akit én szeretnék Rundinak, az már meghalt :)
Előzmény: Enelen (2990)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2993
Mert nem rá gondoltam, a manóba is már, biztos Freud volt, mert Sir Anthony meg szerintem jó Armoin lenne :) Dennis Hopper, na. Eltérítették az idegpályáimon futó információt :)
Előzmény: karbalán (2989)
Totyizselé Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2992

itt a trailer szerinti szereposztás:

Yaan/Paul - Jake Gyllenhaal

Judy - Saoirse Ronan

Giin Raas - Liam Neeson

Yaan Raas sr. - Ralph Fiennes

Ghana Rundi - Alan Rickman

Shee Martin - Aaron Eckhart

Én se Rundit, se az idősebb Yaant nem ilyennek képzeltem. Rundit valahogy katonásabbnak, Yaant kövérebbnek és petyhüdtebbnek képzeltem.

Néhány kép Treat Williamsről. Lehet válogatni.

Előzmény: Enelen (2990)
gyalogbagoly Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2991

Az előzőhöz is szerettem volna képet mellékelni, de nem sikerült. Megpróbálom újra, de ha csak a nagy semmi lesz ott, akkor segítséget kérek.

Szóval Treat Williams

Enelen Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2990
De mondjuk nem elég pszichopata :) Az igaz, hogy abban nagyon durva volt, emlékszem, tövig rágtam a körmeimet, mikor Johnny Depp csak kornyikált meg kornyikált és nem. Bírta. Végre. Elvágni. A torkát!

De ott is inkább olyan kedves nagypapásat játszott, csak a helyzet volt hányingert keltő.

Ja, és ne dobáljatok meg nagyon rohadt paradicsommal, de én Rundit, fellépésre bírtam. Meg Shee Martynt is. Olyan Voldi-módon: elismerem, hogy legjobb lett volna, ha még egész ifjú korukban sajnálatos baleset éri őket, rosszabb esetben később kerül valami emészthetetlen a kajájukba, de a látható viselkedésük szimpatikus volt. Aztán lehet, hogy ha elolvasom végre a négyest akkor megváltozik a véleményem.

Ja és hallod? A frász jött rám, mikor olvastam, hogy Rundi ugyan jó, de már meghalt... Alan Rickman?! Ne már!?

Kinek néztétek azt a Rundit? Most állítottam meg ott a videót és bizony azt írja, h Ricman as Rundi...
Előzmény: Törölt nick (2986)
karbalán Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2989
Anthony Hopkins köszöni szépen, jó egészségnek örvend. :)
Előzmény: Törölt nick (2984)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2988
Ámokfutok
Mondjuk a filmmel lehetnek olyan problémák, hogy a nézőnek simán lelepleződnek átfedések, mondjuk Meenain...
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2987
De mondjuk Rundi sem az a kedves karakter, ráadásul többször is van utalás a hideg kék szemeire, szóval legyen még mindig Ralph Rundi, és Yaan sr-nak keressünk valaki borzalmas alakot :)
Előzmény: Törölt nick (2986)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2986
Szerintem simán tudna utálatos lenni, legalábbis a Sweeney Todd-ban eléggé felfordult tőle a gyomrom :)

De persze meghajlok a Piton fan club előtt :DDDD
Előzmény: Enelen (2985)
Enelen Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2985
De nem elég utálatos, ami már csak abból is látható, hogy a hideg, gonosz, kicsinyes, genyadék Pitonba a nézők fele beleszeretett, amint meglátta.

Én ki nem állhatom Yaan Sr.-t, és szeretném, ha ez így is maradna. Fiennest se csípem, hiába hideg-szép. Nálam összepasszolnak :)
Előzmény: Törölt nick (2984)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2984
Viszont mivel az én Rundi jelöltem (Anthony Hopkins, egyébként) sajnos meghalt, lehetne Voldemort Rundi :) és (tudom, hogy most a Piton rajongók utálni fognak, de akkor is) Alan Rickman lehetne Yaan sr. Nagyon jól tudna hozni egy karvalyszerű, hideg figurát szerintem.
Előzmény: Totyizselé (2983)
Totyizselé Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2983

Tobbeltnek talán túl fiatal. Őt idősebbnek képzeltem.

A trailerből aki nagyon nem jött be nekem, az Ralph Fiennes. Ő egyáltalán nem idősebb Yaan-os.

Előzmény: Cinnamon (2978)
Enelen Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2982
Hát igen, én is megnézek évente úgy átlag 4-5 filmet (dvd-ről), a tévét csak akkor látom, mikor port kell róla törölni, szal én is nagyon képben vagyok színészekből :D De szívesen szavazok a javaslatokra.

