Köszi! Tényleg baromi egyszerű dolgok, csak nekem sehogy sem jutott eszembe. :) Körbenézek mi van itthon. Hungarocellt cekásszal jó vágni. Csak iparival dolgoztam de egyszer láttam egy hobbis formát és sajna nem vettem meg. Ez azt tudja, hogy végül is egy drót szálat kifeszítve felmelegít és azzal nagyon szépen lehet vágni a hungarocellt és egyenesen is. Akkor megyek is nyomdát gyártani. Mégy egyszer köszi. :)
Akkor - ahogy Kustrae is írta- egy megfelelő méretű fa vagy hungarocell lapra kell ragasztanod a virágmintát, ami lehet több réteg dekorgumiból vagy hungarocellből (ha kibírod a hangját vágás közben :P, vagy ha van speciális erre való eszközöd.) Egy amerikai oldalon láttam ilyen módon készült karácsonyi csomagoló papírokat, ott a lapra vastag dekorfilcből lézerrel kivágott bolti dekoráció volt a nyomda. Talán most, húsvét táján virágformát is ki lehet fogni..
Eddig csak némán tobzódtam itt az ötletekben, de most köszönetet kell mondanom: amekkorát nevettem magamban/magamon, az föltette a mai napomra a koronát... :D Köszi, Stiglinc! -------------- És természetesen sziasztok. Főhajtásom az ügyességetekért!
A tányérok és virágok árairól már én sem akarok többet vitatkozni, de ha megcsinálom ezt a dekort egy kerti partira, majd megmutatom. :) Amúgy szerintem vacakokkal körítve (pl. műanyag tányér, nejlonterítő) gagyi lenne a konzerv, pont a szép (ami még nem feltétlenül drága, de azért mondjuk porcelán és metszett üveg, nem kristály..) dolgok mellett izgalmas és újszerű. Nekem. :)
Jajjjj, elfelejtettem kihangsúlyozni, hogy ezt nem én írtam, hanem valami lánclevélben kaptam, az alkotója ismeretelen - viszont 1000%-ig igazat adok neki:-)))
Én sem pakoltam oda már jó rég, mert emlékszem, az mindig elveszett. Node sok éve már, hogy nem hallottam törlést, és naivan azt hittem,már haladnak a korral és ezt pont egy ilyen cég nem engedheti meg magának :)
Elvben mindenem megvan soksok CDn. Csak pont azok a barkácsos mindenféle mutogatós kép nem lett lementve, amit anno sokat mutogattam. Pigmentek gyors fotói, és ilyenek.
Tuképp nem kell már.
De pozitívan fogom fel, hogy törlődött a múltam, biztosan jelent valamit :)
Én már évek óta nem pakolok oda. 2x megcsinálták már hogy töröltek. Azóta is a webshoton vagyok és vagy 6 éve nincs semmi gond. Ráadásul ha összeadom a tárhelyeimet vagy 100ezer látogatóm volt már.
Pont amiatt szoktak a kisüthető gyurmához is árulni külön lakkot, mert a pvc nem nagyon ragasztható és nem fogja meg az akrilos anyag.
Emiatt sztem nem pvc alaphoz sem tapad a folyékony pvc.
És ez csak hő hatására köt, amit a plasztik nem bírna el, szétfolyna.
Amúgy a süthető gyurmákhoz árusított lakk is pvc, csak kicsit barátságosabb, kevésbé mérgező, mint ez, ami ipari anyag. Azaz nem a pvc, hanem a lágyító a mérgező (dibutil ftalát). Ez elvben már nem lehetne a gyurmákban sem, de persze van.
Elnézést mindenkitől, aki OFF-nak tartja az alábbiakat... vegyétek úgy, hogy ez a NŐ újrahasznosítása:-)))
Mindenesetre, gondoljatok arra, hogy a kor nem érdem, de eljön mindenkinél és akkor már jobb, ha eleve így álltok hozzá (a szerencsésebbek korábban magukévá teszik ezt az elméletet:-):
A NŐ
3 évesen: Amikor tükörbe néz, egy királynőt lát.
8 évesen: Amikor tükörbe néz, Hamupipőkét látja.
15 évesen: Amikor tükörbe néz, egy rémséget lát (Anya, ilyen fejjel nem mehetek iskolába!).
20 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy “túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör” - de mégis úgy dönt, hogy attól még kimegy az utcára.
30 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy “túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör” - de úgy érzi nincs már ideje változtatni rajta, szóval így megy ki az utcára.
40 évesen: Amikor tükörbe néz, azt látja, hogy “túl kövér/túl sovány, túl alacsony/túl magas, túl egyenes/túl göndör” - ám azt mondja, “de legalább tiszta vagyok” és kimegy az utcára.
50 évesen: Amikor tükörbe néz ’saját magát’ látja, és oda megy, ahova akar.
60 évesen: Tükörbe néz és azokra az emberekre emlékezik, akik nem láthatják magukat a tükörben soha többé. Kilép az ajtón és meghódítja a világot.
70 évesen: Amikor tükörbe néz, bölcsességet, tudást és vidámságot lát és élvezi az életet.
80 évesen: Nem nyűglődik a tükörrel. Csak felteszi a bíbor kalapját és megy, hogy nevessen a világgal együtt.
***** !!!! ***** !!!!! *****
Talán mindannyiunknak korábban kellene megragadnia azt a bíbor kalapot...
Én meg ahogy öregszem egyre jobban kívánom a színeket magam körül. Bár már képes vagyok sokkal többek véleményét leszarni (szintén koromnál fogva:-)), azért még visszatart a férjem meglehetősen konzervatív ízlése, meg egy jó adag maradék bátortalanság... pedig van egy édes írás erről, majd berakom, ha megtalálom:-)
De, mint korábban kiderült, azért a visszafogott teríték dizájn se áll tőlem távol:-)
Kicsit zavaros vagyok magamnak is:-)))
(Most nagyon fickós vagyok, mert egész nap sütött a napocska, kertészkedtem, egy csomó nemszeretem dolgot is elintéztem... szóval jó napom volt:-)
Ez a csere-bere lomtalanitás előtt nagyon praktikus, ötletes dolog. Ezzel ráadásul ki lehet kerülni azt hogy csak a széken odaülők jussanak jobb cuccokhoz.