A X. kerületi Óhegy parkban kóborol a képen látható Gordon szetter. Sajnos elég alultáplált, és van egy seb a bal hátsó lábán, ennek ellenére barátságos állat.
Tetoválási száma a bal fülben 1261 vagy 1251 (a 3. számjegy nem egyértelmű)
A kutya neme hím, nyakában lánc nyakörv, és egy bolha/kullancs nyakörv van, azonosító nincs rajta. Fogazata épnek tűnik, de valószínűleg már nem fiatal állat.
Ha bárki érte tud jönni a parkba (mi sajnos nem tudjuk magunkhoz venni), segítek a kutyát megkeresni.
Augusztus 21.-én elveszett Zsámbékon egy világosbarna, rövidszőrű, 7 éves magyar vizsla kan kutya. Vitéz, Viti névre hallgat. Aki tud valamit róla kérem értesítsen.
Bűbájos, 5 hónap körüli keverék, kan kutyus keresi régi, vagy új gazdiját. 2007 augusztus 15.-én találtuk a XVIII. kerületben, a Nagykőrösi út – Nemes utca sarkán bóklászott az autók között, és a vonatsíneken.
Zsemle színű, szürkén melírozott, nem túl nagy testű, felnőttként maximum 20kg lesz. Szobatiszta, értelmes, játékos kis kutyus, a korához képest nyugodt. Más kutyákkal jól kijön, lakásban is jól érzi magát. Ügyesen labdázik, jó az apportkészsége.
Ha úgy érzik szívesen lennének szerető, felelősen gondoskodó gazdái ennek a kedves, értelmes kis állatnak, kérjük keressenek meg a következő telefonszámon:
06 30-350-2696
Sziasztok! Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt, ami elveszett, talált, örökbefogadható állatkákkal foglalkozik, lehet olvasgatni érdekességeket, fórumozni stb.
Mondjátok! Normális dolog az, hogy egy kutyamenhelyen a kennelben kupacokban áll a kutyusok ürüléke és tömény vizeletbűz terjeng körülöttük? És az, hogy az innen elhozott kutyus fürdetés után is ugyanúgy "illatozik" + megy a hasa?
2007. 08.06-án Köröshegy/Balatonföldvár-ról eltünt a képen látható 3 éves beagle szuka. Dugó a neve! Tetoválással, chippel rendelkezik! /nyakörv nem volt rajta/
"Szemikének hívják,július 28-án tűnt el Gödöllőn a Tököly utcában.
17-18 éves idős cica,aki nehézkesen jár,hályogos a szeme és csak könnyen emészthető diétás eledelt ehet.
a felső két (nagy) metsző foga és ugyancsak felülről egy kis foga középről hiányzik."
Lakásban él Pesten,(szobacica) ez a hátsó két lábán is ("parkett könyék") látható.
Csak megőrzésre került Gödöllőre egy hétre.A nagy meleg miatt kiengedték a kertbe.5 napig békésen heverészett a fa allatt,majd a hatodik nap 1 óra alatt eltűnt.
-Talán eltévedt és nem talált vissza...?
Ha valaki látta valahol a kis öreget,aki 17-18 éven keresztül az én kedves kis társam volt jóban és rosszban,
kérem,hogy értesítsen a 06/30-268-91-40-es telefon számon.
ha lesz autóm megint, akkor segítek. Nagyon úgy érzem én is, hogy vár téged. Meg kell nézni Sóskút környékén, kiplakátolni, de én ugyanúgy bízom a horgász elmondásában, miszerint az Érd parkváros környéki nádas környékén kóborol.
korábbi hozzászólásomból látod a legújabb híreimet Vikimről. Sajnos csak ennyi semmi, de semmi más hírem, teljesen kikészülök a tehetetlenségemtől...:-(
bocsi, de nem voltam net közelben. Legutóbbi híreim Vikimről:
Elmentem egy Látnokhoz, tehetetlenségemben és szerinte Vikim él, nem fogadták be, kóborol és Sóskút környékén van mostanság. Ennyi én ott keresem, kerestetem ezerrel. De semmiiii....
Győrben a Bán Aladár úti kutyafuttatón 3-4 napja kóborol ez a fiatal közép-nagy termetű kan kutya. A nyakában barna bőr nyakörv van. A gyerekek elmentek vele abba a bizonyos tv-újság szerte híres győri kutyamenhelyre, ahol nem fogadták be, mert nyakörve van.
Hát nyakörve az van, meg kilógó bordája, meg iszonyatos szeretethiánya. Sajna az én kutyusommal túlságosan is kijött volna (lévén leány), de Babus nem akart belemenni a dologba. A kutyafuttató elég hosszu, de ha valaki ráismer - esetleg a szomszédjáé - érdemes itt keresni. Egyenlőre vissza-visszatér a fiuttatóra, de haza nem talál. Esetleg ha lenne valaki, aki be tudná fogadni ezt a szófogadó, kedves, tiszta és egészséges kiskutyát annak itt a képe:
A nyakában volt nyakörv és azon húzott maga után egy kb.másfél méteres fémszemekből álló pórázt...félénk volt és egyfolytában szaglászott ..nem láttam gazdit a közelben,bár a helyi italmérésnél álldogáltak páran...
Nemrég láttam egy nagyon aranyos németjuhász szerű (fekete-barna) lány kutyust itt Budaörsön a Mező utcában. Nem tudom keresi e valaki, nyakörv nem volt rajta, felhozni nem tudtam a saját kutyám miatt. De nagyon kedves kutyus, ül, fekszik, pacsit ad, és szinte hízeleg. Remélem keresi valaki, és meg is fogja találni!
nagyon aranyos vagy, a mindennapjaim csak Vikim keresésével tellik. Plakátolás koborlás utána. Vsak a remény él még bennem..., a felajánlást is köszönöm, de más szereztem autót. Ha majd szükségem lesz rá újból jelentkezem.
most hallom, hogy a legeredményesebb dolog, ha a környéken (ahol legutóbb látták) kiplakátolod Viktóriát. Fénymásold le sok sok példányban a felhívásodat és tedd ki a környéken. Hétvégén lesz autóm, ha kell segítek neked
már megint nyomon vagy! Nagyon úgy érzem, hogy valóban őt látták. Érd Parkváros, múltkor is ott látták, emlékszel? Ha teheted, még ma menj el a nádas környékére, ahol múltkor a horgász látta. Ebben a nagy melegben biztosan ösztönösen arra megy! Nagyon nagyon drukkolok neked (a Harbour parki kontakt eleddig hallgat, tehát nincs híre:(
"Én körülbelül 2 hónappal ezelőtt találkoztam vele. Szoktam járni kerékpározni itt a környéken, és az egyik túrám alkalmával csatlakozott hozzám. Feltünt, hogy nagyon barátságos (pedig annyira nem szeretem, ha kóbor kutya követi a biciklim), de olyan jól elvolt, hogy hazáig jött velem. Nagyon szeretem az állatokat, de még két pici gyerekem van, így csak vizet adtam neki és nem engedtem be már a kertbe. Olyan volt, mintha keresett volna valakit, aztán elsétált. Sajnos azóta nem láttam. Én Érden, a Parkvárosban lakom. Sajnálom, hogy többet nem tudok róla, de ha felbukkanna a környéken, behívom addig a kertbe, míg ideértek. Remélem hamarosan megtaláljátok!"
Ha vki arrafelé lakik kérem segítsen. Ha látja értesítsen. Köszönöm szépen.