Keresés

Részletes keresés

James Bond Creative Commons License 2007.08.25 0 0 174
ideiglenes befogadó jelentkezését is várjuk, mert sajnos hétfőig a MEOE nem elérhető, hogy a tetoválási szám alapján megkereshessük a gazdáját!
Előzmény: James Bond (173)
James Bond Creative Commons License 2007.08.25 0 0 173
A X. kerületi Óhegy parkban kóborol a képen látható Gordon szetter. Sajnos elég alultáplált, és van egy seb a bal hátsó lábán, ennek ellenére barátságos állat.

Tetoválási száma a bal fülben 1261 vagy 1251 (a 3. számjegy nem egyértelmű)

A kutya neme hím, nyakában lánc nyakörv, és egy bolha/kullancs nyakörv van, azonosító nincs rajta.
Fogazata épnek tűnik, de valószínűleg már nem fiatal állat.

Ha bárki érte tud jönni a parkba (mi sajnos nem tudjuk magunkhoz venni), segítek a kutyát megkeresni.

gordon szetter 1

gordon szetter 2
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.23 0 0 172

Találtunk egy ilyen cicát Tatabányán.

Ajándékba viheti bárki akinek van kertje, de igazából az sem fontos csak az a lényeg, hogy jó gazdája legyen.

Kb 5 hónapos lehet.

Mailomra jöhetnek a kérők.:)

kutyakert Creative Commons License 2007.08.23 0 0 171

Megvan!

Hazajött a csavargó, szerencsére épségben.

:-)

Megnyugodtam.

Desty Creative Commons License 2007.08.22 0 0 170

Dunakeszin talált tricolor basset hound kan keresi a gazdiját! Érdeklődni lehet: mydestiny@freemail.hu vagy 30/2074900
kutyakert Creative Commons License 2007.08.22 0 0 169

Augusztus 21.-én elveszett Zsámbékon egy világosbarna, rövidszőrű, 7 éves magyar vizsla kan kutya.
Vitéz, Viti névre hallgat.
Aki tud valamit róla kérem értesítsen.

06-70-213-8029

Köszönöm.

tódor2 Creative Commons License 2007.08.17 0 0 168

Sziasztok!

Bűbájos, 5 hónap körüli keverék, kan kutyus keresi régi, vagy új gazdiját. 2007 augusztus 15.-én találtuk a XVIII. kerületben, a Nagykőrösi út – Nemes utca sarkán bóklászott az autók között, és a vonatsíneken.

Zsemle színű, szürkén melírozott, nem túl nagy testű, felnőttként maximum 20kg lesz. Szobatiszta, értelmes, játékos kis kutyus, a korához képest nyugodt. Más kutyákkal jól kijön, lakásban is jól érzi magát. Ügyesen labdázik, jó az apportkészsége. 

Ha úgy érzik szívesen lennének szerető, felelősen gondoskodó gazdái ennek a kedves, értelmes kis állatnak, kérjük keressenek meg a következő telefonszámon:

06 30-350-2696

habcica Creative Commons License 2007.08.16 0 0 167
Sziasztok! Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt, ami elveszett, talált, örökbefogadható állatkákkal foglalkozik, lehet olvasgatni érdekességeket, fórumozni stb.

Kisherceg Gazdi- és Állatkereső
http://www.kisherceg.net

Nézzetek be minél többször, hogy Ti is segíthessetek! ;)
1024x1024 Creative Commons License 2007.08.13 0 0 166
Mondjátok! Normális dolog az, hogy egy kutyamenhelyen a kennelben kupacokban áll a kutyusok ürüléke és tömény vizeletbűz terjeng körülöttük?
És az, hogy az innen elhozott kutyus fürdetés után is ugyanúgy "illatozik" + megy a hasa?

Bömby Creative Commons License 2007.08.13 0 0 165
2007. 08.06-án Köröshegy/Balatonföldvár-ról eltünt a képen látható 3 éves beagle szuka. Dugó a neve! Tetoválással, chippel rendelkezik! /nyakörv nem volt rajta/

Köszönök minden segítséget

20 378 6299

Cicoma Creative Commons License 2007.08.11 0 0 164

Egy ismerős ismerőse kért meg hogy tegyem közzé:

"Szemikének hívják,július 28-án tűnt el Gödöllőn a Tököly utcában.

