ahogy vesszük, a világranglista alapján nem, mivel Demi előrébb van, de ma már a világranglista még a nőknél sem jó kiindulási alap!de nemtom mostanában milyen formába van, a US Open volt az amit utoljára láttam, akkor még jó volt a juró :(
jó majd tudósítalak,hogy mi van.:) Vetesd fel valami környékbeli haveroddal szerintem...Livescore-on és Eurosport honlapon is élőben követheted a meccsek eredményeit.
én viszont nem néztem, mondom, vmiért szarakodik a juróm ezért idei auszi open elfelejtve!
majd szurkolok azért h egymás ellen játszanak, mondjuk Nicole ellenfele az elődöntőben a nagydarab Williams, hát kemény dió lesz!szurkolj helyettem is!
Néz(t)em.:) Holnap hajnalban Maria is bejut Chakvetadze ellen.Nicole,Dementieva elleni meccsén meglepődtem,hogy simán verte...Sharapova-Vaidisova döntő nagy lenne..:)
azért arra tényleg kiváncsi lennék h mit csinált illetve mit nem csinált Gréti a pályán!
az nem létezik h Ő egy gólt se dobjon!!!!!!! vminek csak kellet vele lenni!
kezdek egy kicsit tényleg aggódni emiatt a továbbjutás miatt, így kikapni a Larviktól!
az a helyzet h a tavalyi szezonhoz "mértem mindenkit" nos tavaly simán verte oda vissza a Viborg őket, a kutya se számított erre, és ez ugyebár nem egy német válogatott