Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

MALWIN Creative Commons License 2007.01.28 0 0 486
Huszas évek, Csepellel?
Sokat ittál, ha ezt látod delíriumban:-))
Jó oda a negyvenes évek is, az csak Széchenyi Zsigmondnak volt Denaturált Afrika..
Előzmény: Satafo (485)
Satafo Creative Commons License 2007.01.28 0 0 485
Sziasztok! Tutik a képek! Ennél jobban semelyik járgány sem passzol a háttérbe! Ha ezt Rejtő Jenő megélhette volna! Tegnap este ittunk az egészségetekre a Rodeoban a Farekékkal. Alig várjuk hogy haza érjetek! A falubeli kép teljesen olyan mintha a National Geographicból szedték volna ki a huszas évekből! El tudom képzelni milyen élmény lehetett! Hát szóval az az igazság hogy a fene képteket, irigykedem egy kicsit! :) Eszméletlen Na!
Még egyszer gratula! És vigyázzatok magatokra meg a gépre hazafelé!
Előzmény: jpeti (481)
győziék Creative Commons License 2007.01.28 0 0 484

Gyönyörű szép látvány ahogy az öreg gép ott virít az elérhetetlennek

mondott tájon!! Köszi fiúk!!! Ez férfi munka volt!! És persze nagyon MAGYAR!

little_wing Creative Commons License 2007.01.28 0 0 483
Beszéltünk a Barnával!

Most épp Bamakoban buliznak:) minden ok, délután aludtak, mostak, stb, és csak holnap után reggel indulnak el vissza, mert holnap viszik el az adományokat az iskolába. Az sms-eket úgy néz ki nem nagyon kapják meg, de ők is nagyon nehezen tudnak küldeni, telefonálni egyáltalán nem tudnak, csak ha mi hívjuk őket. Kb ennyi derült ki. Ja, és még az, hogy a bódé stabilan áll a helyén:)
little_wing Creative Commons License 2007.01.28 0 0 482
Naggyon jók a képek!! Jó szülinapozást, aztán gyere majd, hívd a többieket is!:)
jpeti Creative Commons License 2007.01.28 0 0 481

A felsokep orokbe fogadott falu lakoi es mi a csepel elott

Mauritania a szavanna kezdete

Mauritania ko sivatag

kesobb leszek meg de a golyo navigatora 30 eves azt  tortat kell bontani

tébéeger Creative Commons License 2007.01.28 0 0 480

Dicsőséget szereztetek minden MAGYARNAK ! Köszönjük nektek és a támogatóitoknak is !

Lesz itthon országjáró körút ?  Mikor lesz a veszprémi fogadás ? Ha közelebb lennék, az '56-os kiadású, 125-ös Csepel motorkerékpárommal (az eredeti forgalmi szerint GÉPJÁRÓMŰ)  mennék el ... (ami természetesen pöccre indul a mai napig)

F EDi Creative Commons License 2007.01.28 0 0 479
Hali

JO LENNE, HA TUDNÁTOK PÁR KÉPET FELTENNI.
Így csak elképzelni tudjuk, hogy milyen helyeken mentetek.
Már jó lenne, ha haza jönnétek és megnézhetnénk a felvételeket.
Most mondta Pipu, hogy jól vagytok, meg tök jó a szálloda.
Éppen mosnak....vagy mi? Sokan el is indultak már haza, ha minden igaz,
vannak akik repülővel jönnek.
Még egy kis kitartás és itthon vagytok. SZORÍTUNK NEKTEK!
JA ÉS BÜSZKÉK VAGYUNK RÁTOK.
jpeti Creative Commons License 2007.01.28 0 0 478

Sziasztok felneztem picit megint, a csapat most pihen ra az esti partira, holnap indulunk vissza nem tudom hogy mikor sikerul felkelnunk. Az utvonal elso resze az lesz amin jotunk, mivel sok alternativa nincs,hisz utak egyaltalan nincsenek. Lehet jobban jarnank ha a szavanan toronyirant mennenk ott csak a fakat kene kerulgetni volt aki igy jott ide is azt monta 60-70 tudott menni. Vissza fele megnezuk Casablankat es Marakest. Majd Tangernel kompolunk csak meg nincs eldontve hogy hova lehet Genovaba az hoszab, de lehet a gazolaj meg az atopaja dijak miatt olcsobb. Ha ot leszunk ki derul mi lesz. Este meg leszek akor megprobalok par kepet feltenni.