17-18 éves idős cica,aki nehézkesen jár,hályogos a szeme és csak könnyen emészthető diétás eledelt ehet.

a felső két (nagy) metsző foga és ugyancsak felülről egy kis foga középről hiányzik."

Lakásban él Pesten,(szobacica) ez a hátsó két lábán is ("parkett könyék") látható.

Csak megőrzésre került Gödöllőre egy hétre.A nagy meleg miatt kiengedték a kertbe.5 napig békésen heverészett a fa allatt,majd a hatodik nap 1 óra alatt eltűnt.

-Talán eltévedt és nem talált vissza...?

Ha valaki látta valahol a kis öreget,aki 17-18 éven keresztül az én kedves kis társam volt jóban és rosszban, 

kérem,hogy értesítsen a 06/30-268-91-40-es telefon számon.

Segítségét előre is nagyon köszönöm!

habcica Creative Commons License 2007.08.10 0 0 163
Sziasztok! Saját domain, bővített tartalom! Segítsetek Ti is az állatokon!!!

http://kisherceg.net
Murcika Creative Commons License 2007.08.09 0 0 162
ha lesz autóm megint, akkor segítek. Nagyon úgy érzem én is, hogy vár téged.
Meg kell nézni Sóskút környékén, kiplakátolni, de én ugyanúgy bízom a horgász elmondásában, miszerint az Érd parkváros környéki nádas környékén kóborol.
Előzmény: Gí (160)
Creative Commons License 2007.08.09 0 0 161

Szia,

korábbi hozzászólásomból látod a legújabb híreimet Vikimről. Sajnos csak ennyi semmi, de semmi más hírem, teljesen kikészülök a tehetetlenségemtől...:-(

Előzmény: Murcika (157)
Creative Commons License 2007.08.09 0 0 160

Szia,

bocsi, de nem voltam net közelben. Legutóbbi híreim Vikimről:

Elmentem egy Látnokhoz, tehetetlenségemben és szerinte Vikim él, nem fogadták be, kóborol és Sóskút környékén van mostanság. Ennyi én ott keresem, kerestetem ezerrel. De semmiiii....

Előzmény: blackrat (156)
judybee Creative Commons License 2007.08.07 0 0 159

Sziasztok!

Győrben a Bán Aladár úti kutyafuttatón 3-4 napja kóborol ez a fiatal közép-nagy termetű kan kutya. A nyakában barna bőr nyakörv van. A gyerekek elmentek vele abba a bizonyos tv-újság szerte híres győri kutyamenhelyre, ahol nem fogadták be, mert nyakörve van.

Hát nyakörve az van, meg kilógó bordája, meg iszonyatos szeretethiánya. Sajna az én kutyusommal túlságosan is kijött volna (lévén leány), de Babus nem akart belemenni a dologba. A kutyafuttató elég hosszu, de ha valaki ráismer - esetleg a szomszédjáé - érdemes itt keresni. Egyenlőre vissza-visszatér a fiuttatóra, de haza nem talál. Esetleg ha lenne valaki, aki be tudná fogadni ezt a szófogadó, kedves, tiszta és egészséges kiskutyát annak itt a képe:

figuse Creative Commons License 2007.08.02 0 0 158

Egy másik fóromun talált üzenet:

Ma reggel a óbudán a Bogdáni úti busz végállomásánál kóbor fehér kutyát láttam!

Kb.középméretű,hófehér,közepes hosszúságú szőrzettel,nagyon soványan!

A nyakában volt nyakörv és azon húzott maga után egy kb.másfél méteres fémszemekből álló pórázt...félénk volt és egyfolytában szaglászott ..nem láttam gazdit a közelben,bár a helyi italmérésnél álldogáltak páran...

Murcika Creative Commons License 2007.07.30 0 0 157
kedves Gí,

légyszíves pontosítsd, hogy hol látták utoljára őt! Úgy szeretnék segíteni, megtalálni őt
Előzmény: Gí (154)
blackrat Creative Commons License 2007.07.30 0 0 156

Oh.. még mindig nincs meg szegény? :( Nagyon nagyon drukkolok én is hogy megint egymásra találjatok!

