NAgyon jo, volt amikor az orosz lány elesett már alig birták visszatartani, nagyon boldogok voltak győztek bocsánatot kérni. Amugy 1 érmet vártak a lányoktól a többség inkább Susannatol, nem Kiiratól, de azt hiszem, igy is nagyon boldogok. Amugy meg Kiira nagyon népszerű, még aki nem is néz soha korit az is ismeri, több cégnek a reklámarca.
Nem tudtam, hogy beteg volt bár azok után, hogy csak 4 volt a bajnokságba, érezhető volt, hogy valami nincs rendben. Az EB-re jutásnál is szerencséje volt LAura Lepistö aki 2. lett a bajnokságban, nem indult a pot válogaton mert beteg lett.
Emelett meg van még egy nagyon jo lány Jenni Vähämaa, szerintem ő a legtehetségesebb, tavaly a junior vb-n a legjobb europai lett. 147 centi kicsit Cohenre emlékesztet. Pár éven belül úgy gondolom a Korpi, Lepistö, Vähämaa europa legjobbjai lehetnek.
Ne tud meg mit visitottak itt a finn kommentátorok. Hát minden elismerésem három finn az első hatban.. Kiváncsi vayok ezek után kit küldenek a vb-re ! Kiira helye szerintem biztos ezután az érem után.
Nem volt olyan rossz szerintem, azért voltak hibái! A ruhája tényleg jó szerintem is! Ha dobogós lenne, nagyon örülnék neki, de már így is nagyon jó helyezést fog elérni!
Sziasztok!
Én tegnap láttam Kiira Korpit először és tényleg nagyon aranyos, meg ügyes is (hogy miért nem követtem eddig a műkorcsolyázást :DDD ) . Örülök hogy rátaláltam erre a topikra.
Hajrá Kiira!!!
Ez a csaj egyszerűen egy nagyon szép jelenség a jégen, nőies, szép a mozgása, szuper. Én ezt a topikot előbb találtam meg, mint rá felfigyeltem volna, na de tegnap aztán felkaptam a fejemet a neve hallatán és nem csalódtam :)))
A nemzetközi Eurosport weboldalon most találtam ezt : Vip Zone Live Webcam ! verseny alatt mutatják hogy készülnek,melegítnek, nyújtanak,...aztán az interjúkat
is.....néha a eurosportos közvetítésbe is bevágnak belőle.... Szerintem majd Kiira
is lesz és Juli és Viki !!!! :) GYERÜNK CSAJOK MINDENT BELE!!!!! :D
Köszi !!! :) Nagyon aranyos vagy örülök hogy igy felélénkült a Kiira topic..... Köszi nektek!!!! :) ....Kezdet kezdetén amikor Wác magának irogatott!!!! :D Az aranyos volt!!!!! :D Aztán meg ketten irogattunk felváltva!!!! :o)
Itt van 3 kép tegnapról!!!! :) Remélem én is hogy Kiira benne lesz az első hatban!!!