Keresés

Részletes keresés

hurráoptimista Creative Commons License 2007.07.10 0 0 507
Én nem különben. Szinte adják magukat a sorok, nem olyan nehéz dekódolni, hidd el..
Előzmény: Endiman (506)
Endiman Creative Commons License 2007.07.10 0 0 506
huh ez nagyon velős volt, csak én sokkal érthetőbben írtam le amit gondolok :)
Előzmény: hurráoptimista (504)
hurráoptimista Creative Commons License 2007.07.10 0 0 504
Kimondottan értékelem a véleményed, különös tekintettel magának e témának a rendkívüli komplexitása által megkívánt differenciált, egyedi gondolataidért, amelyek teljes mértékben nélkülözik a sommás véleménynyilvánítás (lásd még: leegyszerűsítés, általánosítás, csúsztatás és összemosás) nemkívánatosságát, valamint cseppet sem rímelnek a többség által hallható, minden önálló gondolkodás igényét nélkülöző panelekre.
Előzmény: Endiman (503)
Endiman Creative Commons License 2007.07.10 0 0 503
én véleményem a homotémával kapcsolatban:

a rendszerváltás előtt még minden érintett ameddig tudta titkolta hogy homokos, gondolok itt a sok színészre, tv-s személyiségre.

ma meg már az a cél, hogy verjem a mellem és igenis hírdessem meg a világnak ha meleg vagyok??
ha meleg lennék én egyáltalán nem reklámoznám magam és kerülnék minden felesleges nyilvánosságot. és bizonyos melegeg szerintem valóban provokálják a hetero embereket....fene nagy úniós szabadság
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.07.10 0 0 502
Erről beszéltek? Nekem megy. Csak beíráskor a szövegformázást nem tudja valamiért. De egyébként OK.

b
Előzmény: Endiman (501)
Endiman Creative Commons License 2007.07.10 0 0 501
szia TheD

sajnos Firefox alatt alig működik weboldal tökéletesen, az index sem :(
Előzmény: TheD (500)
TheD Creative Commons License 2007.07.10 0 0 500
Szerintem nem ettől kell félteni a gyerekeket(és nem is az erőszakos videojátékoktól,kimutatták,hogy kevésbé leszel aggresszív,mert levezeted),hanem a néphülyítéstől(TV,politika).Igazán kellemes a szülők politikai nézeteit a gyerek szájából hallani,anélkül,hogy szegény bármit tudna a politika hátteréről...

<OFF>
Ez a szar forum mért nem működik Firefox alatt???
<ON>
Kyliss Creative Commons License 2007.07.10 0 0 499

Lehet, hogy a beléptetőkapuknál motozás helyett az íriszdiagnosztika analógiájára retinavizsgálatot kellene tartani?... :-)

A másik: tegnap reggel hallgattam Pálinkást, akinél ez volt a téma, délután az Apokalipszist, és ma reggel Fiala is szánt a dologra pár percet. Eme széles összehasonlítási alapot véve ki kell jelentenem: messze az Apokalipszis megközelítése volt a legárnyaltabb. Amit viszont hiányoltam: nem értem, Robi miért nem reagált érdemben azokra a kőagyúakra akik a melegfesztivál gyerekekre gyakorolt káros hatásaival érveltek. Szerintem erőst odakívánkozott néhány dolog:

1. ha féltem a gyerekem ettől az erkölcsi fertőtől, akkor nem viszem oda. A felvonulás helyének és idejének nyilvánossága folytán ez megoldható.

2. Amikor a kölök a tévéből ömlő szex- és erőszakáradat előtt bambul, az nem káros, mert addig békén hagy, és nem kell vele foglalkoznom?

3. Viráglelkű germekem óvom az ilyen aberráltaktól - játsszon inkább az általam vásárolt "Gyilkos játék 21758939227166 - ölj te a leghatékonyabban" xbox műremekkel.

Off: 10éves lányom tisztában van a meleg szó valahány jelentésével. Ugyanis megkérdezte, én pedig válaszoltam. Ennek ellenére még mindig a földszinten lakó Petiért rajong... :-)

On

De sebaj. Viva Balkán!

Előzmény: TheD (497)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.07.09 0 0 498
Mondjuk engem a heterók esetében is zavar, ha a nyílt színen dugnak.

b
TheD Creative Commons License 2007.07.09 0 0 497
"az,aki árpádsávot tetováltat a retinájára..."

Majd leestem a székről :D
Endiman Creative Commons License 2007.07.09 0 0 495
van pár demokrácia, apokalipszis rt-m mp3-ban, ezeket nem látom a honlapon ha mondasz tárhelyet szivesen feltöltöm őket
Előzmény: Törölt nick (493)
Endiman Creative Commons License 2007.07.09 0 0 494
úgy elég jó, de inkább letöltöm, és összegyűjtöm őket :)
Előzmény: Törölt nick (493)
Endiman Creative Commons License 2007.07.08 0 0 492
nem akarok pofátlan lenni de nagyon lassan lehet csak tölteni a tettekmezejéről :(
Előzmény: Törölt nick (490)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.07.07 0 0 491
A tegnapi adásnak csak az elejét hallottam. Amikor a vidéki cigány srác elmesélte, hogyan bántak velük a rend őrei. Néha elcsodálkozom azon, mennyire szar emberek vannak a rendőrségen.

b
varadit Creative Commons License 2007.07.05 0 0 489

Van egy olyan érzésem, hogy az RTL-en egyhamar nem fogunk Puzsérral találkozni. De a tv2-n sem valószínű. :-)