Előzmény: Gí (154)
blackrat Creative Commons License 2007.07.30 0 0 155
Nemrég láttam egy nagyon aranyos németjuhász szerű (fekete-barna) lány kutyust itt Budaörsön a Mező utcában.
Nem tudom keresi e valaki, nyakörv nem volt rajta, felhozni nem tudtam a saját kutyám miatt. De nagyon kedves kutyus, ül, fekszik, pacsit ad, és szinte hízeleg. Remélem keresi valaki, és meg is fogja találni!
Creative Commons License 2007.07.29 0 0 154

Nem láttátok?

tel: 06 30 332 8128

nahy Creative Commons License 2007.07.22 0 0 153
Sziasztok,

Balatonszárszón 2007.július 18.-án elveszett egy golden retriever fajtájú 6 éves kan kutya,aki Dáriusz névre hallgat.

Különös ismertetőjelei:
-krémszínű
-nagytestű
-fülében tetoválás
-nyakörvén,csontformájú medál van a nevével és telefonszámmal ellátva.

Kérem aki tud róla bármilyen informácíót,látta vagy megtalálta jelentkezzen az alábbi telefonszámokon:
06-30-213-4063 vagy
06-30-307-1224

Magas jutalom jár a megtalálónak!
Nagyon várjuk haza,kérem aki tud segítsen!!

Köszönöm!

Üdv,
heni
Creative Commons License 2007.07.22 0 0 152

Aha,

már sikerült megnyitnom. Hát a Fifinek szerencséje volt, nagyon édi, boldog és látni a tekintetében milyen hálás:-))

Örüljetek még nagyon sokáig egymásnak:))

Üdv.,

Előzmény: juru (151)
juru Creative Commons License 2007.07.21 0 0 151
http://www.fifikutya.110mb.com/
Creative Commons License 2007.07.21 0 0 150

Szia,

nagyon aranyos vagy, a mindennapjaim csak Vikim keresésével tellik. Plakátolás koborlás utána. Vsak a remény él még bennem..., a felajánlást is köszönöm, de más szereztem autót. Ha majd szükségem lesz rá újból jelentkezem.

Pussz,

Előzmény: Murcika (149)
Murcika Creative Commons License 2007.07.19 0 0 149
most hallom, hogy a legeredményesebb dolog, ha a környéken (ahol legutóbb látták) kiplakátolod Viktóriát.
Fénymásold le sok sok példányban a felhívásodat és tedd ki a környéken.
Hétvégén lesz autóm, ha kell segítek neked
Murcika Creative Commons License 2007.07.19 0 0 148
Jézusom, GÍ,

már megint nyomon vagy!
Nagyon úgy érzem, hogy valóban őt látták.
Érd Parkváros, múltkor is ott látták, emlékszel?
Ha teheted, még ma menj el a nádas környékére, ahol múltkor a horgász látta.
Ebben a nagy melegben biztosan ösztönösen arra megy!
Nagyon nagyon drukkolok neked (a Harbour parki kontakt eleddig hallgat, tehát nincs híre:(
Előzmény: Gí (147)
Creative Commons License 2007.07.19 0 0 147

Sziasztok!

Ma ezeket a híreket kaptam Vikimről:

"Én körülbelül 2 hónappal ezelőtt találkoztam vele. Szoktam járni kerékpározni itt a környéken, és az egyik túrám alkalmával csatlakozott hozzám. Feltünt, hogy nagyon barátságos (pedig annyira nem szeretem, ha kóbor kutya követi a biciklim), de olyan jól elvolt, hogy hazáig jött velem. Nagyon szeretem az állatokat, de még két pici gyerekem van, így csak vizet adtam neki és nem engedtem be már a kertbe. Olyan volt, mintha keresett volna valakit, aztán elsétált. Sajnos azóta nem láttam.
Én Érden, a Parkvárosban lakom.
Sajnálom, hogy többet nem tudok róla, de ha felbukkanna a környéken, behívom addig a kertbe, míg ideértek.
Remélem hamarosan megtaláljátok!"

Ha vki arrafelé lakik kérem segítsen. Ha látja értesítsen. Köszönöm szépen.

tel: 06 30 332 8128

habcica Creative Commons License 2007.07.10 0 0 146
http://kisherceg.blog.hu
Előzmény: habcica (145)
habcica Creative Commons License 2007.07.10 0 0 145
Sziasztok!

Elveszett, talált, befogadható állatok segítésére létrehozott oldal:

http://kisherceg.blog.hukisherceg.blog.hu

Nézzétek meg, sosem lehet tudni, ki, mikor és hogyan tud segíteni! Mindenkinek segítünk!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!