udv mindenkinek kosz mindent

M61021 Creative Commons License 2007.01.28 0 0 477

Én is nagyon gratulálok a sikerhez. Kitartóak és ügyesek voltatok mind a 4-en! Plusz a szerelők is itthhon! Le a kalappal! Jó utat hazafelé, izgalmaktól menteset!

Botond

dakaros Creative Commons License 2007.01.28 0 0 476
Ezzel a képel szeretnék gratulálni.A kiemelkedő teljesitményhez!!! Luxus-terepjároval könyebb volt.De szervó-nélküli CSEPEL-lel??? "Isten óvja  a gépet és a királyokat" Szerencsés hazatérést.
héka Creative Commons License 2007.01.28 0 0 475

Szia Barna és Petik!

Reméljük, olvassátok még 1x a fórumot, mielőtt elindultok..

Gratulálunk, megcsináltátok!!!:) Nem is tudjátok, hányan szurkoltak nektek, és kísérték végig, napról-napra, hogy merre jártok! Büszkék vagyunk rátok!!

Az az igazság, már kezdünk azon izgulni, mi lesz a visszaúton! Itt már havazik, kb. 6 cm hó esett tegnap. Hogy tervezitek? Egyedül jöttök, vagy van más csapat, akivel együtt jöttök hazáig?

Várjuk az újabb infókat Tőletek!

Barna! Egy kép a kislányodról (ha sikerül feltennem...) a tegnapi bemutatóról! Nagyon ügyes volt ám!:)

Luca fellépés után
F EDi Creative Commons License 2007.01.28 0 0 474
Akkor most következik a buli része!
Mikor iszunk?- megvárjuk míg hazaérnrk?
Ma este próbálok még Pipuval kommunikálni, ha van valami írok.
J PETI PUSZI, spórolj azzal az arannyal, mert még hosszú az út hazáíg.
Azon az útvonalon jöttök, amín mentetek?
Egyszerre indul minden csapat, vagy itt már önnálóan választott minden?
Ha tudsz írj! puszmók
MALWIN Creative Commons License 2007.01.28 0 0 473
Peti, tudtam, hogy végig mentek.
Ezzel az elhivatottsággal nem is lehetett volna másképp.
Ha mást nem is tudtam segíteni, a hazérkezésetekre megpróbálok Vprémbe menni, innen, Szegedről.:-))
Előzmény: jpeti (469)
Vandor1970 Creative Commons License 2007.01.28 0 0 472
Gratulálok!
Mondtam, hogy egy elsőre beszámolt itthoni műszaki vizsga után a csapat és a gépezet előtt nem lesz lehetetlen. Gyertek haza óvatosan, a szerencse kísérje utatokat!
Sok embernek szereztetek kellemes (és persze időnként átaggódott) perceket és órákat. Teljesítményetekből (és a csapatot segítő "szakik" munkájától) megint született egy kis magyar diadal (azért nem csoda, mert azért ez valahol várható volt:), amire állítólag "felsőbb" körökben is felfigyeltek...
Vigyázzatok a sok képre és filmre amit csináltatok, sok meghívást fogtok kapni élménybeszámolókra.
Jó mulatság, férfi munka volt!
palinkasp Creative Commons License 2007.01.28 0 0 471
Gratulalok Sracok!!!!!!!!!

Kiralyok Vagytok!

palinkas peter from Glasgow
I-shift Creative Commons License 2007.01.28 0 0 470

Szívből gratulálok Nektek!

Milyen Volvo busszal vagytok?

Ha BÁRHOL BÁRMI gondotok van, igazi gyári támogatást tudunk adni...

Sok sikert!!!!!!!

Előzmény: győziék (459)
jpeti Creative Commons License 2007.01.28 0 0 469

Sebesegunk egyenesen 65-68  70 fole egszer sem mentunk ; emelkodon fol le 40 eroseb emelkedon fol le 20 sajnos sok nagy hegy volt monacoban spanyol orszagban az atlaszban meg erre is ezek olyan 20 as hegyek voltak fol le.