Eta, te meg feltehetnél egy képet, hogy mégis milyennek képzeled azt, h cseppet vágott szemű, de fehér bőrű, hosszú orrú (!), és szőke-világosbarna hajú egyén? Nagyon világos szemekkel? Nekem most hirtelen a hunok ugrottak be, de azok meg se nem szőke, se nem világos bőrű... Heh, nem tudom, miért pont azok jutottak eszembe :D El nem tudom képzelni, de végülis így valahogy írtad le a Raas családot. Tudja valaki egy akármilyen képpel bizonyítani, hogy ez kivitelezhető összeállítás?
Előzmény: N Nycky (2976)
gyalogbagoly Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2981

Én - mint anime mániás - leginkább anime sorozatként szeretném viszontlátni, de ha már annyira ragaszkodtok a színészekhez... Igazából mindig úgy képzeltem el, hogy Giin kb. olyan lenne, mint Treat Williams régebbi kiadása (mostanra sajnos kicsit öregecske a 45 éves verzió eljátszásához). :)

grizabella Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2980
Kivágott rész, hát persze, köszönöm. Azokat elfelejtettem újraolvasni. De legalább valamire emlékeztem.
Előzmény: bookworm (2958)
Cinnamon Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2979
mármint úgy idősebb Yaannak, hogy idősebb kiadású ifj. Yaannak. :)

(ja, és a zindex elmászkáltatta a képeket, a fölső Tobias Menzies, az alsó Alex Wyndham)
Előzmény: Cinnamon (2977)
Cinnamon Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2978
Nekem Liam Neeson inkább Tobbelt. Olyan töritanár feje van. :D
Előzmény: Totyizselé (2966)
Cinnamon Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2977
Joseph Finnes idősebb Yaannak kitűnő, nekem Tobias 'Brutus' Menzies jutott eszembe.

tobias menzies

És ha Róma: első kötetes Yaan-nak meg Alex Wyndham:

alex wyndham
Előzmény: Törölt nick (2967)
N Nycky Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2976

Hát én erősen bajban vagyok, mert a színészeket alig ismerem, azaz nem szoktam ismert arcot társítani a könyvbeli szereplőkhöz, éés nem egyszer előfordult, hogy a könyvben barna hajú emberkét én vörös hajjal tudtam elképzelni valamiért, és emiatt folyton fura volt, ha szóba került a hajszíne.

Ami itt a fórumon szerepe kép Judynak, az nekem is találó, annyira, hogy még csak a fórumot pörgettem le, hogy mit is olvastam utoljára, a trailert még nemiis láttam, de megláttam azt a nőt, és rögtön az villant be, hogy Ő Judy, anélkül, hogy elolvastam volna a hozzá tartozó szöveget. De akkor most én is elkezdek színészeket keresni, hátha találok még valakit, aki szerintem egyik szereplőnek jó lenne. Ha meg nem találok, akkor szavazgatok a mások által fellelt egyedekre.

Niki

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.16 0 0 2975
Rundira végre beugrott, ki, de ő szegény most halt meg :(
Előzmény: Enelen (2969)
Cinnamon Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2974
ez a csaj tényleg nagyon Judy. :)
Előzmény: Totyizselé (2970)
Cinnamon Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2973
Giin mint Robert Downey Junior? kósza ötlet.
RDJ
Cinnamon Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2971
ó, Aaron Eckhardt nagyon jó színész, és pont az ilyen szerepek állnak jól neki.
Előzmény: Enahma (2962)
Cinnamon Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2972
Gromra lenne jelöltem, vmiért teljesen ilyennek képzelem:
Adam Croasdell

Adam Croasdell
Adam Croasdell

Enelen Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2969
Egy ellenszavazat tőlem... Fiatalabban, esetleg, de szvsz még úgy se elég "egyenes" a képe hozzá.

Álmomban se jutott volna eszembe, de Rundi tökéletes választás :), Yaan sr. nem rossz, nem rossz, és Shee Martyn is elég meggyőző. Bár lehet, h csak az odaillő jelenet miatt.

Giint le akartam rajzolni, ezen szenvedek már két hete, de eddig minden potenciális modellt dobtam :(
Előzmény: Totyizselé (2966)
Totyizselé Creative Commons License 2010.06.15 0 0 2970

ugyehogyugye?

egyébként találtam egy Judyt is. A neve Lauren Ambrose

Előzmény: Törölt nick (2968)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!