Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.05.18 0 0 5792
Ehhh, sok hát, :). De márcsak egy marad talán, :))))))).
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (5790)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.17 0 0 5791
Megbeszéljük emilben, tanulni fogok, de egy találkozó és eszmecsere mindenképpen belefér.
Előzmény: Törölt nick (5789)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.05.17 0 0 5790
megserult a pici lelkecsked? :( :( sok a pasi ? :D
Előzmény: Törölt nick (5789)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.16 0 0 5789
Ari, pénteken du mit csinálsz? Kéne egy kis lelki ápolás ... Meg a filmek, :).
NAR Creative Commons License 2007.05.15 0 0 5788
amúgy is a 43-as osztálylétszámból a tanárnéni saját bevallása szerint úgyis a felét fogja csinálni, mire eljön az érettségi?????

Meg kéne nézni, hogy a korábbi évfolyamokkal is ez történt-e, vagy csak fenyeget.

Bye,NAR

Előzmény: mizchris (5784)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 5787
Még van idő arra, hogy benőjjön
... a feje lágya. :-)
Előzmény: Törölt nick (5785)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 5786
Hehe, APEH. Olyan szinten felkészültek egyes köztisztviselői, hogy nemrég anyunak kellett megküldeni nekik a rá vonatkozó jogszabályokat. Mivel nem ismerik. Csúcs.
Előzmény: Hélia (5783)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.14 0 0 5785
Emlékszem, már meséltél róla.

1. Az iskolával kezdeni kell valamit. Ha súlyos a helyzet, még válthattok, egy egészséges nem kéttannyelvű gimnáziumból is mehetne egyetemre az unokahúgod. De ez csak a végső megoldás, meglehetősen drasztikus beavatkozás egy kamasz társadalmi életébe - helyette inkább harcolnék. A tanerővel szerintem jobb lesz elbeszélgetni - így elmondás alapján kábé nulla pedagógiai érzéke van. Konkrétan el lehet küldeni az anyjába, de persze ki akar elsőre veszedekedni? Finomabban is meg lehet vele tárgyalni, hogy a gyereklyány nem hülye, és ha jól állnak hozzá, akkor fel is tud zárkózni.
Ha egy-két beszélgetés után megbizonyosodtok arról, hogy az angoltanárt rohadtul nem érdekli a nevelés és a felzárkóztatás, és végképp beskatulyázta a lányt a "hülye" dobozba, akkor jön el az a perc, hogy beszélünk az osztályfőnökkel, igazgatóval, a tanárt meg elküldjük a búsba.
2. A nővéredet nyugtassad meg, hogy nem lesz gond. :-) Ha fene fenét eszik, akkor sem.
3. A kisasszony fejével meg beszéljél. Meglehetősen értelmes, bölcs és türelmes nő vagy, meg fogod találni a megfelelő szavakat, amelyekkel nem sérted meg a lány lelkivilágát. A könnybelábadó szemekkel és az édes kisbaba emlékével ne törődj, képzeld el inkább az érettségivel sem rendelkező tengő-lengő, munkanélküli, talajt vesztett huszonévest. Megvan a kép? Remek. Egy darab beszélgetés még nem váltja meg a világot, de el fogja raktározni a fejében. Egyébként saját magának kell rájönnie, hogy a tanulásra hatalmas szüksége van, és ez lehet, hogy később jön el... de addig is, nem dől össze a világ. Ez a nulladik évfolyam. A felvételi jegyeket tudtommal még mindig csak harmadiktól tartják számon, addig meg még sok víz lefolyik a Dunán. :-) Még van idő arra, hogy benőjjön.