Most a meleggel kuzdunk inkabb 38 fok volt ma is es ektelen por amit a szaharaban nem is latunk ha jon szembe valami a lato tavolsag 5 meter ala csoken par percig csak emlekezetbol megyek tovabb egyebkent  az ut melet a szamar uton mentunk ma mivel az jobb volt mint az ut

jpeti Creative Commons License 2007.01.28 0 0 468

Na bele olvastam a forumba kozben .

Maroko europa mauritanihoz es mali hoz kepest. Itt kaptunk volna gyereket kadoba ajandek. A szervezesrol anyit hogy epp kiertem nuaksotbol a csepel ami nem kis mutatavany magaban mikor megalit 1 motoros hogy nem vinek e vissza a kempingbe 2 dobozt mert lerohadt az egyik motor mondom persze nem gond egyszer csak oda kanyarodik az osszes rendezo auto azt elkezdik leszedni roluk a dobozokat; azt hittem nem jol latom fel oraig szedegettek le rola a cucot hogy oda adjak nekunk mondom ezt nem ertem en menjek vissza ezzel a vezethetetlen autoval olyan forgalomba es vezetesi moralban amit elmondani nem lehet  ezt latni kell bar elhinni akkor sem nagyon; es teleg nekem kellet ujra atbimlizni a varoson a szervezok meg tok jol ereztek magukat fenykepeztek ittak ettek ja egyebkent amit inteztek az kb 10 szer volt dragabb mint egyebkent; mauritaniaban egy idomu nevu ember volt a megbizott ha nelkule inteztunk valamit kerilt valamenyibe ha megjelent egbol 10 szer dragab volt 10  eurot kert szemejenkent hogy megmotason valami 14000 eves barlangrajzot siman kihagytuk de utalom az Andrasr de nagyon emiatt nem is banom hogy fejre alt

jpeti Creative Commons License 2007.01.27 0 0 467

Sziasztok Bamakobol a hotelbol irok. Megerkeztunk nagyon nehez es hosszu ut volt foleg az utolso szakasz. Most van idom bovebben is ket orara vettem netet aranyert.

Az az igazsag hogy fogalmam sincs hol is kezdjem.az indulasunk halal volt meg az egesz europa mikor atertunk Afrikaba akor keztunk megnyugodni addig hajtotuk magunkat ahogy csak birtuk volt amikor ejjel 2 kor altam meg, azt neki altunk szervizelni a kocsit 3 ig na akkor nagyon buszke voltam a barataimra mivel elotte 2 hetel mar nem adta ki a napi 3 ora alvas sem.  Mostanra sikerult ki aludni magunkat azert. A haza ut azert hoszabb lesz. Fajo szivel nezuk a repulovel haza indulokat ok mar holnap utan othon lesznek. Irok a meghibasodasokrol Az ejszakai szerviznel rosszul husztunk az ekszijon azt sikerult megfesziteni a feszitott ami spanyol orszagban eltort azt hegeszteni kellet ja meg elotte a Pesti indulasnal elszakadt a KM spiral es a bal ablak emelo amit indulas utan potoltunk veszprembenmarokoban elszakadt az ekszij , tartalekbol potoltuk, majd az egyik izito gyertya szakadt el , ami eleg mokas volt mivel a ko sivatag kozepen altam meg es az ulesbe szunditottam csak egy orat. azt felebredek kicsit nyugosen egy sortban volt vagy 5 fok nagyon faztam ehes voltam almos a wc re is szuksegem lett volna nagyon azt a kocsi nem indul kilodok az izzitassal mikor csorog a telefon persze anyam az kerdi mi van mondom tok idegesen hogy hagyjon mert mindjart megfagyok ez a szar meg nem indul no iszen ra 5 percre mindenki telefonja csorgot ezerel hogy bajba vagyunk volt am panik othol . De az nap vettuk eszre hogy elfelejtetuk le csavarozni a felepitmenyt amit a mai napig sem tudtunk orvosolni spaniferek tartjak a bodet most remeljuk ki tartanak hazaig kb ennyi volt eddig az osszes meghibasodas remeljuk nem is lesz tobb. no lepek holnap meg felnezek  a forumra ha lesz kerdes szivesen valaszolok elolvasom azokat a hozza szolasokat amik ezutan lesznek az elobieket othon majd mert itt aranyert  merik a netet

