http://www.csodaidok.hu/
Nagyszerű, fordulatos, izgalmas történet a távoli jövőben egy családról, egy társadalomról. Az emberiség számos bolygót benépesített, de a jó és rossz, a magány és a szeretet továbbra is jelen van. Judy egy árvaotthon lakója, aki családra vágyik, Yaan egy nagy család tagja, de apja gyűlölete miatt rosszul érzi ott magát, és Giin, aki egy egész bolygót irányít, és sok ellenséget szerzett magának. Róluk szól a regény.
Mert nem rá gondoltam, a manóba is már, biztos Freud volt, mert Sir Anthony meg szerintem jó Armoin lenne :) Dennis Hopper, na. Eltérítették az idegpályáimon futó információt :)
De mondjuk nem elég pszichopata :) Az igaz, hogy abban nagyon durva volt, emlékszem, tövig rágtam a körmeimet, mikor Johnny Depp csak kornyikált meg kornyikált és nem. Bírta. Végre. Elvágni. A torkát!
De ott is inkább olyan kedves nagypapásat játszott, csak a helyzet volt hányingert keltő.
Ja, és ne dobáljatok meg nagyon rohadt paradicsommal, de én Rundit, fellépésre bírtam. Meg Shee Martynt is. Olyan Voldi-módon: elismerem, hogy legjobb lett volna, ha még egész ifjú korukban sajnálatos baleset éri őket, rosszabb esetben később kerül valami emészthetetlen a kajájukba, de a látható viselkedésük szimpatikus volt. Aztán lehet, hogy ha elolvasom végre a négyest akkor megváltozik a véleményem.
Ja és hallod? A frász jött rám, mikor olvastam, hogy Rundi ugyan jó, de már meghalt... Alan Rickman?! Ne már!?
Kinek néztétek azt a Rundit? Most állítottam meg ott a videót és bizony azt írja, h Ricman as Rundi...
De mondjuk Rundi sem az a kedves karakter, ráadásul többször is van utalás a hideg kék szemeire, szóval legyen még mindig Ralph Rundi, és Yaan sr-nak keressünk valaki borzalmas alakot :)
Viszont mivel az én Rundi jelöltem (Anthony Hopkins, egyébként) sajnos meghalt, lehetne Voldemort Rundi :) és (tudom, hogy most a Piton rajongók utálni fognak, de akkor is) Alan Rickman lehetne Yaan sr. Nagyon jól tudna hozni egy karvalyszerű, hideg figurát szerintem.
Hát igen, én is megnézek évente úgy átlag 4-5 filmet (dvd-ről), a tévét csak akkor látom, mikor port kell róla törölni, szal én is nagyon képben vagyok színészekből :D De szívesen szavazok a javaslatokra.
Eta, te meg feltehetnél egy képet, hogy mégis milyennek képzeled azt, h cseppet vágott szemű, de fehér bőrű, hosszú orrú (!), és szőke-világosbarna hajú egyén? Nagyon világos szemekkel? Nekem most hirtelen a hunok ugrottak be, de azok meg se nem szőke, se nem világos bőrű... Heh, nem tudom, miért pont azok jutottak eszembe :D El nem tudom képzelni, de végülis így valahogy írtad le a Raas családot. Tudja valaki egy akármilyen képpel bizonyítani, hogy ez kivitelezhető összeállítás?
Én - mint anime mániás - leginkább anime sorozatként szeretném viszontlátni, de ha már annyira ragaszkodtok a színészekhez... Igazából mindig úgy képzeltem el, hogy Giin kb. olyan lenne, mint Treat Williams régebbi kiadása (mostanra sajnos kicsit öregecske a 45 éves verzió eljátszásához). :)
Hát én erősen bajban vagyok, mert a színészeket alig ismerem, azaz nem szoktam ismert arcot társítani a könyvbeli szereplőkhöz, éés nem egyszer előfordult, hogy a könyvben barna hajú emberkét én vörös hajjal tudtam elképzelni valamiért, és emiatt folyton fura volt, ha szóba került a hajszíne.
Ami itt a fórumon szerepe kép Judynak, az nekem is találó, annyira, hogy még csak a fórumot pörgettem le, hogy mit is olvastam utoljára, a trailert még nemiis láttam, de megláttam azt a nőt, és rögtön az villant be, hogy Ő Judy, anélkül, hogy elolvastam volna a hozzá tartozó szöveget. De akkor most én is elkezdek színészeket keresni, hátha találok még valakit, aki szerintem egyik szereplőnek jó lenne. Ha meg nem találok, akkor szavazgatok a mások által fellelt egyedekre.
Egy ellenszavazat tőlem... Fiatalabban, esetleg, de szvsz még úgy se elég "egyenes" a képe hozzá.
Álmomban se jutott volna eszembe, de Rundi tökéletes választás :), Yaan sr. nem rossz, nem rossz, és Shee Martyn is elég meggyőző. Bár lehet, h csak az odaillő jelenet miatt.
Giint le akartam rajzolni, ezen szenvedek már két hete, de eddig minden potenciális modellt dobtam :(