(Mellékes megjegyzés: a kéttannyelvű sulikban idegen nyelven tanítják a többi tárgyat is?)
Előzmény: mizchris (5784)
mizchris Creative Commons License 2007.05.14 0 0 5784
Hogy magyarázzátok el egy 15 éves gyönyörű csajnak, aki mondjuk az unokahúgotok, hogy az élet tud nagyon szar lenni meg nagyon jó, de ha nem tanul, csak pasizik, akkor búcsút mondhat a leendő diplomájának már most? Főleg, hogy a leányzó minden egyes jóindulatú kritikára könnybelábadó szemmel reagál, te meg visszaemlékszel, hogy 1. Te is voltál hasonló helyzetben, mégse tudod, mi zökkentett ki a hülyeségből anno 2. Hát csak nem fogod bántani ezt az édes jószágot, mikor tartottad már ölben is babakorában és a te cicidből akart szopizni?! *puffog* Meg milyen suli az, ahol nulladik évfolyamon, második félévben azt mondják az anyukának, hogy jól tenné, ha másik sulit keresne a lánynak, mert nem fogja bírni negyedikig, felvételizni meg ne is álmodjon, és amúgy is a 43-as osztálylétszámból a tanárnéni saját bevallása szerint úgyis a felét fogja csinálni, mire eljön az érettségi????? Ezt vágták két órája a nővérem pofájába, csak mert a gyerek nem jó angol nyelvtanból. A többi tantárgyból leginkább ötös, néhány négyes is van, irodalomból most rontott egy kicsit, de amúgy minden okééééé! Az én tanáraim elsőben nem kidobni akartak, amikor szinte mindenből rontottam az általánoshoz képest, hanem segítettek felzárkózni. Nem különórával, hanem odafigyeléssel, motiválással. Ott működött, itt miért nem? Durva, én mondom nektek. Ilyen indítással, ennyi jóindulattal körülvéve lenne kedvetek végigcsinálni négy évet? Vazzeg. Megverem a kiscsajt is meg az angoltanárát is, puff-puff. uff, én beszéltem. grrrr.
Hélia Creative Commons License 2007.05.14 0 0 5783
dühöngés: órák óta próbálok kideríteni valamit az Apehtől, végigtelefonáltam az összes megadott ügyfélszolgálati számot (aminek a fele már nem is létezik, vagy faxra van állítva), beszéltem az összes beszédhibás dolgozóval, aztán végül Vangelis teljes életművének meghallgatása után hozzájutottam az amúgy rendkívül egyszerű infóhoz, amit nem hiszem el, hogy csak ez az egy nő tudott. Grrr.
Korali Creative Commons License 2007.05.13 0 0 5782
Köszi :) hát én sem tom tök uralni, szal nem vili mikor mit tesz? O
Előzmény: Törölt nick (5778)
Korali Creative Commons License 2007.05.13 0 0 5781
Én kivi vaok, de sajna nem tok elmenni S Főleg rád :)))
Előzmény: Hélia (5780)
Hélia Creative Commons License 2007.05.13 0 0 5780
És egy kis reklám... Aki kíváncsi, milyenek a szerb táncok, és milyen egy szerb buli (és mellesleg nem retten vissza attól, hogy engem is lát táncikálni :-)) jöjjön el június 2-án este (azt hiszem 8-kor szokott kezdődni...) a MOM Művelődési házba :-)
lucianaslytherin Creative Commons License 2007.05.13 0 0 5779

DRÁGA!!!

Most tudom szar, de hidd el, jobb ez most, mint évekkel később...

Tudom,h tudod.

Szeretlek, és sokat gondolok Rád!

Szép vagy, okos vagy. Többet érdemelsz!

puszillak, és ölellek

Előzmény: Mrs Fred Weasley (5773)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.13 0 0 5778
Időnként lelke van a gépnek, és ez roppant bosszantó. Örülök, hogy mégis működik. :-)
Előzmény: Korali (5777)
Korali Creative Commons License 2007.05.13 0 0 5777
azt nem a 2* kattintást, közben helyrejött, de nem tom mi vele a gondok, néha absz nem akarja azt tenni, amit mondok neki S
Előzmény: Törölt nick (5776)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.13 0 0 5776
Korali:
Azt próbáltad, hogy a mappában lévő dokumentumokra kétszer kattintasz? Vagy hogy a winwordön belül File - Open, megnyitod az egyik dokumentumot, majd ismét file, open, és megnyitod a másikat is?
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.12 0 0 5775
Rendben bébi ..., ahogy érzed ... Szeretünk és veled vagyunk.
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2007.05.11 0 0 5774
Ótejóég. :-O Mi történt? OK, ez nem fórumra való, térjünk át e-mail-re. Megírod? Tényleg nagyon kíváncsi vagyok rá, mi történt.
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.05.11 0 0 5773
Bocs, Qkuc...

Nem lesz esküvő.
Nem lesz semmi.
Magyar idő szerint kb éjfél körül törlöm az iwiw-es regisztrációmat is.
Ide sem fogok jönni, a fórumra, nem tudom még, meddig...
Aki el akar érni, tudja az emilem, meg msn-en is leszek, meg a számomat is tudjátok.
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.05.10 0 0 5772
Hááá nem tuttták?:D)))
Szép, amcsi zászló boríték!
Az is a neve: our flag. :)
Előzmény: Törölt nick (5771)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.10 0 0 5771
azt nem tudom, de azon lehidaltak, hogy ámerikából jött, :D
Előzmény: Mrs Fred Weasley (5770)
Mrs Fred Weasley Creative Commons License 2007.05.09 0 0 5770
Offlány vagy msn-en, pedig még meg akartam kérdezni, remélem, apukád értékelte a szép borítékot!:D)))))
Előzmény: Törölt nick (5769)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.09 0 0 5769
Nagyon masszív, :)))
Előzmény: NAR (5768)
NAR Creative Commons License 2007.05.09 0 0 5768
A plafon milyen állapotban van felétek? :-)

Bye,NAR

Előzmény: Törölt nick (5767)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.09 0 0 5767
Én? tyúkot lopni? soha! :))) Nem csináltam semmit, még inni se ittam, csak vizet, :).
Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (5764)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.05.09 0 0 5766
ezesetben: mit meseltek, mit tettel, te szegyentelen?
Előzmény: NAR (5765)
NAR Creative Commons License 2007.05.09 0 0 5765
Szerintem nem emlékszik rá :-)

Bye,NAR

Előzmény: Marjory Stewart-Baxter (5764)
Marjory Stewart-Baxter Creative Commons License 2007.05.09 0 0 5764
jaj, mit tettel te szegyentelen?
Előzmény: Törölt nick (5763)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.08 0 0 5763
Belülről se ..., :))))
Előzmény: NAR (5762)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!