Levente.hu Creative Commons License 2007.01.27 0 0 466
Szép volt fiúk!!! Gratula!
MAGYAR emberek MAGYAR járgánnyal!!!
névtelen Creative Commons License 2007.01.27 0 0 465
Gratula!

És: jobbulást a sérült rendezőknek.. és sikeres megérkezést a többieknek, akik még úton vannak.. Biztos utat kívánok hazafelé mindenkinek...
csepelcsapat fun Creative Commons License 2007.01.27 0 0 464

SZÉP VOLT FIÚK!!!

GRATULÁLOK!!!!

Most már csak érjetek haza éppségben,és csinálunk egy hatalmas bulit.

208D Creative Commons License 2007.01.27 0 0 463

Ehhez tényleg csak gratulálni lehet.

A gépben biztos voltam, mármint, hogy bírni fogja.

Le a kalappal előttetek is. Amikor indultatok dolgoznom kellett, amikor érkeztek remélem ott lehetek.

RÉMES Creative Commons License 2007.01.27 0 0 462

Gratula a csapatnak!!!! Örülök a sikereknek!

Akkor már csak a visszaút van hátra, az meg rövidebb szokott lenni, mint odafelé.

:-))))))

Remélem a mieink is ott isznak a Csepel környékén! ( a két legöregebb)

Üdv: Dacia fan klub. 

Előzmény: Satafo (457)
dutrás Creative Commons License 2007.01.27 0 0 461

JÓL VAN FIÚK!

SZÍVBŐL GRATULÁLOK!

MINDEN JÓT A VISSZAÚTON, SIMOGASSÁTOK MEG AZ ÖREG CSEPZON-T HELYETTEM IS!

fofa Creative Commons License 2007.01.27 0 0 460

Most beszéltem a Barnával 20:05-kor szerencsésen beértek jelenleg a szálloda udvarában fogyasztanak némi alkoholt a beérkezés örömére. Kicsit nehezen viselik a 34 fokos meleget de ebben az örömteli pillanatban ezt is kibírják.

Ezuton szeretné megköszönni mindenkinek a biztatást. De a gondolataik már a következő Bamako futamon jár.Holnapután indulnak haza.

győziék Creative Commons License 2007.01.27 0 0 459

Köszi! I-shift!  Már megoldódott  pénteken. Persze az  egyik aksi zárlatos lett, a

többit meg

leszívta. így ezen a nyugati tecnikán a gyenge fesz miatt minden betojik. húzni

sem lehet a bikák ereje meg elfolyik a 3 aksiban, az emberek meg a plafonon,

hagyjuk..../456/.

Inkább lennénk a  fiúkkal a célban ...az öreg járgánnyal, gyerekek ez csúcs ám!!!

a príma magyar" haditechnika" afrika " közepén". Az ember szeme könnybe lábad

még így 40 fölött is! A Magyar gépek dícskorát idézik ezek a pillanatok!! Kimegyek

be is röffentem az udvarban az UE-28-ast! Az egy fél csepel!!!

Köszönjük fiúk!! Gratulákunk!! Hajrá és jó  utat haza is!! gezi

Nyolcadik torpe Creative Commons License 2007.01.27 0 0 458

GRATULALOK A LEGYOZHETETLEN TURULMADARAS MAGYAR TUDASNAK, TECHNIKANAK ES ELSZANTSAGNAK !!!

SZEP VOLT FIUK !!!

HAJRA CSEPEL !!!

HAJRA MAGYAROK !!!

Satafo Creative Commons License 2007.01.27 0 0 457
Halllalilhalihó! Az imént értem be hó lapátolásból és jött a hír! Mikor iszunk Sakcok????????????????????? Ez kész! Megcsinálták!

Ezt nektek hitetlengyaúrkutyák!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!