Törölt nick Creative Commons License 2007.07.04 0 0 488
jó kis hasonlat ...
Előzmény: Báthory Ödönke (486)
Endiman Creative Commons License 2007.07.04 0 0 487
hát igen :) konkrétan a CLH
Előzmény: Báthory Ödönke (486)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.07.04 0 0 486
Már én is gondoltam, hogy beírok ezügyben. Ne használjunk légkondit, de a műsor szüneteiben feszt a légkondit reklámozzák. Érdekes ez a kettő így együtt. Valahogy olyan, mintha a Katolikus félórában vibrátort reklámoznának.

b
Előzmény: Endiman (485)
Endiman Creative Commons License 2007.07.03 0 0 485
én azt imádom amikor Robi állandóan azt szajkózza, hogy ne használjunk légkondit, védjük az ózont stb....ez persze oké, nade ebben a nyári hőségben nem kívánok megdögleni

a gyárak, a multik 1000x nagyobb veszély az ózonra mint én a suzukimban a légkondimmal.

egyébként a mai adás picit Demokrácia Rt retró volt, megint kiosztották mindkét oldalt :)
Előzmény: Törölt nick (484)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.03 0 0 484
Lehet,hogy Púzsérék jó ügyet szolgálnak, vagy legalábbis jó témákat vetnek fel, de mint írta volt valaki rendkívül kontraproduktív módon.
Sokszor fájó butaságokkal, urambocsá teljesen agyament tényállításokkal, urbanlegendekkel megspékelve.
A kedvenc fixaideája Róbertnek, hogy a római pápa miatt terjed az AIDS afrikában, és mindig hozzá is vizionálja élőszóban a haldokló kisgyerekek képét.
Amikor egyszer egy értelmesebb betelefonáló rávilágított, hogy a pápa nem az atyaúristen, és a szavai a saját híveinek szólnak, akik betartják az egyh. álláspontot akkor nem lesznek semmilyen nemi betegségben érintettek, mert szükségük sem lesz óvszerre.
Ezt Róbinak nem sikerült felfognia, ahogy álltalában az övétől eltérő véleményeket, vagy az eltérő valóságot .
A másik kedvencem, a drága olaj az a cégeknek nagyon jó, és itt nem csak az olaj-lobbyról beszélt az egyik adásban, hanem elővezette, hogy minden cégnek rendkivül jó.
Hosszan lehetne még sorolni az elképesztő hülyeségeket, a legutóbbi az árja-kóla (Fanta) össze-vissza magyarázása, teljesen pontatlan, és hamis összefüggésekben történő felemlegetése.
Hamár olvasnak valamit a neten,akkor azt idézhetnék pontosan, és nem körbetákolva baromságokkal,csakhogy passzoljon a "mindenszarjönavilágvége" destruktív világképükbe.
Ha mindig olyan szépen felkészülnének, mint pl.: az olaj-ügyekből(nem szégyen az ha ott a forrás a asztalon, a hallgató úgyse látja,csak nem szabad zörgetni a papirt.)
Amióta nincs rádióabaré ez az egyetlen humoros műsor a rövidhullámon !
Muszály hallgatni !
Endiman Creative Commons License 2007.06.29 0 0 483
ez nagyon szuper! én is gratulálok!!!
Előzmény: Törölt nick (480)
varadit Creative Commons License 2007.06.28 0 0 481

Szép munka, gratulálok! Kitartást hozzá!

Előzmény: Törölt nick (480)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.06.25 0 0 479
Biztosan rájött, hogy hülyére van véve.

b
Előzmény: varadit (478)
varadit Creative Commons License 2007.06.25 0 0 478

S ráadásul 20 percig pofázhatott. De már a végén önmagát is kiröhögte a nő.

Puzsér helyében javasoltam volna, hogy ugyanezt a mondandóját holnap reggel 7 óra tájékán is próbálja már meg elmondani. Kíváncsi lennék, három vagy négy szótagig juthatna. :-)

Előzmény: Báthory Ödönke (476)
netszemle Creative Commons License 2007.06.25 0 0 477
Kikre gondolsz konkrétan?
Előzmény: Endiman (472)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2007.06.25 0 0 476
Ahol nérók és caligulák uralkodnak. Még hallgatni is fárasztó volt. Csodálom a Robi türelmét.

b
Előzmény: hurráoptimista (474)
Kyliss Creative Commons License 2007.06.25 0 0 475

Igazából közben átgondoltam, hogy én is hagyom beszélni. Az ilyen idióták ellen az egyetlen orvosság a nyilvánosság, hadd mutassák meg, mennyire sötétek.

Mellesleg: nem tudom, mennyit kereshet a drága György, de engem speciel jó alaposan meg kellene fizetni, hogy hasonló karakterekkel beszélgessek... :-)

Előzmény: hurráoptimista (474)
hurráoptimista Creative Commons License 2007.06.25 0 0 474
Á, ez csak egy Klub Rádiós törzshallgató. Megismerni a hangját. Bolgár Gyuritól szabadult, épp erre tévedt szegény agymosott kis némber. Tragikomikus.
Előzmény: Kyliss (473)
Kyliss Creative Commons License 2007.06.25 0 0 473
Minden tiszteletem Robié. A mai műsorban megnyilvánuló elmebeteg luvnyára biztosan ráverem a telefont - pedig türelmes ember vagyok...
Endiman Creative Commons License 2007.06.23 0 0 472
úgy ámblokk hányok a szientológusoktól, mert szekta. és nagyon pofátlanul eröltetik rá magukat az egyszerű, tudatlan emberekre. ez a vallás divat lett, és sok tv-s közszereplő is behódolt. lelkük rajta.....
Előzmény: bandika (468)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!